Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект 147 1.9 JTD 8V Z-Еdition до към 200++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Браво на келеша, графиката този път е доста по-хубава, със сигурност върви вече както трябва.
    sigpicex
    147Q2
    300bhp/606nm
    Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Браво на теб и на Тони за постижението
      LANCIA DELTA TD ex
      ALFA 147 JTD 16V powered by TST-Racing

Comment

• Ми сега остава като идваш към софето да се премериш с месната група рацери
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• аз искам да попитам кви килограми е колата ?
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
            аз искам да попитам кви килограми е колата ?
            С или без Змея
            Май е около 1350-1400 ... не е олекотявана, ако това питаш ...
            sigpic

Comment

• на мен ми се вижда доста тежичка .. затова питах

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                С или без Змея
                Няма страшно, Змея е обещал за Серес да се надиша с хелий, да неутрализира час от общото тегло на колата.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                  на мен ми се вижда доста тежичка .. затова питах
                  Бе яяяя ми кажи ти как точно определяш теглото на един автомобил...по снимка ли гадаеш или просто квото фърления боб покаже???

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                  С или без Змея
                  Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Няма страшно, Змея е обещал за Серес да се надиша с хелий, да неутрализира час от общото тегло на колата.
                  Пичалари малко да ви изпусне човек и веднага го обръщате на кварталната лаладжийница майна нищо не става от вас...

Влади не слагай всички на по тон и 400 колко твоя танк брат щот очаквам Змията да е около 1300 кг.
                  SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                  SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                  SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• ти остъй тия работи ми кажи преборихте ли 1600-те бара или не
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Змей, ЕВАЛА другото е вятър и мъгла
                      "Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you."
                      — Jeremy Clarkson

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        ти остъй тия работи ми кажи преборихте ли 1600-те бара или не
                        Като го преборим батка ще се похваля, сега на дневен ред е подготовката за Серес и доизкосурояване на текущите дертове, че нема време...

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                          Като го преборим батка ще се похваля, сега на дневен ред е подготовката за Серес и доизкосурояване на текущите дертове, че нема време...
                          здраве да е 220-коня си е много сериозен резултат от 8 клапана jtd
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                            Бе яяяя ми кажи ти как точно определяш теглото на един автомобил...по снимка ли гадаеш или просто квото фърления боб покаже???

Пичалари малко да ви изпусне човек и веднага го обръщате на кварталната лаладжийница майна нищо не става от вас...

Влади не слагай всички на по тон и 400 колко твоя танк брат щот очаквам Змията да е около 1300 кг.
                            Ми не точно влизам гледам в нета колко тежи и си правя изводи с новите джанти разпънки брони кит (преди беше 40 кг ся нз) и си правя няква сметка да е над 1300 кила

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              здраве да е 220-коня си е много сериозен резултат от 8 клапана jtd
                              Така е брат, както вече споменах никой до сега не го е правил това и мощността, респонса и оборотния диапазон направо ме изкъртват, но най-хубавото е че карантийката си удържа и работи кат часовник, поне за сега...

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                              Ми не точно влизам гледам в нета колко тежи и си правя изводи с новите джанти разпънки брони кит (преди беше 40 кг ся нз) и си правя няква сметка да е над 1300 кила
                              Колата сток е 1280 кг. и има доста изгхвърлени железа от нея, днеска като мина технически преглед ще си покаже колко тежи, определено е по-лека от преди, разликата даже е видим...

Comment

• Браво много добре се е получила още малко и 230 коня ще ги има ,междудругото в алфаолнера обсъждаха,че от Q2 диференциала има още 4 % загуби и затова и максималната на колата пада с близо 10км
                                Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                                BMW F13 M6
                                BMW X6 3.5d
                                Mini cooper r56 lci
                                Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Working...
                                X