Известие
Collapse
No announcement yet.
Проект ALFA 75 2000 T TS
Collapse
X
-
Ето и тампоните от полиуретан за който съм благодарен на Декстар за помоща
От съботата се почва с монтажа им !Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
-
Проекта върви бавно , сега сме на тема рециклиране и реставрация .Веско разглоби цялото окачване на болчета и гайки и всичко беше изчистено от налепи и ръжда , намазах го с ръждо преобразувател и остава Токича да хвърли една боя за финал .
За да сме сигорни че няма да се сваля скоро сменяваме шарнирите и тампоните на носачите / интересно трудни са за откриване , но с приятели всичко става / .
Следва сглобяване !Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Тва щото фотаджията е постоянно пиян... не мое да фокусира
иначе има с добро качество ама нема време да ги кача
https://plus.google.com/u/0/photos/1...04825457378753Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Абе кви пари е конито за 75ца че след някой друг месец живот и здраве мисля да си правя изцяло ново окачване отпред, и като гледам захващането на амортисьора към носача и ще ми пасне идеално....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе кви пари е конито за 75ца че след някой друг месец живот и здраве мисля да си правя изцяло ново окачване отпред, и като гледам захващането на амортисьора към носача и ще ми пасне идеално.....
Главния снабдител на конитаAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
И естествено продължаваме с покупките изпаднаха ми джанти с гуми полу слик и ги грабнах
http://prodavalnik.com/dzhanti-s-gum...-147-i17595023Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Comment
Comment