Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Пичове, момчето е на 19 год...как няма да се кефи на колата...колко от нас са имали такава кола на тази възраст.
    Радва и се, и го разбирам напълно!
    Жив и Здрав да е! Но искам да знаеш,че не всички пишещи са набор 86 или 90 (примерно) .......... Някой са се радвали на Жигули,защото тогава това е било модерно

Comment

• Говорих принципно...тъкмо взел книжка и да имаш един чудесен екземпляр...
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Това пък откъде го разбра? Колата е 2.4 жтд.
        За друга кола в темата се спомена, че е 1.9.
        Ти пък ся и подробности...

Весела Коледа на всички...
        Last edited by Доко; d.m.y г., 20:05.

Comment

• Всеки със късмета си Едни Се качват на Г55,другите на 59-ки,а трети на метрото

Весели Празници и от мен!.

Comment

• по темата 14 страници смех, то верно че българина е голем смешник, комплексар и турбо гъзар кой от кой по- по- най, но преди поне се криеха повечето мишки, напоследък обаче излезнаха от дупките си, селските лекета продали нивите на баба си , и си накупиха лъскави кенефи с парите от нивите и се помислиха за безсмъртни, ебат пички на картинки и карат с-овици!
            Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

• Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
              Всеки със късмета си Едни Се качват на Г55,другите на 59-ки,а трети на метрото
              ама сите акат на гърне!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                ама сите акат на гърне!
                Абе има и доста на клекало.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• А за тия дето го правят прави
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                    по темата 14 страници смех, то верно че българина е голем смешник, комплексар и турбо гъзар кой от кой по- по- най, но преди поне се криеха повечето мишки, напоследък обаче излезнаха от дупките си, селските лекета продали нивите на баба си , и си накупиха лъскави кенефи с парите от нивите и се помислиха за безсмъртни, ебат пички на картинки и карат с-овици!
                    проницателен си, доста
                    поне не ми наричай колата лъскав кенеф, накрая да не дойдеш да ми лъскаш баш кенефа

Comment

• Мииии , лично на мен колата на колегата ми харесва
                      Който както може се справя в живота ...

Весели празници на всички !
                      sigpic
                      BMW e39 525tds PA4492BH
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
                      Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

• Сега по темата и към автора - Аз лично за 159 харесвам и смятам че и подхожда само червен и черен цвят! Всички други не са лоши, но някакси само с червено или черно колата е на 100%. Мат не харесвам - губят се определени детайли от колата и определено изглежда състарено и износено.
                        Все пак има автомобили на които мат боя стои добре, но това е рядкост.
                        Колкото до осветлението в купето - и аз харесвам бели диоди. Даже и при мен на 17 годишната си кола съм сменил обикновенните крушки с диоди в салона - определено бяло-синкавия цвят на диодите дава нов облик на салона и липсва жълтеникавата светлина на крушките. Отделно на това и консумацията е нищожна и дори да забравиш някой плафон, на следващия ден влизаш и колата пали.
                        Джантите - спрямо цвета на колата джантите обикновенно са в контраст спрямо колата, но и това вече е според цвета и не винаги важи. Обикновенно светли джанти на тъмен цвят или обратно, но пак казвам - не винаги.

Надявам се, ако ще променяш колата, да запазиш красотата на тази кола, защото 159 определено е един от най-красивите модели на Alfa Romeo!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                          + да не забравяме джантите......оле мале и други селски избилици
                          На джантите пък какво им има ... истинско МОМО огледах ги от кудето е възможно ... невероятна джанта която струва може би колкото твоята и моята кола
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                            На джантите пък какво им има ... истинско МОМО огледах ги от кудето е възможно ... невероятна джанта която струва може би колкото твоята и моята кола
                            Сами по себе си са може би чудесни ...но отиват ли на колата? пък и 2-ра ръка цена над 500-600лв е невъзможна Та нашите коли са по скъпи

Comment

• Колата е много хубава виждал съм я многократно до НБУ към колегата внимавай като я спираш там че моята я жулнаха...
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                                по темата 14 страници смех, то верно че българина е голем смешник, комплексар и турбо гъзар кой от кой по- по- най, но преди поне се криеха повечето мишки, напоследък обаче излезнаха от дупките си, селските лекета продали нивите на баба си , и си накупиха лъскави кенефи с парите от нивите и се помислиха за безсмъртни, ебат пички на картинки и карат с-овици!
                                Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 11:10.
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X