Известие

Collapse
No announcement yet.

Ег(б)ати и тъпата държава сме.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Въпросната тема беше за двете 147-ци , които не ми мърдаха стрелка при ниски количества в Лукойл, но я мърдаха при зареждане в Петрол и OMV. Факт, който съм видял с очите си. Може и да е конкретна бензиностанция, до район - не знам, но са две 147-ци 1.6 TS 120 и съм видял какво се случва при зареждане в Лукойл и какво - в Petrol. Добре, 20 литра ли да заредя, като утре ще се наложи друго, и парите откъде да ги вадя, от резервоара? Ето ти пример житейски, нали сме събрани хора, дето си говорим тук, а не се заяждаме и не се мислим за велики (щото разделите за Giuilia/Stelvio стоят празни и май всички сме с 10-15-20 годишни автомобили, колкото е и стандарта в държавата така или иначе).

Точно миналата седмица по случайност или лош късмет - не знам, се прецакват бойлера и климатика. Сега, когато реално почват студовете. Сумарно за ремонт им харча 230 лв. , защото нито може без отопление, нито без топла вода.

Ако шибна 20 литъра съм съгласен, че е същото като 2х10 или 4х5, но в единия случай сипвам, колкото ми трябват, в другия слагам в повече, и при една форсмаржорна ситуация като тази от предната седмица оставаш с по-малко, от колкото ти трябват. А сега е и зима.

Имал подозрения? Подозрения в какво, филми ли ще играем тук, какво ще правим? Ще се правим един на друг на интересни, като караме 15-20 годишни автомобили ли? Зареждам с толкова, с колкото въртя ключа (то така или иначе има едни 4-5 л. и аз зареждам по 2-3 л. отгоре през няколко дни, не я оставам баш до нулата да мъча помпата) и останалото - газ, за колкото ми трябва. Аз заеми мразя да взимам, и разделям бюджета така, че да не ми се налага да го правя, или го правя при някакви изключителни ситуации, макар, че този път не се стигна до там (Слава Богу). Не, че нямам доверени близки, от които да взема и да не се притеснявам, просто мразя да го правя и не обичам да съм в какъвто и да било дълг.

Във форума милионери не знам да има, нека не се правим на повече от хора, че като гледам как съхне раздела за Giuilia... ми май всички сме на този стандарт. Или липсата на такъв.

Само, че не всеки си признава и зад буквите някои тук се правя на интересни, на разбирачи, на неизпаднали във ситуации. А кой какви съмнения има... дръж си съмненията. Не прикривам нищо, което да буди каквито и да било съмнения - нормален живот водя, както всеки останал от форума и изобщо в държавата (говорим за масовия граждански стандарт).
    Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

Първоначално публикувано от Ali.Sali Покажи съобщение
      Точно миналата седмица по случайност или лош късмет - не знам, се прецакват бойлера и климатика. Сега, когато реално почват студовете. Сумарно за ремонт им харча 230 лв. , защото нито може без отопление, нито без топла вода.

Ако шибна 20 литъра съм съгласен, че е същото като 2х10 или 4х5, но в единия случай сипвам, колкото ми трябват, в другия слагам в повече, и при една форсмаржорна ситуация като тази от предната седмица оставаш с по-малко, от колкото ти трябват. А сега е и зима.
      Не слагаш повече гориво, защото това вече си го изразходвал и през това време си "спестил" от тия по 5 лв., по 10 лв.
      Твоята "схема" единствено би била по-подходяща ако получаваш парите си всеки ден, а не на заплата, като полученото всеки ден е различно и ако не може да си позволиш да сипеш за 5 лв. газ, то просто спираш колата до другия ден, надявайки се, че ще изкараш повече пари в този ден, и ще успееш да ѝ сложиш газ тогава.
      Но лично аз ако съм в това положение на избор, може би автомобила ще е първото нещо от което ще се отърва. Или със сигурност няма да е Алфа Ромео, а ще е някой 20 годишен 60 коньов Опел, примерно. Поне месечните му разходи да са ми минимум 1/2 от тези на една 156-ца. И ето ти парите за бойлера и за климатика.
      Last edited by BO; d.m.y г., 11:44.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

А откъде знаеш, че не са всеки ден? Сега, всичкото ли да си разкажем тук? Направил съм си някаква схема, по която си оптимизирам максимално разходите. Стигнахме до положение да обясняваме в условия на протест защо не сипваме до горе. Някои хора тук са яко във филма, жалко защо при такива тигри и милионери тук Giuilia/Stelvio раздела така пустее. И не бих се отървал от автомобила си със сигурност, не е нещо, с което бих се разделил, а и е свързано с работата ми. Та така.

