Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект ALFA 75 2000 T TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
    И естествено продължаваме с покупките изпаднаха ми джанти с гуми полу слик и ги грабнах
    http://prodavalnik.com/dzhanti-s-gum...-147-i17595023
    Тези гуми няма ли да дойдат големи (гледах, че колата ще е ниска) ?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      сложихме сфери от ...Цитроен
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Колата още не е претърпяла раздуване , един от вариантите е тази снимка не сме решили твърдо още и тогава би трябвало да не опира иначе раздуването ще е с тези джанти или другите 17 които купихме зависи кои са по претенциозни откъм размер на калника
        Attached Files
        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Братлета камък !
          От дясно се оказа че имаме сериозен проблем и то не един , благодарско на Тони , че реагира по бързо от светлината ,но проблема сега е с горния носач / дълго е за обяснение / все пак Вегата е усмихнат и ще излъже ламарината .
          А иначе като клиент на майстора на колата ви каня от мое име в новия му сервиз , където може да го намерите от началото на май месец !
          Бирата е от мен
          Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Нека да позная. Болтът на горния носач е клеясал във втулката. Флексът му е майката или оксижен и електрическа ножовка.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
              Нека да позная. Болтът на горния носач е клеясал във втулката. Флексът му е майката или оксижен и електрическа ножовка.
              Да и флекса се включи , сега планки , укрепване , но дано да е за добро .

Comment

Братлета камък !
                От дясно се оказа че имаме сериозен проблем и то не един , благодарско на Тони , че реагира по бързо от светлината ,но проблема сега е с горния носач / дълго е за обяснение / все пак Вегата е усмихнат и ще излъже ламарината .
                А иначе като клиент на майстора на колата ви каня от мое име в новия му сервиз , където може да го намерите от началото на май месец !
                Бирата е от мен
                живи и здрави, мисля да ви посетя и там към средата на май.....хайде успех с носача и наздраве банда
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                sigpic

Comment

И естествено продължаваме с покупките изпаднаха ми джанти с гуми полу слик и ги грабнах
                  http://prodavalnik.com/dzhanti-s-gum...-147-i17595023
                  Батко, това са джантите!!!!!
                  Мечта са ми, гледах ги във форума когато вече бяха продадени.... някой ден щ'и ги отмъкна, да знаеш!!!
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===
                  === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Изгубихме се за малко но не сме изчезнали
                    Вала премина през преглед , баланс - перфектен
                    Главата е пратена в Казанлък за ремап - надута е днес перфектна е , ще и бъдат измити всички канали , после отива на престъргване .
                    Иначе имам въпрос към всички който могат и най важното желаят да дадат съвет с каква електроника да карам , защото желая да изхвърля дебитомера имам един вариант с електъоника Мега, с електроника от алфа 155 8v но не мога да спестя дебитомерва и с други модели поръчкова тунинг електроника за която моля да ме посъветвате и все пак да става за алфа 75 де

Comment

• Всичко зависи колко си готов да се бръкнеш. Има Link, Vi-Peck сигурно и други дето не съм ги чувал /не съм фактор/. Важно е и майстор да намериш да ти я настрои като хората. От моя опит със заводската електроника и правеняк турбото ми... трудна работа. Подозирам че с хубава електроника и настройка ще изкараш доста по-добри резултати
                      2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Най важното е че желая да се кара без дебитопмер , това е едно от условията за електроника, иначе благодаря сега ще ги проверя тия марки

Comment

• Колегааа мен ако питаш най добре ще се получи с Мега,тия дебитомери и аз не ги обичам,но друг е въпроса кой ще ти настрои колата,защото с мегата е доста по сложно.За момента имаш две задачи,да си намериш мега и някой да ти я настрои.
                          Ако имах възможност нямаше да се замисля,и на момента щях да си бодна мега,но нещата не са така прости.
                          Успех

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Дават ми оферта за MEGA 2 , но с екстрата да ми изтърбушат моя компютър и да се вгради вътре мегата , като ползва заводската инсталация .
                            Цената с монтажа и настройката е 1400 лева , като в цената са и всички необходими допълнителни датчици и за мое щастие отпада дебитомера !
                            Въпроса ми е за цената и за модела струват ли си парите

Comment

• Ами колега до колкото съм чувал,тая Мега варира около 500-600лв, което значи че датчиците и настройката ще са ти 800-900лв....
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Датчици
                                въздух вход - изхид
                                турбо + мап
                                окабеляване
                                труд
                                Това е всметката , а само системата е 700 лв.

http://www.dek.bg/main.php?action=tu...=ecu&pid=msfaq

Няма да го правят там но го поствам да те запозная с цените

Comment

Working...
                                X