Известие

Collapse
No announcement yet.

Леко раздвижване на 2.0TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе хора, що обсъждате нещо, което не ви е ясно. На Нено било еди кво си. ГЛУПОСТИ.
    Понеже са се наредили разбирачи, а аз имам пряко участие в правенето на колата на Нено, ще ви кажа, какво е останало фабрично. Фабричен блок от ТС. Фабрична глава, ама не съвсем, силно преработена, по-близо да тази на Супер 2000, отколкото на фабричен мотор. Фабричен колянов вал. С това се изчерпват фабричните части. Вие дерзайте какво е променено и как.

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
    ne0 е изкарал 192 коня, като пише, че е със стокова електроника и още няколко стокови работи. Наистина прекалявате.. Не знам какво му е правено по мотора ама не мисля, че е викан ядрен физик.
    Понеже на Нено мотора не е ядрен реактор, си прав, не е викан ядрен физик. Но си нямаш на идея колко дни са играли фрези, стругове и т.н.
    Ако смяташ, че бутала, биели клапани, пружини, разп. валове, маховик, всмукателен калектор, цялоста генерация от главата до задната броня, които вероятно възлизат на цена от 5 цифрена сума, са малки промени, значи въобще не с говорим да един и същ език.
    Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 20:08.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
      До 100 обаче е страшно времето.
      2.5 193 коня по каталог е 7.3 до 100, а това е слязло до 7.04...

Иначе наистина ли може 14.4 със 185 коня?
      Щото един приятел имаше алпина 280 коня и даваше 14.8-14.9с
      33-ка със 118 коня даде ниска 15-ка... Има много фактори, няма как да сравняваш различни коли!
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Егати мъките са тия алфи, като гледам още за некакви ниски 15-ки се говори. Това не беше ли актуално преди 10-12 години. Добре че я разкарах мойта 13 сек 1.4 ТС бангия.

Comment

• Щом си толкова модерен, вземи обесни сега какви коли трябва да караме и колко секундни да са за да не се мъчим?!
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Кой каза че съм модерен, не те разбирам какво имаш предвид. Би ли обяснил?

Comment

• Ами модерен си шаси А3 ока4ване AMG спира4ки PORCHE трансмисия М6 мотор BUGATI гуми CONTINENTAL табло GTI ииииии хиляди TUNING.BG глезотии

Comment

• И 10 сек кола...... ама не до 100

Comment

• https://www.vbox7.com/play:ed67f50ad1 - ето и новия ми рекорд от Сливен (снимано отвътре)
                  https://www.vbox7.com/play:5c30bec9db - същия старт сниман отвън

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

0-100 - 3.3sec
                  0-200 - 7.2sec

Comment

• Пешко честито.Много добро време.Пожелавам ти другия сезон да слезнеш във ниските десятки или високи 9-ки.Успех
                    Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 22:24.
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Благодаря по-скоро ниски до средни 10-ки. 9 не ми е по силите

Comment

• Защо така

Comment

Working...
                        X