Известие

Collapse
No announcement yet.

Писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    а интерпретация в частност: ако жена ти има късмет с колата, ти нямаш късмет с жената
    хехе това май са единични случаи.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Хмммм бързо е чупели и тем подобни ...защо ли много познато за нашата държава изградена от философи и разбиращи............незнам докато не взех тази...смених и съм карал доста коли имах Ауди 80 1979 много добра кола продадох я на 500 000 км и ни6то не беше пипано а маслото неможех да го намеря на щеката просто не се виждаше като ново имахме я от 60 000 км........ после две Рена.....и сега тази .....но.. незнам признавам от 5-6 години съм шофиор активен откакто взех книжка и......има нещо повече от това че ми харесва определено.....имаме от 2 години Алфата и нищо не е пипано по нея и засега да чукам на дърво няма проблем....за мен 90% е от задкормилното устроиство ....аа иначе аз я карам от месец......когато баща ми реши да купува нова кола ходихме мн гледахме Голфове готини натичени и още мн други но незнам когато аз видях тая Алфа моите думи след като надникнах вътре вдигнахме капака и и чух наи-вече гласа "Боксьорче"-само едно му казах ако аз сега щях да си купувам кола нямаше да се замисля просто щях да я взема,незнам просто определено има някакво чувство което немога да упиша просто мн съжелявах че сега аз не си купувах кола.....но така се полу че ето сега е моя след 1 годин и нещо и....съм много щастлив просто...... така че колега наистина аз чувах мн неща за Алфите но особено вече когато е моя незнам немога да намразя тази кола ако трябва и цял месец да работя за нея сега можеби поразбирам четох на няколко места"Алфа не се купува със разум а със сърцето" мислех го за глупаво кола като кола карал съм мн коли и служебни съм имал и лични няколко но определено нищо не ме е грабвало така....... много съм радостен че се регистрирах тук и занапред мисля да поидвам на сбирките ви мн успехи на всички съпричастни и успещна 2009 година...
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

И мен все още яко ме бъзикат за Алфата, пъ я имам вече от една година. Изказват мнения колко се чупила и изобщо не била издръжлива. Ама само техните прехвалени Фолцвагени само висят по сервизите и все нещо им тропа, а мойта красавица влиза там само за масло и гуми. И въпреки ,че виждат това неспират да си хвалят немските танкове и та плюят Алфата. Всичките ми приярели карат ФВ. и АУДИ. И сигурно тайничко завиждат.
        sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от juhier Покажи съобщение
          И мен все още яко ме бъзикат за Алфата, пъ я имам вече от една година. Изказват мнения колко се чупила и изобщо не била издръжлива. Ама само техните прехвалени Фолцвагени само висят по сервизите и все нещо им тропа, а мойта красавица влиза там само за масло и гуми. И въпреки ,че виждат това неспират да си хвалят немските танкове и та плюят Алфата. Всичките ми приярели карат ФВ. и АУДИ. И сигурно тайничко завиждат.
          Е ти какво им се връзваш? Дай им да покарат Алфата и после ги питай какво мислят. Важното на теб да ти е гот като се возиш.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

Е на мен си ми е гот, пък и съм различен, щот съм единсвен с италянско бижу.
            sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Аз пък този който каже нещо против алфетата или му давам да направи 1 кръгче или го возя 1 кръгче и спирам всички които остават с отворени уста
              Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
              Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
              Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
              X