Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Айде малко реклама

Занимавам се с проектиране , доставка и монтаж на отоплителни инсталации. Имам магазин в Пазарджик. Предлагам богата гама от алуминиеви, панелни и чугунени радиатори , конвектори , слънчеви колектори , котли на ток, нафта, газ и твърдо гориво и горелки за тях, медни и PVC тръби и арматура за тях, изолации.

Специално за хора от форума са възможни сериозни отстъпки . Айде със здраве ...
    Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

• Работя като системен администратор на няколко големи и не толкова големи фирми.
      А иначе се занимавам с изработването на уеб страници, SEO и интернет маркетинг и реклама.
      Около 10 години съм тренирал карате.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

• Работя в списание auto motor und sport България, позиция заместник главен редактор.
        Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

• Работя в Либхер- отговарям за сервизното обслужване в България и за доставките на резервни части.
          Тъй че, ако има някой проблем с хладилника може да ми пише пък ще помагаме с каквото може.
          Alfa 166 2,4 jtd
          Alfa 33 1,7-беше на жената
          Toyota Passeo-новата на жената
          Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

• Работя в частна осигурителна каса,финансово и социално консултиране и счетоводни услуги-семеен бизнес
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• .
              Last edited by 147-ца фен; d.m.y г., 23:11.

Comment

• Аз съм в Солитрон (www.solytron.bg), дистрибуция на компютърни чаркoляци.
                Отговарям за Fujitsu Siemens
                156 1.8 TS, 10.'99

Comment

• Търговия с висококачественни италиански декоративни бои. Интериорни и екстериорни.
                  sigpic Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110hp 2000г.

Comment

• Експерт ПР и реклама в отдел "Корпоративни комуникации и ПР" на Алфа Финанс Холдинг.
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Електроинженер. Управител съм на рекламна агенция.
                      Сам си ремонтирам колите.
                      Last edited by vaklinator; d.m.y г., 02:44.
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Здравейте,
                        Аз съм представител на АХМ-ауто(www.axm-auto.com) ,занимаваме се с продажба на едро и дребно на авточасти за италиански автомобили(страст,какво да я правиш).
                        Алфа Ромео 147 1,9 JTD 16v 140bhp
                        Fiat Marea 1.9 JTD 105bhp

Comment

• Здравейте, а аз да си кажа - едно време,много отдавна, завърших като инженер, а сега - имам архитектурно проектантско студио в Русия, а с зет ми си организирахме група проектанти и технологи в БГ, София. Имам също и фирма за продаване на БГ имоти и къщи в Русия.Трябва да следим за модните течения.
                          Ако мога да съм полезен с нещо или някой идва в Санкт-Петербург - "винаги готови".
                          Останах с впечатление, че с много "алфисти" можем да си намерим приказката.
                          Last edited by OgyG; d.m.y г., 18:58.
                          Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• Аз и жена ми сме архитекти притежаваме и студио за дизайн - www.marvellgraphics.com, насреща сме ако някой има нужда от съвет в тези области
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Здравейте,
                              работя като продавач-консултант в магазин за резервни части на автомобили.Може да се каже че сме най-силни при италианските автомобили.Автомобилите и мотоциклетите са ми страст.Вече 8 години работя в тази сфера но от скоро карам Италиански автомобил.

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                                аз работя търговец на софтуер - лицензен такъв

www.bmg.bg - това е фирмата, аз лично се занимавам с лицензиране на Майкрософт продуктите, но мога да съм от полза и за другите

който го натиснат, да се обажда, ше помагаме)
                                BMG?!? Скоро правихме сайта за списанията на BMG - Полиграфия, ProGrafica и ProPack

Comment

Working...
                                X