Мен пак ме немаше в списъците ебаси....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли за евродепутати в неделя?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa UserЧестито на всички "съвестни" българи ... Турция скоро няма да се докосне до Европейския съюз, а вече си има евродепутати ... благодарение на всички, които днес проявиха типично българската черта да не се интересуват от държавата си, а само от себе си. Отвратен съм, явно турското робство не си е отишло, и мозъка на българина все още се намира някъде около 1700-та година
Comment
-
Айде честито на всички негласували! Верно, не спечели ДПС, но беше за една бройка. И аз, като непоправим оптимист, искам това да подейства като червена лампа и за следващите избори негласуващите да се усетят, но като слушах мненията на много хора днес, май няма такава тенденция
.
@ Вальо, съгласен съм, че всеки трябва сам да се оправя и да успява, но не ми се ще за да успея да ми се налага да се съобразявам с ора, доста чужди на нас като вяра, манталтет и т.н.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioАйде честито на всички негласували! Верно, не спечели ДПС, но беше за една бройка. И аз, като непоправим оптимист, искам това да подейства като червена лампа и за следващите избори негласуващите да се усетят, но като слушах мненията на много хора днес, май няма такава тенденция
.
@ Вальо, съгласен съм, че всеки трябва сам да се оправя и да успява, но не ми се ще за да успея да ми се налага да се съобразявам с ора, доста чужди на нас като вяра, манталтет и т.н.учи си ученето, гледай внимателно, и не се занимавай с глупости, някой ден ше си викаш закво ми беше....
)
тия псевдопатриотарщини са за хора без работа, като едно време шумкаритеno offense
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от lazyПървоначално публикувано от Alfa UserОтвратен съм, явно турското робство не си е отишло, и мозъка на българина все още се намира някъде около 1700-та година'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от koolioАйде честито на всички негласували! Верно, не спечели ДПС, но беше за една бройка. И аз, като непоправим оптимист, искам това да подейства като червена лампа и за следващите избори негласуващите да се усетят, но като слушах мненията на много хора днес, май няма такава тенденция
.
@ Вальо, съгласен съм, че всеки трябва сам да се оправя и да успява, но не ми се ще за да успея да ми се налага да се съобразявам с ора, доста чужди на нас като вяра, манталтет и т.н.учи си ученето, гледай внимателно, и не се занимавай с глупости, някой ден ше си викаш закво ми беше....
)
тия псевдопатриотарщини са за хора без работа, като едно време шумкаритеno offense
.
И малко офтопик: кат дойдат ислямистите и жените тръгнат с фереджета по улиците, ше видиш.
П.С. Фанала ме е логореята тая вечерАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioПървоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от koolioАйде честито на всички негласували! Верно, не спечели ДПС, но беше за една бройка. И аз, като непоправим оптимист, искам това да подейства като червена лампа и за следващите избори негласуващите да се усетят, но като слушах мненията на много хора днес, май няма такава тенденция
.
)
.
И малко офтопик: кат дойдат ислямистите и жените тръгнат с фереджета по улиците, ше видиш.
П.С. Фанала ме е логореята тая вечер
раиш?
това тука вече е само ТЕРИТОРИЯ... на която свободно мислещите хора се оправят и знаят кво значи да си българин, нямат нужда да се кичат с лозунги отпреди 150 години, нито да воюват с който и да е'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuАбееее, а к'во значи "логорея"
Питам, шо като не знам некоя дума у разговора и не моа ви следим мисълта
Comment
-
Тва за фереджетата беше майтап и опит за разведряване на атмосферата. А за лозунгите и воюването си прав, ама не става въпрос за това
. Националната принадлежност е въпрос на чувство и самоопределение, както и местната. Ние с тебе например живеем в София, ама ти си оставаш врачанин, аз- плевенчанин, без да воюваме и т.н. Проблемът е, че едни неевропейци се опитват да пробутат свои хора в европейските институции и тъпото е, че това става точно с наша помощ.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioТва за фереджетата беше майтап и опит за разведряване на атмосферата. А за лозунгите и воюването си прав, ама не става въпрос за това
. Националната принадлежност е въпрос на чувство и самоопределение, както и местната. Ние с тебе например живеем в София, ама ти си оставаш врачанин, аз- плевенчанин, без да воюваме и т.н. Проблемът е, че едни неевропейци се опитват да пробутат свои хора в европейските институции и тъпото е, че това става точно с наша помощ.
аз немам нужда да доказвам некому че съм врачанин, както и нямам нужда да го крия, просто есъщото е и с българина
аз не се събирам с още 100 врачанина в софия, за да ви изпеем хита "ний врачане сме на власт, сичко ше напрайм"не че не го знам, ама нямам потребността да го правя
дори съм спрел да гледам подозрително михайловградчани, ебаси прогреса, аз напрао съм се извисил хохо ....е не секи път де
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от koolioТва за фереджетата беше майтап и опит за разведряване на атмосферата. А за лозунгите и воюването си прав, ама не става въпрос за това
аз немам нужда да доказвам некому че съм врачанин, както и нямам нужда да го крия, просто есъщото е и с българина
аз не се събирам с още 100 врачанина в софия, за да ви изпеем хита "ний врачане сме на власт, сичко ше напрайм"не че не го знам, ама нямам потребността да го правя
дори съм спрел да гледам подозрително михайловградчани, ебаси прогреса, аз напрао съм се извисил хохо ....е не секи път де
Иначе гласуването си е право, а не задължение. Моят избор е да гласувам, дори да избера кандидат по метода на изключването. Не боли и пари не струва
П.С. Ние па ловчанлиите не ги гледаме подозрително- нали Ловеч е най-хубавия квартал на Плевен.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от lazyПървоначално публикувано от Alfa UserОтвратен съм, явно турското робство не си е отишло, и мозъка на българина все още се намира някъде около 1700-та година
Не мисля, че е важно АЗ в кой свят и в кой век живея, а в какъв свят ще живеем всички след още една-две такива изцепки. Аз съм роден в БЪЛГАРИЯ, наричам се БЪЛГАРИН, и искам да си остана такъв без да се срамувам от това ! Други въпроси
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo.....
че какво пък са ти съмнителни михайловградчане, че си ги гледал подозрително
?????
Но, поздравления за напредъка ,че вече не ги гледаш с подозрения...................и все пак мое да си имаш 1,2 наум
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserНе мисля, че е важно АЗ в кой свят и в кой век живея, а в какъв свят ще живеем всички след още една-две такива изцепки. Аз съм роден в БЪЛГАРИЯ, наричам се БЪЛГАРИН, и искам да си остана такъв без да се срамувам от това ! Други въпроси147 1.6 TS
Comment
Comment