И няма значение кой сипва 2,20 или 200 - всеки е клиент и всеки заслужава нужното уважение.
        Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

И няма значение кой сипва 2,20 или 200 - всеки е клиент и всеки заслужава нужното уважение.
          Ами не е съвсем така. В смисъл - да всеки може да зарежда за колкото си иска, и да длъжни са да те обслужат дори и за левче да зареждаш. Уважението обаче е взаимен процес. "Мърлявата лелка", която била управителка, не е собственичка. Тя си работи там и от нейна гледна точка "я правиш на маймуна". Какво като има протести!? Работниците по бензиностанциите ли са виновни за цените на горивата? А подозренията ми са, че си им вдигал скандали вече. Дали зареждаш за 2 или 200лв, има значение за картата за отстъпка. Може и да ти изглежда не логично, но това е логиката на пазарната икономика. При големи количества, цената може да бъде намалена.
          И аз не съм милионер, но нямам проблеми с обслужването. Вероятно щото милионерите на са ми "трън в очите".
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

А откъде знаеш, че не са всеки ден? Сега, всичкото ли да си разкажем тук? Направил съм си някаква схема, по която си оптимизирам максимално разходите. Стигнахме до положение да обясняваме в условия на протест защо не сипваме до горе. Някои хора тук са яко във филма, жалко защо при такива тигри и милионери тук Giuilia/Stelvio раздела така пустее. И не бих се отървал от автомобила си със сигурност, не е нещо, с което бих се разделил, а и е свързано с работата ми. Та така.

Не се ядосвай...тези който имат яко кинти не пишат в форуми.....та така и с по скъпите модели...... макар, че има няколко момчета с най новият модел.....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А к'во и сте се размрънкали бре- Я ПЛАЩАЙТЕ!!!

Тези ще ги "излекуват" с бензиностанциите на самобслужване които ще ги направят безработни...

Във връзка с изложеното в постовете горе да ви се оплача и аз ...

Купувам акумулатор от Макскар по поръчка през нета.Мутлу 90ah/900a/850a .Написал съм колата модела, мощността и дори кой номер цървули нося...
              Обажда ми се оператора:

-Поръчали сте акумулатор?
              -да?
              -Каква е колата?
              -Написал съм в поръчката.
              -Да, ама каква е?
              -АР 159, 2.4 ДИЗЕЛ 200 мустанга .
              - Алфа Ромео кой модел?
              - *&#$###* нали току що ви казах!?!
              -няма нищо пак ми кажете.

- 159!!!!!
              (щракане по клавиатура 20-на секунди.....)

-Ама вие сигурен ли сте, че този акумулатор става на тази кола?
              -Вие го изпратете, останалото е моя работа
              - Кой ви е номера на рамата?
              -Да не съм в полицията на разпит?!
              - Вие знаете ли че тези акумулатори Мутлу не са хубави?
              -Няма нищо вие ми пратете един
              -имаме по -добри, можем да ви препоръчаме?

- ИМАТЕ ЛИ МУТЛУ ИЛИ НЕ?!!¡!¡!!!!!!!!!!!

- Ама вие знаете ли, че Мутлу ги ПРОИЗВЕЖДАТ В БЪЛГАРИЯ?!!!!!!!

-Знаете ли какво?
              -Какво?....???

-ОТМЕНЯМ поръчката, СБОГОМ!!!

Най-дългият и тъп начин да ми кажат, че на страницата си в нета използват "зарибяване" за балами със стоки и цени каквито на практика нямат...
              На другия ден този капацитет акумулатор изчезна от страницата им...

