Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ 145 2.4ЖТД до към 250++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
    Ммммиии дяти всеки момент се чака у Поморие бее нащо момче, как що...колкото и да му се ще на човек пост. бегачки да прай, все някога се жени ииии GAME OVER
    Няма гейм овър само може да пропусне и после пак е на линия
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Няма гейм овър само може да пропусне и после пак е на линия
      Нали , аз имам 3 деца а гейма продължава )) с пълна пара
      нали и аз съм Човек
      малкия заспива в 10 часа и на вънка
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Моля новия собственик на колата да продължи темата и разкаже за развитието на колата,и качи някоя снимка.
        SPRINTAUTO service
        0893277773

Comment

• днес засякох черната стрела в пловдив,даже последвах момчето и се отбихме да е вида и да е разгедам уникална красавица.

Comment

• и гласчето и е уникално

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
              Моля новия собственик на колата да продължи темата и разкаже за развитието на колата,и качи някоя снимка.
              наи после снимките
              Attached Files

Comment

• Двигателя окончателно се предаде. Ще бъде отворен за оглед, но няма да бъде сменян и това е края на темата, защото колата отива за скрап. Ще има снимки.

Comment

• Оказа се ,че виновника е гърнитурата на главата и маслената помпа. Сега се опитвам да намеря някъде из България ,от където да взема сегменти,основни и биелни лагери,маслена помпа,гърнитура глава, и най-вече съвет от по компетентни на коя-и марки да се спра. В Бургас нищо не успях да намеря,явно тези части не се купуват много

Comment

• Първоначално публикувано от Black Power Покажи съобщение
                    Оказа се ,че виновника е гърнитурата на главата и маслената помпа. Сега се опитвам да намеря някъде из България ,от където да взема сегменти,основни и биелни лагери,маслена помпа,гърнитура глава, и най-вече съвет от по компетентни на коя-и марки да се спра. В Бургас нищо не успях да намеря,явно тези части не се купуват много
                    Вземи си цяло дъно или цял мотор, не се занимавай с глупости.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• По оправдано ще е,но тук всички сервизи бягат като дявол от тамян,като ме видят . Аз мога без проблем да обслужа двигателя,въпроса е че нямам подемник и помощници за да извадя двигателя,за това избирам по-лесния вариант. А все пак и този мотор си беше здрав,така че кой ми гарантира че няма пак да случа на още един Умиращ.
                      Last edited by Black Power; d.m.y г., 21:00.

Comment

• Каквото и да я правиш нали знаеш, че никога няма да върви така както вървеше при мен.Сори ама си е така.Тази кола даде всичко от себе си време е за пенсия
                        SPRINTAUTO service
                        0893277773

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                          Каквото и да я правиш нали знаеш, че никога няма да върви така както вървеше при мен.Сори ама си е така.Тази кола даде всичко от себе си време е за пенсия
                          Време е да сътворим нова такава
                          Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.
                          http://youtu.be/elEXmpOX1dA

Comment

• Ти за мен не се притеснявай Като я направя остава само скоростната кутия и ъпгрейд на ГНП и пак ще стане самолет,при това по бърз от преди

Да ти снимам ли старото турбо или си запознат с модела GTB 2566VK на гаррет ???

Comment

• Интересно ми е с 2.4,как стои в завойте,има ли недозавиване или не е чак толкова зле?Пожелавам ти успех с начинанието.
                              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• аз от дизели и номера на турбини не разбирам
                                ти щом разбираш направи си я
                                Само не забравяи че тази кола аз я създадох по времето когато ти си играеше с детски колички пред блока,в момента пак ще правя такава на колегата ми по всяко време съм готов да застана на чертата.
                                Когато си готов излизаи и нашата ще е 145 2.4 но не с такива извънземни турбини а със стоковата.
                                SPRINTAUTO service
                                0893277773

Comment

Working...
                                X