Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеммда и аз се двуомя по принцип но няма да е ГТА но поне ще да е ti
Алфа 159(седан), черна перла, GTA двигателя с оптичен тунинг, Червения МОМО кожен салон, Навигация с ДВД и ТВ, ESP, ASR и тия екстрички,Ръчни скорости(много важно) и инфраред ключ за палене, аааа и колко коня е макса на тази модификация???
Ако можеш да провериш колко парички излиза това удоволствие, ще съм ти адски благодарен
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе, а понеже се имаш с тия от шоурума, сигурно ще можеш да провериш за следната модификация:
Алфа 159(седан), черна перла, GTA двигателя с оптичен тунинг, Червения МОМО кожен салон, Навигация с ДВД и ТВ, ESP, ASR и тия екстрички,Ръчни скорости(много важно) и инфраред ключ за палене, аааа и колко коня е макса на тази модификация???
Ако можеш да провериш колко парички излиза това удоволствие, ще съм ти адски благодаренAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
dilian alfa gtv, дай едно ЛС и насам. Аз съм ЗА, червения цвят! Но разликата в цената сигурно ще е минимална. Навигация не ме блазни, но докато му дойде времето по-лесно се маха екстра околкото да се слага."Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"
Comment
-
Първоначално публикувано от kolov Покажи съобщениеdilian alfa gtv, дай едно ЛС и насам. Аз съм ЗА, червения цвят! Но разликата в цената сигурно ще е минимална. Навигация не ме блазни, но докато му дойде времето по-лесно се маха екстра околкото да се слага.Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеето я алфата
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение????????? нищо не ми излизаAlfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеима я в тая тема красивите италянки виж я че незнам как да сложа линка бреАлелейй, много убава бе, искам и аз так'ва, ама в момента още е рано!!!
Comment
Comment