"Вие поръчайте, а ние ще ви обясним колко тъп сте и ще ви продадем това което ние искаме..."

Днес друг Бг сайт отново ми мрънкаха, как "стоката я нямали, ама тя не била и хубава, а те само днес и само на мен ще ми предложат по добра стока от поръчаната на СПЕЦИАЛНА ЦЕНА"...???

Като им казах, че ще поръчам от другаде ги хвана яд в стил "яжте си сам лайната, не ви щем парите..."

Досега само едно момче успя да ме спечели- нямат марката купе филтър който съм поръчал, но веднага ми предложи Валео който беше с 5-6 лева по скъп за цената на поръчания.

Това което не разбирам е как при поръчка за 200+ лева на 3 стоки, най евтината от които я нямат Но ПРЕДЛАГАТ, не направиха отстъпка да ми продадат друга на себестойност без печалба при положение, че цената е 15-на лева на страницата им и можеха да продадат за тези пари друга марка по-скъпа с 5-7 лева, като за другите 2 стоки печалбата си я взимат, ами вместо това се пробваха да ми набутат част която изобщо не излиза на страницата им че е съвместима, а отгоре на всичко отгоре не знаят и размера на частта която ми предлагат да ми набутат вместо поръчаната и се оказа че е по-голяма по размер....

Искат от 3 поръчани части да спечелят и от трите, като 3-тата я нямат, ама само за да спечелят още 5-6 лева са готови да ми набутат нещо което да си ги чукам в главата...

Безпределна наглост...

Търгашеството да върви, оборот да става ...

АМА ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ КЪТ ПОПОВЕ:

https://www.mediapool.bg/bez-tehnich...ews286455.html
              Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 04:11.
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Във връзка с наближаване на празниците,Управителя на столичен МОЛ събрал свойте подчинени и ги предупредил да се отнасят по-културно и вежливо с клиентите на магазина!Един ден бай Иван решил да посети МОЛа и да си купи ръкавици за зимата.Влязъл човека в магазина и се отправил към щандовете за ръкавици.
                -Извинете,ще може ли един чифт ръкавици?-попитал той.
                -А Вие кави търсите-с 2 или с 5 пръста?-го попитала продавачката.
                -Ами с 5 пръста ако имате!-отговорил бай Иван
                -Ами тези с 5 пръста са на съседният щанд!
                Отишъл човека на съседния щанд и попитал:
                -Извинете,търся ръкавици с 5 пъста,имате ли?
                -Да,имаме,но вие какви търсите-от естествена или изкуствена кожа?-го попитала продавачката.
                -Ами от естествена кожа-ако може?
                -Ами тези от естествена кожа са на съседния щанд!-му отговорила любезно продавачката.
                На съседния щанд се намерили вече търсените ръкавици, но оставало бай Иван да избере цвета.
                Продавачката го посъветвала да не избързва с покупката ами да дойде на другия ден с палтото за да изберат точния цвят и така клиентът да остане максимално удовлетворен от покупката.

Докато бай Иван се чудел, какво да прави, в магазина влетял един човек с гол задник, който носел една тоалетна чиния.

- Госпожо, ето ми гъза, ето ми и тоалетната чиния. Дайте ми сега едно руло тоалетна хартия.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                  Това което не разбирам е как при поръчка за 200+ лева на 3 стоки, най евтината от които я нямат Но ПРЕДЛАГАТ, не направиха отстъпка да ми продадат друга на себестойност без печалба при положение, че цената е 15-на лева на страницата им и можеха да продадат за тези пари друга марка по-скъпа с 5-7 лева, като за другите 2 стоки печалбата си я взимат, ами вместо това се пробваха да ми набутат част която изобщо не излиза на страницата им че е съвместима, а отгоре на всичко отгоре не знаят и размера на частта която ми предлагат да ми набутат вместо поръчаната и се оказа че е по-голяма по размер....

