Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Сега,не че Суската има нужда от защитник,ама за пореден път го разбирате както ви изнася.Никъде не е обиждал русия!
    Чисто и просто отбелязва и то с нормален тон,че се хвали на всякъде и подчертава че няма лошо в това.
    Така че стига сте се вторачвали в него.
    Ти да не би да ме познаваш или да си ме виждал, та се отдели от групата

Това е шега, радвам се, че си разбрал точно какво исках да кажа.
    Едва ли тук има някой, който би ме убедил, че АР се купува, за да не се показва, че за какво се купува тогава?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Познавам те бегло
      Не съм се делил от групичката.
      Аз не съм бил в нея
      Аз почти винаги те разбирам и съм на твоя страна.Но сам виждаш че мотиката е брадчеТ на ралото и не се получават нещата

П.П. и русия го познавам,и съм 100% сигурен че не те е разбрал щото видиш ли ти го каза и всички наскачаха.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Доко е показал фейса на момчето..и има верно доста снимки с 159ката...реален демек.
        Еми момчета и аз ако на 19 имах такава кола...щях да се кефя и да возя 'пичетата' на неговите години.
        Аз на 19 карах една корса, новичка бе, ма кой да ме забележи с нея

Не искам да се карам с никой за нищо, добронамерен съм и смирен! Нека вс се веселим по празниците.
        Чувствата не можеш ми засегнеш, аз съм коравосърдечно копеленце бате, непукист.
        Просто не ми е приятно да ме оприличават на такъв какъвто не съм. Доста неща съм видял и преживял, нищо че съм млад. Като седнем на маса с мезе и ракия ще си говорим по сърдечно!
        Весело на всички...и дано някой сезира темата, че е за ключ от доста време!

п.с. прасчо, мн ме кефи подписа ти...
        Никак не си непукист.
        Всички тези обяснения и дълги постове доказват именно обратното.
        п.с.Коравосърдечен непукист никога не би си купил такава кола.
        К.М.

Comment

• Прасчо не си добър психолог...ако ме познаваше, ама няма как де, щеше да знаеш.
          Както и да...желая на вс да се лее вино/ракия и да се въртят прасенца на пеща.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Евала за 159-ката колега много безаварийни километри успех с подобренията дано стане така както си я представяш ... ето една 159-ка от това лято която ми направи силно впечатление
            Attached Files
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Прасчо не си добър психолог...ако ме познаваше, ама няма как де, щеше да знаеш.
              Както и да...желая на вс да се лее вино/ракия и да се въртят прасенца на пеща.
              Вече пусна доста поздрави за празниците

И във всичките постове досега не пропускаш да ме ковнеш нещо
              Не е нужно да съм добър психолог, за да разбирам някои неща.
              Някои хора живеят заеднопо 50 години и изведнъж разбират, че грам не са се познавали.
              Възможно е тук да си по-истински, отколкото на живо.

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
              Евала за 159-ката колега много безаварийни километри успех с подобренията дано стане така както си я представяш ... ето една 159-ка от това лято която ми направи силно впечатление
              Особено задните канализационни тръби убиват рибата.
              К.М.

Comment

• Въпрос на вкус казало кучето ... По-добре канализационни тръби отколкото чучур като на баба ми терасата
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                  Въпрос на вкус казало кучето ... По-добре канализационни тръби отколкото чучур като на баба ми терасата
                  Еми според мен фабричните са с идеалния рамер за това купе, защо трябва да правим колата с цъфнал анус.

Това не е ли по-добре.
                  Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:33.
                  К.М.

Comment

• На тези по-хубавото е , че са скрити и се вижда само дупката на гърнето
                    sigpic

Comment

На тези по-хубавото е , че са скрити и се вижда само дупката на гърнето
                      А са малко никелирани, а не кат тръба за ТЕЦ.
                      К.М.

Comment

• А е видяхте фейсбука на дразнителчето и почнахте да се мазнярите, ей..ццц..

Comment

• Под дразнителче сиг. разбираш Susscrofa а за тея дет се мазнярят най-вероятно визираш мен щото последните няколко поста са нашите ... 1-во не съм гледал никакъв фейсбук и 2-ро не се мазняря , мазня , подмазвам или каквото и да е друго мазно нещо ... Боли ме ку*а на 4-5 места през 4-5 санта дали прилича на Анджелина Джоли или на Чък Норис
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            А е видяхте фейсбука на дразнителчето и почнахте да се мазнярите, ей..ццц..
                            Откога фейсбук има значимостта на личната карта?

Коментираме нещо съвсем различно.
                            К.М.

Comment

Евала за 159-ката колега много безаварийни километри успех с подобренията дано стане така както си я представяш ... ето една 159-ка от това лято която ми направи силно впечатление
                              тая 159-ка е 1,9jts...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                тая 159-ка е 1,9jts...
                                Еми мощен двигател, как да не мУ тУриш две големи тръби отзад.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X