Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли за евродепутати в неделя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще гласувате ли за евродепутати в неделя?

айде сега мини социологическо проучване за избирателната активност на феновете на Алфа Ромео
    0
    ДА!
    0%
    0
    НЕ!
    0%
    0
    Изобщо не съм чувал че ще има избори
    0%
    0
    Колебая се
    0%
    0
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

аз лично мислех да не гласувам, но снощи случайно гледах някой си проф. Кръстев(No 16) и идеята им ми хареса пък и човека все пак е професор, а и ми писна от старите муцуни.

Някой знае ли нещо за този човек???
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз иам драма - предизборната кампания на принципно предпочитаната от мен формация е не по-малко олигофренска от на всички останали
      Ще чакам да видя в събота с какво настроение ще се събудя и ще му мисля тогава...

п.с. Абре кой разджурка емотиконите бре? Слагам едно, излиза друго... Искам си намусения шейтан от списъка вляво до полето за писане!

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от MONI
        аз лично мислех да не гласувам, но снощи случайно гледах някой си проф. Кръстев(No 16) и идеята им ми хареса пък и човека все пак е професор, а и ми писна от старите муцуни.

за съжаление мисля че гласа ти ще отиде на вятъра, защото малките партии нямат шанс да прескочат бариерата....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
          Първоначално публикувано от MONI

за съжаление мисля че гласа ти ще отиде на вятъра, защото малките партии нямат шанс да прескочат бариерата....
          Знам че наистина е така ама май е по-добре от колкото да не гласувам....пък и надеждата умира последна.
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Всички са измекяри!
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Знаете ли за какво гласувате ако гласувате на изборите?
              -За да оправите матрялното положение на еди кой си,като няма нужда да ви казвам колко ще му е месечната заплата в продължение на 4г.... Ако си нямате работа-гласувайте! Да ми папат ...... кандидат-евродепутатите!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

не.
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                  -За да оправите матрялното положение на еди кой си,като няма нужда да ви казвам колко ще му е месечната заплата в продължение на 4г.... Ако си нямате работа-гласувайте! Да ми папат ...... кандидат-евродепутатите!
                  така или иначе евродепутати ще има. Ако не гласувате - гласът ви отива за комунистите....
                  +заплатите им са като на нормалните депутати (не че са ниски, но не са като на еврокомисаря Миглена Кунева, която взима 17 хил. евро....)

Comment

така или иначе евродепутати ще има. Ако не гласувате - гласът ви отива за комунистите....
                    +заплатите им са като на нормалните депутати (не че са ниски, но не са като на еврокомисаря Миглена Кунева, която взима 17 хил. евро....)
                    И как прецени,че ако не гласуваме,гласа ни отива за комунистите?
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

И как прецени,че ако не гласуваме,гласа ни отива за комунистите?
                      еми отива при взелите най-много. така се преизчисляват резултатите в БГ по системата донт

Comment

тъи като аз все още нямам право на глас но това ще стане скоро пак не мисля да гласувам!просто искам да видя кое е това което още кара хората да гласуват в тази даржава!имам чувството че които и да доиде на власт си е все същото щом за толкова години не сме се оправили незнам как ще се оправим като гледам в листите с години едни и същи имена!поправете ме вие големите ако греша

Comment

Разбира се! Това ми дава правото да ги псувам на воля след това. За мен, след като не си изразил ясно мнението си, нямаш моралното право да казваш кое е правилно и кое не е.
                          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

ок съгласен съм ама с псувни до каде е стигнала даржавата?като си изказваме мнението слуша ли ни някои като сме недоволни чува ли ни някои освен ако не сме шофиори на автобуси примерно!и защо защото в даржавата вече не е на хората които живеят в нея а е на едни и същи които се вартят през 4 години!

Comment

Нещата рано или късно ще оправят. Ние може и да не сме живи да го видим, но сме тръгнали в правилната посока. В скоро време нашите депутати ще станат безгласни букви. Всичко ще им се нарежда от Европа. Искат не искат, ще трябва да слушат.
                              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Working...
                              X