If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моят автомобил е напълно завършен,остава само да качим някоя снимка и някое клипче, очакванията ми са надхвърлени,не очаквах чак такъв резултатБлагодарности на хората които помогнаха за осъществяването на проекта.
Моят автомобил е напълно завършен,остава само да качим някоя снимка и някое клипче, очакванията ми са надхвърлени,не очаквах чак такъв резултатБлагодарности на хората които помогнаха за осъществяването на проекта.
Ейй хубаво си мислех да мина да те видя днес....... а поздравленията от мен - лично
Браво Радо,са вече ше ме возиш на това нещо!!!!
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Видях я аз мн добре изглежда реве мн готино и като и подаде леко се истрелва тоя дизел като имам пари да посетя сервиза ви ако не е проблем да се повозя малко хаха
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
аре покажи нещо ма... тука напоследък бая бегачки се заформят... аз с нищо не моем се похвалим
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Нямаше кой да снима днес,направихме едно контролно ............но по това , кой върти повече
За съжаление пътя не беше подходящ за стартове,ама мераците някой път надминават разума.
Положението общо взето е: който потегли по-добре ,той е отпред и така остават нещата без промяна нагоре
В случая РАДО !
Като изсъхне добре пътя, ще има отново сверки,макар че ме съмнява по някакъв начин да успея да взема старта на "печката",изстрелва се много сериозно от ниските и от място !!
Изкефен съм от дизела,разликата от преди и след ремапа е ОГРОМНА
хубо де Петко каза че на Радо е 230 коня, твоята колко е тогава, нещо съм объркан, ти нямаше ли 2.0 турбо 8 клапана
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
На ИВО алфата вече няма нищо общо с стоковите 8в турбо и върви много прилично,все пак турбо бензина си е турбо бензин,но и печката не се дава.В събота ще е голямото сверяване,ще се събираме само расови бегачки,около 10 коли от Варна,Русе,Пловдив,Бургас. мястото на срещата се пази в таина за да не се съберат сиирджии и да развалят мероприятието,тогава ще се види кои на къде е
брех, евала у нашия форум конете взеха да валят като дъждовни капки
а на тия срещи сигурно се събирате такива коли:
шегувам се бе
На ИВО алфата вече няма нищо общо с стоковите 8в турбо и върви много прилично,все пак турбо бензина си е турбо бензин,но и печката не се дава.В събота ще е голямото сверяване,ще се събираме само расови бегачки,около 10 коли от Варна,Русе,Пловдив,Бургас. мястото на срещата се пази в таина за да не се съберат сиирджии и да развалят мероприятието,тогава ще се види кои на къде е
Бате, много готино е станало вътре с таблото от 156 и уредчетата. Може ли да снимаш по от близо таблото как си го монтирал? Интересно ми е Изглежда много добре напаснато, с мерак правено. Евала Кефят ме хора като теб да правят нещата с мерак Дай снимки, снимки, снимки
Comment