Искат от 3 поръчани части да спечелят и от трите, като 3-тата я нямат, ама само за да спечелят още 5-6 лева са готови да ми набутат нещо което да си ги чукам в главата...
                  Май е въпрос на "гледна точка" всичко.
                  Да Ви е направило впечатление, че в онлайн магазините всичко е по евтино с поне 10 тина процента? Защо ли!?
                  Отстъпката вече Ви е направена. Целта е по голям оборот. Как да си повишат оборотът, ако продават без печалба, или на загуба? Вие "виждате" че се опитват да "ви минат", предлагайки Ви нешо друго, а те може да "виждат" че се опитват да са Ви полезни, спестявайки Ви такса за куриер от друго място(за нещо струващо 15-тина лв). Каталози!
                  Пазарна икономика! С плановата нямаше такива проблеми. Просто - НЯМА.
                  За случаят с акомулаторът съм абсолютно съгласен. След като нямат това което търсите, е редно да ви го съобщят веднага. Дали ще изчакате "задължителната тирада" в последствие, е Ваше решение.
                  И пак има и друга гледна точка. Търговци - работата им е да продават.
                  Все пак тия(конкретните) не ги "отпивсвайте" съвсем. Щом са "свалили" липсващата стока от страницата толкова бързо - не са съвсем зле.
                  Има и друго за което съм съгласен - ще си плащаме. За всичко!
                  Даже и за това че когато "бакшишите" протестират(или полицаите, мед,сестрите........), не ги подкрепяме.
                  Няма безплатен обяд! В най добрият случай - се калулира в закуската или вечерята.
                  Уморих се да повтарям че ние с Вас сме държавата. Всеки един.
                  Което освен че първо трябва да "видим себе си", означава и добре да "огледаме останалите(което включва и тяхната гледна точка)".
                  Та, да видим - кого "ще излекуват", когато няколко хиляди останат без работа(евентуално)? От къде социалната държава ще им плаща?

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Май е въпрос на "гледна точка" всичко.
                    Да Ви е направило впечатление, че в онлайн магазините всичко е по евтино с поне 10 тина процента? Защо ли!?
                    Отстъпката вече Ви е направена. Целта е по голям оборот. Как да си повишат оборотът, ако продават без печалба, или на загуба? Вие "виждате" че се опитват да "ви минат", предлагайки Ви нешо друго, а те може да "виждат" че се опитват да са Ви полезни, спестявайки Ви такса за куриер от друго място(за нещо струващо 15-тина лв). Каталози!
                    Пазарна икономика! С плановата нямаше такива проблеми. Просто - НЯМА.
                    За случаят с акомулаторът съм абсолютно съгласен. След като нямат това което търсите, е редно да ви го съобщят веднага. Дали ще изчакате "задължителната тирада" в последствие, е Ваше решение.
                    И пак има и друга гледна точка. Търговци - работата им е да продават.
                    Все пак тия(конкретните) не ги "отпивсвайте" съвсем. Щом са "свалили" липсващата стока от страницата толкова бързо - не са съвсем зле.
                    Има и друго за което съм съгласен - ще си плащаме. За всичко!
                    Даже и за това че когато "бакшишите" протестират(или полицаите, мед,сестрите........), не ги подкрепяме.
                    Няма безплатен обяд! В най добрият случай - се калулира в закуската или вечерята.
                    Уморих се да повтарям че ние с Вас сме държавата. Всеки един.
                    Което освен че първо трябва да "видим себе си", означава и добре да "огледаме останалите(което включва и тяхната гледна точка)".
                    Та, да видим - кого "ще излекуват", когато няколко хиляди останат без работа(евентуално)? От къде социалната държава ще им плаща?
                    И аз съм да си плащаме като такова, ама тука проблема е че се плаща, пък излиза че е платено а обяд/вечеря не е имало...
                    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• От нашите пари естествено.

Но те малко или много ще се гърчат - на никого не пожелавам да е на борсата и да си търси работа точно чрез борсата...

========================================

Българинът е странно същество - не е търговец.

Турчинът е роден търговец.И да няма нещо при него, разбрал се е съседа си, ще ти вземе поръчката, ще отърчи при съседа и той ще ти донесе поръчаното.

Ще си тръгнеш доволен.

При гърците съм останал със същото впечатление - малки жестове и на място ...

Този да беше казал отначало, че нямат този акумулатор.Същото и за стоката от 15-на лева.

