If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
14-ките ми ще влязат ли на 284 диска ? утре ги свалям да видя в моргата дали ще имат от фиат по големи нещо.
Имам предни спирачни апарати за 284 вентилирани дискове от Ланча Либра 2,4Jtd, не съм сигурен дали ще станат - не ми се е налагало да ги сравнявам. Ако мислиш че ще ти свършат работа се обади - ще ти ги подаря
Имам предни спирачни апарати за 284 вентилирани дискове от Ланча Либра 2,4Jtd, не съм сигурен дали ще станат - не ми се е налагало да ги сравнявам. Ако мислиш че ще ти свършат работа се обади - ще ти ги подаря
Тии неказа каде да ти донеса бирите, сега и дискове ще ми подарява алфата има малък багажник, как да ти донеса няколко каси ?
Стават въпросните апарати, само трябва да се набавят и дискове. Може да станат и Либровите. Не съм сигурен какъв им е офсета. По принцип би трябвало да станат дискове от Фиат Купе със стария мотор. Стават и дискове 284 от 156-ца, но трябва да се разпробият от 5 на 4 отвора.
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
Стават въпросните апарати, само трябва да се набавят и дискове. Може да станат и Либровите. Не съм сигурен какъв им е офсета. По принцип би трябвало да станат дискове от Фиат Купе със стария мотор. Стават и дискове 284 от 156-ца, но трябва да се разпробият от 5 на 4 отвора.
Имах и дисковете но отдавна отидоха за желязо
Иначе за 15-ките че ще трябва да се минава - няма как, най малкото че колата вече е доста засилена и и трябва по голям цолаж и по нископрофилна гума според мен и дори 15-ката е минимума който трябва да се слага при тоя тунинг!
Имам 17" азевки ама нямам гуми за тях. Сега е неуправляема просто, 2 бара 80++ гориво и 14ки зимни гуми, ще направя един клип за гавра, на трета без да ритам съединитела, просто натискам и върти гуми докато непусна... 60 - 100 бърнаут ;d
Преди доста време минах през тази интервенция и в темата ми съм описъл как точно се минава от 257 към 284 при жтд,апарати от 145/6 с мотор 1.8 или 2.0 и дискове от фиат купе 16в турбо,това е най-лесния и безболезнен начин.
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment