If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези гуми няма ли да дойдат големи (гледах, че колата ще е ниска) ?
Колата още не е претърпяла раздуване , един от вариантите е тази снимка не сме решили твърдо още и тогава би трябвало да не опира иначе раздуването ще е с тези джанти или другите 17 които купихме зависи кои са по претенциозни откъм размер на калника
Attached Files
Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Братлета камък !
От дясно се оказа че имаме сериозен проблем и то не един , благодарско на Тони , че реагира по бързо от светлината ,но проблема сега е с горния носач / дълго е за обяснение / все пак Вегата е усмихнат и ще излъже ламарината .
А иначе като клиент на майстора на колата ви каня от мое име в новия му сервиз , където може да го намерите от началото на май месец !
Бирата е от мен
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Нека да позная. Болтът на горния носач е клеясал във втулката. Флексът му е майката или оксижен и електрическа ножовка.
Да и флекса се включи , сега планки , укрепване , но дано да е за добро .
Братлета камък !
От дясно се оказа че имаме сериозен проблем и то не един , благодарско на Тони , че реагира по бързо от светлината ,но проблема сега е с горния носач / дълго е за обяснение / все пак Вегата е усмихнат и ще излъже ламарината .
А иначе като клиент на майстора на колата ви каня от мое име в новия му сервиз , където може да го намерите от началото на май месец !
Бирата е от мен
живи и здрави, мисля да ви посетя и там към средата на май.....хайде успех с носача и наздраве банда
Изгубихме се за малко но не сме изчезнали
Вала премина през преглед , баланс - перфектен
Главата е пратена в Казанлък за ремап - надута е днес перфектна е , ще и бъдат измити всички канали , после отива на престъргване .
Иначе имам въпрос към всички който могат и най важното желаят да дадат съвет с каква електроника да карам , защото желая да изхвърля дебитомера имам един вариант с електъоника Мега, с електроника от алфа 155 8v но не мога да спестя дебитомерва и с други модели поръчкова тунинг електроника за която моля да ме посъветвате и все пак да става за алфа 75 де
Всичко зависи колко си готов да се бръкнеш. Има Link, Vi-Peck сигурно и други дето не съм ги чувал /не съм фактор/. Важно е и майстор да намериш да ти я настрои като хората. От моя опит със заводската електроника и правеняк турбото ми... трудна работа. Подозирам че с хубава електроника и настройка ще изкараш доста по-добри резултати
Най важното е че желая да се кара без дебитопмер , това е едно от условията за електроника, иначе благодаря сега ще ги проверя тия марки
Колегааа мен ако питаш най добре ще се получи с Мега,тия дебитомери и аз не ги обичам,но друг е въпроса кой ще ти настрои колата,защото с мегата е доста по сложно.За момента имаш две задачи,да си намериш мега и някой да ти я настрои.
Ако имах възможност нямаше да се замисля,и на момента щях да си бодна мега,но нещата не са така прости.
Успех
Дават ми оферта за MEGA 2 , но с екстрата да ми изтърбушат моя компютър и да се вгради вътре мегата , като ползва заводската инсталация .
Цената с монтажа и настройката е 1400 лева , като в цената са и всички необходими допълнителни датчици и за мое щастие отпада дебитомера !
Въпроса ми е за цената и за модела струват ли си парите
Няма да го правят там но го поствам да те запозная с цените
Comment