Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ 145 2.4ЖТД до към 250++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моят автомобил е напълно завършен,остава само да качим някоя снимка и някое клипче, очакванията ми са надхвърлени,не очаквах чак такъв резултатБлагодарности на хората които помогнаха за осъществяването на проекта.
    SPRINTAUTO service
    0893277773

Comment

• Едно голямо браво!
      Чакаме видеото!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
        Моят автомобил е напълно завършен,остава само да качим някоя снимка и някое клипче, очакванията ми са надхвърлени,не очаквах чак такъв резултатБлагодарности на хората които помогнаха за осъществяването на проекта.
        Ейй хубаво си мислех да мина да те видя днес....... а поздравленията от мен - лично

Ще чакаме да се похвалиш с първите "жертви"
        146 Turbo

Comment

• Екстра Радо,сега само безаварийни!!!

Ей да неме забравиш и аз когато опра до инхалатор!!!
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Моят автомобил е напълно завършен,остава само да качим някоя снимка и някое клипче, очакванията ми са надхвърлени,не очаквах чак такъв резултатБлагодарности на хората които помогнаха за осъществяването на проекта.
            Браво Радо,са вече ше ме возиш на това нещо!!!!
            AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
            AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
            sigpic

Comment

• Видях я аз мн добре изглежда реве мн готино и като и подаде леко се истрелва тоя дизел като имам пари да посетя сервиза ви ако не е проблем да се повозя малко хаха
              alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
              Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Давай клипче Ради !
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• аре покажи нещо ма... тука напоследък бая бегачки се заформят... аз с нищо не моем се похвалим

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    Давай клипче Ради !
                    Нямаше кой да снима днес,направихме едно контролно ............но по това , кой върти повече

За съжаление пътя не беше подходящ за стартове,ама мераците някой път надминават разума.

Положението общо взето е: който потегли по-добре ,той е отпред и така остават нещата без промяна нагоре
                    В случая РАДО !

Като изсъхне добре пътя, ще има отново сверки,макар че ме съмнява по някакъв начин да успея да взема старта на "печката",изстрелва се много сериозно от ниските и от място !!

Изкефен съм от дизела,разликата от преди и след ремапа е ОГРОМНА
                    Last edited by abart_; d.m.y г., 23:31.
                    146 Turbo

Comment

• хубо де Петко каза че на Радо е 230 коня, твоята колко е тогава, нещо съм объркан, ти нямаше ли 2.0 турбо 8 клапана

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        хубо де Петко каза че на Радо е 230 коня, твоята колко е тогава, нещо съм объркан, ти нямаше ли 2.0 турбо 8 клапана
                        Не си се объркал въобще

Интересното е че и по думите на ИЦИ съм някъде около 210-220 коня (таван на стоковите дюзи) Аз не се наемам да смятам коне....

НО да не разводняваме темата с моя кошник
                        146 Turbo

Comment

• На ИВО алфата вече няма нищо общо с стоковите 8в турбо и върви много прилично,все пак турбо бензина си е турбо бензин,но и печката не се дава.В събота ще е голямото сверяване,ще се събираме само расови бегачки,около 10 коли от Варна,Русе,Пловдив,Бургас. мястото на срещата се пази в таина за да не се съберат сиирджии и да развалят мероприятието,тогава ще се види кои на къде е
                          Attached Files
                          Last edited by Rado145QV; d.m.y г., 00:15.
                          SPRINTAUTO service
                          0893277773

Comment

• брех, евала у нашия форум конете взеха да валят като дъждовни капки

а на тия срещи сигурно се събирате такива коли:

Click image for larger version

Name:	180300_1746744662347_1050706997_1966497_1896187_n.jpg
Views:	1
Size:	91.9 Килобайта
ID:	2297569

шегувам се бе

Comment

От де ги зимате тия сликове бре гръм да ви удари.....
                              Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              аз с нищо не моем се похвалим
                              Земи резни тавана, или го направи да се сваля - така хем ше фърлиш десетина кила, хем докато си почиваме на пистата, мое да редиме шахче......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

На ИВО алфата вече няма нищо общо с стоковите 8в турбо и върви много прилично,все пак турбо бензина си е турбо бензин,но и печката не се дава.В събота ще е голямото сверяване,ще се събираме само расови бегачки,около 10 коли от Варна,Русе,Пловдив,Бургас. мястото на срещата се пази в таина за да не се съберат сиирджии и да развалят мероприятието,тогава ще се види кои на къде е
                                Бате, много готино е станало вътре с таблото от 156 и уредчетата. Може ли да снимаш по от близо таблото как си го монтирал? Интересно ми е Изглежда много добре напаснато, с мерак правено. Евала Кефят ме хора като теб да правят нещата с мерак Дай снимки, снимки, снимки
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X