Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли за евродепутати в неделя?
Collapse
X
-
Ще гласувам. Винаги, откакто имам право (т.е. президентските избори 2001 г.) съм гласувал. Не приемам аргументи от рода на " то който и да спечели, все същото." Ако повече хора бяха пуснали глас за който и да е- БСП, НДСВ, СДС, ДСБ- нямаше ДПС да е във властта и Атака- в парламента.
Но сега наистина се мъча да намеря аргументи в полза на някого. Кажете ми поне един водач на листа,който е доказан и некомпрометиран. Няма такъв. Но въпреки всичко ще гласувам, дори и за маргинален кандидат. Защото съм на 23 години, мисля да живея в България и не ми е все едно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioЩе гласувам. Винаги, откакто имам право (т.е. президентските избори 2001 г.) съм гласувал. Не приемам аргументи от рода на " то който и да спечели, все същото." Ако повече хора бяха пуснали глас за който и да е- БСП, НДСВ, СДС, ДСБ- нямаше ДПС да е във властта и Атака- в парламента.
Но сега наистина се мъча да намеря аргументи в полза на някого. Кажете ми поне един водач на листа,който е доказан и некомпрометиран. Няма такъв. Но въпреки всичко ще гласувам, дори и за маргинален кандидат. Защото съм на 23 години, мисля да живея в България и не ми е все едно.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от koolioЩе гласувам. Винаги, откакто имам право (т.е. президентските избори 2001 г.) съм гласувал. Не приемам аргументи от рода на " то който и да спечели, все същото." Ако повече хора бяха пуснали глас за който и да е- БСП, НДСВ, СДС, ДСБ- нямаше ДПС да е във властта и Атака- в парламента.
Но сега наистина се мъча да намеря аргументи в полза на някого. Кажете ми поне един водач на листа,който е доказан и некомпрометиран. Няма такъв. Но въпреки всичко ще гласувам, дори и за маргинален кандидат. Защото съм на 23 години, мисля да живея в България и не ми е все едно..
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Аз пък в неделя ще ходя за риба и след това ще пия бириИч нема да ода се занимаам с тиа
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioНо сега наистина се мъча да намеря аргументи в полза на някого. Кажете ми поне един водач на листа,който е доказан и некомпрометиран. Няма такъв.
П.П.lyuli , ако искаш пусни след изборите анкета колко са гласували и колко - не. Без подробности- да се види колко от колебаещите се са взели решение. Ще има по-точна представа за активността.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
колеги гласувайте, защото по разни предварителни данни ДПС са дръпнали много много напред. Така, че гласувайте за българите в европарламента!!!1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatrasГласувам само срещу:
1.Кеш
2.Пари на ръка
3.В брой
Иначе не се мърдам от тук-обувките ми пропускат от сегашните управници и ще се намокря
"Господине , честити обувки ... Как ще ги платите ?
В Кеш , Пари на ръка , или в Брой !? "
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatrasКато взема парите от изборите ще ида и до магазина
Отиваш - намокриш се , гласуваш , чакаш пари , че да си купиш обувки - поредния номер ;]
Я си стой дома , и чакай жената да докара некой лев , и вънка да пекне слънцето , да си обуем джапанките Интер и да излизаме ;]
Comment
-
Първоначално публикувано от dnes.bg4% е избирателната активност в страната към 10 ч. на изборите за евродепутати. Най-висока е в Кърджали - 8,26%, Разград - 8,18%, Търговище - 6,81%, съобщиха от ЦИК.
Мое да са секви изтърсаци всичките кандидати, но ще ми е още по-гадно да знам, че са избрани от хора, дето въобще нямат идея за какво гласуват. Не визирам населението на Кърджали като цяло, а "онези", дето не знаят да четат (да не говорим пък кой е премиер, примерно), но отиват като стадо по команда да гласуват за определена партия.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment