не съм съгласна че е еднакво. не виждате ли че дойдат ли комунистите на власт и нещата се сдухват. И Луканов, и Жан Виденов, сега и при Станишката не върви на добре, само афери..... А кой извади държавата от кризата и пое верния път, по който и сега се движим, но с по-ниска скорост. Костов разбирасе. и той си има кусури, но като цяло управлението му даде най-много на Б-я. Но понеже той предприе супер непопулярни мерки и хората след това гласуваха за дядо Мраз..... образно казано, ясно е кого визирам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли за евродепутати в неделя?
Collapse
X
-
Тая тема се обърна на полит-агитация и като такава тръгна да се поразминава с правилата на форумаМалко малоумни агитационни клипове дават по телевизията сякаш.... Виденов, Костов, царят, пъдарят... все един дол дренки
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ВИНАГИ!
Според мен не е правилно да не се гласува! Дори и да пуснете гласа си за някой непознат е по-добре отколкото да не отидете! Да всички са едни и същи дрисъци, НО някои са омазани по-малко...Та нека избираме по-малкото зло... А не после всеки да реве...АЗ СЪМ сигурен, че ако 4-5 милиона българи гласувате ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ! (лично аз съм против Доган и комунягите, а който не гласува явно ги подкрепя(и все пак някой си имат мнение и си гласуват и за тях и си е тяхно право) )).....
ДАНО някой не ми сметне мнението за някаква агитация и т.н..ИЗразявам мнение, а и призовавам ВСИЧКИ да ГЛАСУВАТ...
Благодаря :PAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
всъщност идеята на темата беше ако някои още не е чул за това че ще има избори да чуе, защото се оказва, че с много мои познати незнаеха..... има такива хора - гледат ТВ, не слушат радио и не са чули, та за това.....
и се извинявам за агитациятаняма повече така да правя
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Заради тази идиoтщина(на 19 май да има избори)ни отмениха бала!Само и ще ходя да гласувам..дупетати!
Една стотинка да не им дадат!
Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
имам чувството че са просто едни и същи как за толкова време не се оправихме!човек вече губи вяра!а относно партиите за мен всички дават неизпалними обещания на народа които дори за Италия или Франция са неизпълними!за мен демокрация в България никога не е имало за съжаление!за 2месеца ще скочат заплатите с незнам колко си лева и пенсиите е откаде ще ги вземат тези пари ние нито производство имаме нито нищо откаде тези пари ще ги вземат!затова според мен няма смисъл да се гласува!да не говориме че благодарение на 3-ната ни коалиция в момента дори и парите от еврофондовете само тия горе във власта ги усвояват за себе си!няма голям смисъл от гласуване за съжаление
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIАЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ВИНАГИ!
Според мен не е правилно да не се гласува! Дори и да пуснете гласа си за някой непознат е по-добре отколкото да не отидете! Да всички са едни и същи дрисъци, НО някои са омазани по-малко...Та нека избираме по-малкото зло... ..... )).....
Не, няма да гласувам75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliне съм съгласна че е еднакво. не виждате ли че дойдат ли комунистите на власт и нещата се сдухват. И Луканов, и Жан Виденов, сега и при Станишката не върви на добре, само афери..... А кой извади държавата от кризата и пое верния път, по който и сега се движим, но с по-ниска скорост. Костов разбирасе. и той си има кусури, но като цяло управлението му даде най-много на Б-я. Но понеже той предприе супер непопулярни мерки и хората след това гласуваха за дядо Мраз..... образно казано, ясно е кого визирам.
Comment
-
И аз и аз, студентче бях, въпреки че нямам много спомени от тогава де (еххх пусти алкохол менте ). ХахахаааAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment