If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хмммм бързо е чупели и тем подобни ...защо ли много познато за нашата държава изградена от философи и разбиращи............незнам докато не взех тази...смених и съм карал доста коли имах Ауди 80 1979 много добра кола продадох я на 500 000 км и ни6то не беше пипано а маслото неможех да го намеря на щеката просто не се виждаше като ново имахме я от 60 000 км........ после две Рена.....и сега тази .....но.. незнам признавам от 5-6 години съм шофиор активен откакто взех книжка и......има нещо повече от това че ми харесва определено.....имаме от 2 години Алфата и нищо не е пипано по нея и засега да чукам на дърво няма проблем....за мен 90% е от задкормилното устроиство ....аа иначе аз я карам от месец......когато баща ми реши да купува нова кола ходихме мн гледахме Голфове готини натичени и още мн други но незнам когато аз видях тая Алфа моите думи след като надникнах вътре вдигнахме капака и и чух наи-вече гласа "Боксьорче"-само едно му казах ако аз сега щях да си купувам кола нямаше да се замисля просто щях да я взема,незнам просто определено има някакво чувство което немога да упиша просто мн съжелявах че сега аз не си купувах кола.....но така се полу че ето сега е моя след 1 годин и нещо и....съм много щастлив просто...... така че колега наистина аз чувах мн неща за Алфите но особено вече когато е моя незнам немога да намразя тази кола ако трябва и цял месец да работя за нея сега можеби поразбирам четох на няколко места"Алфа не се купува със разум а със сърцето" мислех го за глупаво кола като кола карал съм мн коли и служебни съм имал и лични няколко но определено нищо не ме е грабвало така....... много съм радостен че се регистрирах тук и занапред мисля да поидвам на сбирките ви мн успехи на всички съпричастни и успещна 2009 година...
И мен все още яко ме бъзикат за Алфата, пъ я имам вече от една година. Изказват мнения колко се чупила и изобщо не била издръжлива. Ама само техните прехвалени Фолцвагени само висят по сервизите и все нещо им тропа, а мойта красавица влиза там само за масло и гуми. И въпреки ,че виждат това неспират да си хвалят немските танкове и та плюят Алфата. Всичките ми приярели карат ФВ. и АУДИ. И сигурно тайничко завиждат.
И мен все още яко ме бъзикат за Алфата, пъ я имам вече от една година. Изказват мнения колко се чупила и изобщо не била издръжлива. Ама само техните прехвалени Фолцвагени само висят по сервизите и все нещо им тропа, а мойта красавица влиза там само за масло и гуми. И въпреки ,че виждат това неспират да си хвалят немските танкове и та плюят Алфата. Всичките ми приярели карат ФВ. и АУДИ. И сигурно тайничко завиждат.
Е ти какво им се връзваш? Дай им да покарат Алфата и после ги питай какво мислят. Важното на теб да ти е гот като се возиш.
Comment