Известие
Collapse
No announcement yet.
Аватари
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от TchoЕдин сайт с още мостриhttp://baimangau.hit.bg/
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Това на снимката ти ли си ?
Много си чаровен.
бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар. Поне някоя красива мацка даи си беше сложил, пу да му .....Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fТова на снимката ти ли си ?
Много си чаровен.
бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар. Поне някоя красива мацка даи си беше сложил, пу да му .....ОК. вече по на рядко. Някой път може да сложа на братята ми и това е
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Мога само да те посъветвам да посетиш Д-р Миронов (ЕвгениМ) да ти пооправи малко усмивката че нещо крива ми се види. Или си направи снимка без да се усмихваш, че нещо ми се повдига леко от тазиAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fбтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар.Driving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f.
бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар. Поне някоя красива мацка даи си беше сложил, ...Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
-
наско'77
Ако един тролей наистина поиска да се дърпа не вервам коя да е от нашите бегачки да му се опре !!! до трета
това е уточнение за подписа ти хех и за фиестичката и малко флууд де.
ама за..и верно си е че аватарите ти направо ми убиват всякакви естетики в ретината. А за колежката ако са си нейни да си ги сменя ако иска и по-често ...Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221
Comment
-
Мен пък дивите аватари ме кефятспоред мен само разчупват суровата техническо-автомобилна атмосфера
Comment
-
Ако на наско77 не му се забранят ЛАЙНЯРСКИТЕ аватари ще си сложа един голям ХУЙ за аватар па вие ко щете ме изгонете от Форума. Това го няма никъде. Аз се забавлявам във форума па отстрани некви УРОДЛИВИ мутри. Отностно Тиклесе - правилата са за всички... Ако се реши че може да се сменя на някакъв период ок, ако не - НЕ. Но твоите аватари стават. Не че сш жена, но просто не прескавам темата където си писала.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment