Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект ALFA 75 2000 T TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И на мен ми се вижда скъпичко... поговори с Веско имаше някъв пич дето продаваше меги на приятни пари.. а мега2 трябва да работи и с датчиците на двигателя .. просто се маха дебиломера и се настройва с мап. И аз имам въпрос... Ти пита ли ги тея младежи с мегите дали ще я подкарат на 8-те свещи или вече няма да е ТС ... че имаше нещо проблеми
    Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
    Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
      И на мен ми се вижда скъпичко... поговори с Веско имаше някъв пич дето продаваше меги на приятни пари.. а мега2 трябва да работи и с датчиците на двигателя .. просто се маха дебиломера и се настройва с мап. И аз имам въпрос... Ти пита ли ги тея младежи с мегите дали ще я подкарат на 8-те свещи или вече няма да е ТС ... че имаше нещо проблеми

Е остава си ТС естествено мега 2 екста е модела и ще си работи както аз им я поръчам искат от мен модела датчици от които ще взима сигнал и ще им дам моя компа да го изтърбушат и да го ползват за кутия , а също така и инсталацията ще се ползва за улеснение
      Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
      Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Звънях на поне 10 човека за за инсталация с компютър за алфа 144 8 в и намерих само на едно място , а сената на комютъра , инсталацията , стъпков мотор и бубини със кабели комплект е колкото половин мега за това за сега се спирам на мега , но ще търся по евтин вариянт , ако намеря де щото имаме и уговорката ТС .
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• според мен ако в тия 1400лв включва и настройка цената е много добра
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Та даже и на дино е настройката

Comment

• Може и да греша - Но вариатора не беше ли проблемен за Мегата ?
              Поздрави за проекта
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Не е проблем вариатора

П.П. Става кочинката лудница
                Като стане готова ще докарам мотора да попушат гумите заедно !
                Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                  Звънях на поне 10 човека за за инсталация с компютър за алфа 144 8 в и намерих само на едно място , а сената на комютъра , инсталацията , стъпков мотор и бубини със кабели комплект е колкото половин мега за това за сега се спирам на мега , но ще търся по евтин вариянт , ако намеря де щото имаме и уговорката ТС .
                  alfa 144!!!!!!!! мамо ма,, ща пребия с камъни
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Аз знам няколко дето се движат и без МЕГА, та не ми я ясно защо искаш да замениш това което е направено с ум, с нещо което наи вероятно е сглобено на кораб......., ама все пак колата си е твоя парите са си твои, ти си решаваш. Аз специално не бих си сложил такова нещо в колата. Това е моето мнение, успех
                    Alfa Romeo 145 QV
                    Alfa Romeo 146 TI-Turbo
                    Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
                    Fiat Multipla....LPG Мечка

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                      alfa 144!!!!!!!! мамо ма,, ща пребия с камъни
                      Е аман печатна грешка 155 доволен ли си

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщение
                      Аз знам няколко дето се движат и без МЕГА, та не ми я ясно защо искаш да замениш това което е направено с ум, с нещо което наи вероятно е сглобено на кораб......., ама все пак колата си е твоя парите са си твои, ти си решаваш. Аз специално не бих си сложил такова нещо в колата. Това е моето мнение, успех
                      Искам мега щото цената на мегата е на половина на инсталацията необходима ми за алфа 75 от алфа 155 проверено е - 1 .
                      Мегата ми дава възможността да махна дебитомера който е работещ и в момента / за продан / и ако здъпли на писта - подаде инфо не по вкус на мотора мога да го стопя - с мега всичко е с памет - 2
                      Имам и още но те са ако колата тръгне и се движи на около 250 коня , защото тогава ще стане интересно

Comment

• Колеги търся турбо бутала за моята кукличка , ако някой може да предложи или знае къде има моля да звънне телефона е в подписа ми !
                        Буталото е 84 фи
                        Входа на буталния болт е 21 мм

Предварително благодаря !

Comment

• Освен направо да ти дам 6-така с турбото, генерацията, скоростите и инсталацията .. кат те гледам бая родилни мъки ше имаш с тоа твин спарк.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Секси познаваш ме до откат и 20 санта поне вътре
                            За съжаление твойте бутала не стават братле

Comment

• Имах предвид направо целия мотор да ти дам .. ама ти явно не си ме разбрал.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Тоя филм в момента ми е достатъчен мерси все пак за идеята

Comment

Working...
                                X