Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект 147 1.9 JTD 8V Z-Еdition до към 200++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kelesha Покажи съобщение
    Каде е мерено това, на коя скорост и колко време трае ръна ?

Отговори ми на горния въпрос и ще ти обясня

Незнам какво разбираш под "обективно" ? И какво те притесняват загубите ? Когато колата се движи по пътя пак има "загуби" в триене, значи ли това че движението на колата по пътя не е "обективно" ?

Първо да се извиня, че се намесвам, но тези загуби от триене не са ли по-скоро от лошо сцепление с валовете на диното? Това е някаква логика на лаик, но аз такива изводи си вадя от факта, че при двама души на капака нещата се променят... По същият начин са и нещата с настилката при "гонки"(не я обичам тази дума) и при състезания е важна настилката... или греша...?
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
      Първо да се извиня, че се намесвам, но тези загуби от триене не са ли по-скоро от лошо сцепление с валовете на диното?
      "лошо сцепление" с валците на диното има само когато колата БОКСУВА, това в никакъв случай не трябва да се получава ако искаме да имаме коректно измерване, но ако все пак се получи измерването е просто невалидно

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
      Това е някаква логика на лаик, но аз такива изводи си вадя от факта, че при двама души на капака нещата се променят... По същият начин са и нещата с настилката при "гонки"(не я обичам тази дума) и при състезания е важна настилката... или греша...?
      При "гонки" рядко се случва колата да губи сцепление на високите предавки 3та 4та 5та а именно на тези предавки се мери когато е сложена на диното Разбира се все пак съществуват такива коли които са предимно на един двигателен мост, и те са доста "трудни" за измерване, разбира се и за този проблем има решение и измерването може да е 100% коректно, но честно казано това най-вече зависи от типа на самото дино, както и от оператора му

Comment

• Мерси за разяснението!
        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
          Браво за положените усилия !!! Колата сигурно е като ракета !
          Успех на Серес.

Мен специално ме интересува кво ще направи на 400м.
          Просто интерес !
          Ми понавървява си Змията негро, немоим си изкривим душицата...

За времената на 400 може и да се класираме за неква висока 14-ка примерно...

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          И без чалга, че кърки ще му набия в говорителите на тоя Змей.
          Батка аз чалга тогава пуснах зарад аграрните типове на пистата майна, за да им стане и на тех драшко на душиците...

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
          Негро, моят танк е 1365 кг по книжка + пълен резервоар + мен = 1520 кг
          Колата е 150 к.с. ... не знам колко е с чипа, но вЪри повече и грубо се пада х 10 кг/к.с. ... евала
          btw ... твоята кола е по-мощна, но със сушито от онази вечер, което изяде, е по-тежка вече

п.с. Ела в завода да измерим трактора на кантара за камионите
          Сушито беше мнооого добро наистина, обаче уасабито, уасабито брат дава поне 10 коня в ниските...

п.с. Като се върна ще минавам технически преглед и ще я изтегля негро, че на тия ваще кантари дет теглят +/- 50 кила им немам вяра....

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Евала батка майна негър Да видиш ти сега кво е вървящ дизел Айде и те искам на серес на целата газ не да ми се возиш
          Мерси черньо, майна, негро макар и със стоковото ми окачване, чакам а ми кацне Пухчо днеска у Серес да напрайм батъла...
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение

Мерси черньо, майна, негро макар и със стоковото ми окачване, чакам а ми кацне Пухчо днеска у Серес да напрайм батъла...
            Змейо, нали беше сменял пружини бре!?!? Полиуретан нямаше ли?
            Само тези сток амортисьори те дърпат назат общо взето.

... май...

Успех на Серес от мен!!!
            Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
            Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщение
              Змейо, нали беше сменял пружини бре!?!? Полиуретан нямаше ли?
              Само тези сток амортисьори те дърпат назат общо взето.

... май...

Успех на Серес от мен!!!
              Едни меки пружинки пролет не праят чичо Жоре, хамортисьор си требе, як хамортисьор...
              Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 09:05.

Comment

Едни меки пружинки пролет не праят чичо Жоре, хамортисьор си требе, як хамортисьор...
                лошото е че повечето стигат до тоя извод чак когато се отшият на някой завой

Змей , слагаи едни конита и ги надървяй и си в джаза пак
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Eйййй, добре че им разясни специалист като тебе!!!

Имах предвид само, че не ти е съвсем сток окачването.

Иначе може и някоя B8-ца да загледаш или нагоре.
                  Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                  Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Такаааааам, след небезинцидентното ни участие на тазгодишното издание на Alfisti Track Day's Serres 2012 резултатите са отдавна, вече на лице:

Comment

• Юнак без рана няма! Ще я направиш и пак ще блесне!

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                      AR 155 2.0 16v SUPER
                      Toyota Corolla 2014 S Premium
                      Moskvich 2140

Comment

• Хайде горе главата и пак на полето готов да се сражава.
                        ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

• Колега не мислиш ли, че проблемите с боята са от некачествено боядисване? В смисъл...ако колата се кара активно зимата ....боя няма да и остане освен по тавана

Comment

• Ами колега, това може би се е случило от излизане извън пистата в чакъла едва ли си е от каране по пистата и нормалните пътища.
                            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              Колега не мислиш ли, че проблемите с боята са от некачествено боядисване? В смисъл...ако колата се кара активно зимата ....боя няма да и остане освен по тавана

Колега ти явно разбираш от авто бои, колкото аз от ядрени електроцентрали....

Изяденото на бели точки, което се вижда е от камъните завихряни между праговете и раздувките на задните калници...неприятен ефект, който не бяхме предвидили първоначално и заради който сега ще раздуем и предните по модел на GTA

Comment

Колега ти явно разбираш от авто бои, колкото аз от ядрени електроцентрали....

Изяденото на бели точки, което се вижда е от камъните завихряни между праговете и раздувките на задните калници...неприятен ефект, който не бяхме предвидили първоначално и заради който сега ще раздуем и предните по модел на GTA
                                Много добре разбирам аз от какво са ''люпките'' а сега помисли над автомобили карани целогодишно в сякакви условия...
                                Както и да е колата е много красива, успех в възстановяването и в 100% вид

Comment

Working...
                                X