И в двата случая щях да остана с чувството че са били коректни към мен.
                      А сега в момента в който видя или чуя името им изплува едно неприятно/неприязнено чувство у мен към тях ...
                      =======================================

И при двата търговеца поръчките/парите бяха в който търговците "обещаваха" безплатна доставка...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                        И аз съм да си плащаме като такова, ама тука проблема е че се плаща, пък излиза че е платено а обяд/вечеря не е имало...
                        В момента плащаме минали сметки с лихвите.
                        Когато на нас, преди няколко години(вече не помня точно колко) ни повишиха цената на токът с (и това не помня - цифри) няколко процента и Върховният Съд на държавата се произнесе че е незаконно, в същият момент на италианците им повишаваха(опитаха) токът с няколко евроцента. Помните ли какво стана у нас и в Италия в тоя момент?
                        Не, няма смисъл да търсим разликите - НИЩО ОБЩО!
                        Понеже се стремя да оглеждам всички гледни точки - да имаме си оправдание като Народ - "ония 45г". Ами стига вече! То почти толкова още минаха! Верно че "насадените" вредни навици се "лекуват" по дълго от времето за "насаждане", но пък имаме възможност да не откриваме топлата вода отново.
                        Гражданско(селско в моят случай) общество!
                        След дъ-ъ-ълги размисли стигнах до изводът че основният проблем е............ чакай........чакай....... - все още не сме проумяли че хората не са еднакви/равни и нито са били, нито ще бъдат някога. Тъкмо поради тая нееднаквост се налага да има държава. Тая държава сме ние, ние плащаме за нея. Колкото по различни сме - толкова по вече плащаме. Колкото по вече плащаме - по различни ставаме.
                        Номерът е в балансът. Не го разглеждай като омагйосан кръг, а като махало.

на никого не пожелавам да е на борсата и да си търси работа точно чрез борсата...
                        Загубил сте вяра в чудесата явно.
                        Малко е тъжно, но .... някой го наричат реализъм.
                        И като си говорим за търговия и чудеса - ей ви едно.
                        Преди околу година, обикаляйки за лекарства по "здравна" каса, имах проблем.
                        Някъде има Коронал, някъде Нормодипин. Откачих буквално! Обикалям де що зная апека, или едното или другото в различни съотношения(търсят се по две опаковки.). В една аптека, на една верига, момето ми вика - ами....ще се наложи да изчакате, евентуално, трябва да притичам до колегите, че имаме само една опаковка Коронал. Ако искате да видите снимка на ангел, мога да я снимам, все още е там момичето. Не се шегувам! В тоя момент, това момиче за мен беше ангел. Едва два месеца по късно разбрах, че "намалението" от "здравната" каса е........80ст за опаковка и мога да го купя "свободно", въпреки че по болнична каса "го няма".
                        Сещате ли се кой е отговорен за тая ситуация....системата. Тоест - аз. Ама и вие, не се крийте.
                        Подобни притичвания в интернет няма как да се получат. Интернет/онлайн магазините не са традиционните магазини. Изискват по вече внимание и от двете страни. И да, за да са всички доволни, там корекноста трябва да е на по високо ниво.

п.п. това съм го пропуснал.
                        И при двата търговеца поръчките/парите бяха в който търговците "обещаваха" безплатна доставка...
                        Има ли разлика дали цената на доставката ще е калкулирана в обща сметка, или ще я платите отделно? За нещо на стойност 15лв никой няма да ви предложи безплатна доставка.
                        Пак пазарна икономика. Куриерските фирми, в борбата си за пазарен дял, предлагат на интернет магазините отстъпки, те пък ги предлагат на крайните си клиенти, при достатъчно висока цена на поръчката. И хипотетично - Вие сте печеливш в крайна сметка. Ако си вземете част 1 от един търговец, част две от втори а третата от трети то.....
                        Пък дори и да е от традициони магазини.
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 13:51.

Comment

• Не е така.

Колкото повече грешим, толкова повече плащаме за грешките си.

Не е това, че сме различни.

Въпросът е да не заплащаме за чужди грешки и да не ни принуждават да заплащаме за чужди грешки.

ГЕРБ точни това правят в момента - принуждават ни да заплащаме за чужди/техни грешки - назначения на калинки/неграмотни и неподходящи за съответната длъжност лица и тотална неспособност да решават проблемите на обществото за което и бяха избрани.

Когато бяха избрани 2009 година да управляват България имахме следните проблеми:

1.зле работеща здравно-осигурителна система

2.пенсионна система на доизживяване

3.правосъдна система която не работи и не е променена и всякакви дебили я възприемат като бащинията си и кадруват в нея всячески, включтелно "назначават"(предлагат на ВСС, който приема без проверка и безропотно на принципа "Аз на теб, ти на мен") любовници, деца, внуци, снахи, братя сестри ...ШУРЕНАЙКИ ...

4.Насърчавани от държавата монополи

Какво имаме сега:

1. зле работеща здравна система

2. Пенсионна система пред фалит и държава която не вняся(защото по закон не е длъжна) пенсионни осигуровки на *** *** държавни служители, а само "дофинансира" на всеки 3-4 месеца дефицита с "изявления" от рода на "АЗ ДАВАМ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 40 милиона лева за коледа!"

3. нереформирана съдебна система

4.Напуснали около 400-500 000 човека България

5. Присвоени от държавата-ГЕРБ 1.4 милиарда от здравни вноски за здравна каса, направено чрез закон по времето на правителството на ГЕРБ2

4.Ограбени 4.5 милиарда от КТБ

5.Ограбени около 200 000 000 лева от ЗК "Олимпик"

И най-накрая :

6.Повишени около 300% пенсионни и пенсионни осигуровки

7. Повишена застраховка ГО, като използват роднините на починалите при ПТП и адвокатите да си бършат гъза с тях ...

8. Насърчавани от държавата монополи - ЛУКОИЛ, ЕВН, ЧЕЗ, ГИНКА ...и почти 10 години след изпращането на Агенти на ДАНС в ЕВН, ЧЕЗ, и т.н. ПО-СКЪП с около 40%-50% ток ...

============================================

Съмнявам се някой да е гласувал за това точно, но това ни се случи ...

Comment

• Ако искаме да сме обективни, следва да посочим и положителното, станало по времето на ГЕРБ.

Не съм привърженик на тази организация, но смея да твърдя, че e имало и много по-лоши управляващи от нея.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                              Не е така.

Колкото повече грешим, толкова повече плащаме за грешките си.

Не е това, че сме различни.
                              Е , как да не е!?
                              Това което за едни е грешка, за други не е. И това не защото има някой безгрешен. Просто хората са различни. Обаче всички сме в кюпът. Заедно!
                              Нали за това има правила, там където се разминаваме. Ако всеки спазва правилата....ехеее......ама нали сме различни.......има държава. Когато тя не ги спазва - има Народ. Когато Народът спи, щото е просто съвкупност от индивиди - има....България.
                              И те така. Борисов - 4,5,6... няма да променят нещата коренно, докато всеки един от нас си остава същият. Ако си мислите че някой други "ще дойдат", вероятно грешите. Ако си мислите че "току виж, БСП вземе та спечели" и ахааа да оправят полужението - със сигурност грешите. Точка 1 е възможна, точка 2 - не, Тия докато не се излекуват от шизофренията, нямат шанс да са каквото и да е. 20 десет годишна мацка, със 100 годишен опит. То и герберите не "цъфтят" много тука. Плосък данък(крайно дясно) и непрестанно увеличаващи се косвени данъци(лЕво, лЕво,лЕво) и администрация. Ами....изритахме десните партии, сега това ни е изборът.

Comment

• Ама така е за десните партии, ама и те не бяха много десни.Десни са консерватотите в Англия и републиканците в САЩ...

За "различните" и констатациите за тях отново не съм съгласен.
                                Колкото и да сме различни имаме едни общи интереси на фона на които различията са нищожни.

Дъртите поколения еб*** мамата на младите, защото не мислиха за тях, а само за себе си...и сега младите са извън България...

==========================================

Имало е доста по-лошо от ГЕРБ, ама потокът емигранти все още след 10 години управление на ГЕРБ е ОТ България, а не КЪМ България ...

Comment

Working...
                                X