Известие

Collapse
No announcement yet.

Стопаджиите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и аз спирам. дори когато видя закъсал на пътя не го подминавам а спирам да попитам има ли нужда от помощ. прекрасно знам какво е да стоиш на пътя и никой да не спре. и аз като пешката съм попадал на абсолютни изрезки( но и на абсолютни кукаелници).
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Качвам само женки!!! Евентуално!
      Ще качиш ти.....

Аз не качвам никой, защото при тоооя изтрещял народ,не се знае на какви хора ще попаднеш...........

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Винаги спирам и досега не съм имал проблеми изобщо. Качвал съм четирима циганина и даже още докато спирах, единия отвори вратата и вика - ама ние всичките пътуваме, ма няма да се притесняваш - отговорих, че ако се притеснявах изобщо нямаше да спра, а те всъщност даже не стопираха, ами просто си вървяха по банкета. Последно една много весела двойка ги качих от Стара Загора до Пловдив. Беше около 1-2 през нощта и взех че се изгубих из града и спирам да ги питам тия веселяци как да изляза от града в посока Пловдив и момчето като чу закъде съм, отговора му беше "Айде да ни караш на "дискутйека".
        166 2.4 JTD

Comment

кой кара алфа не гледа за стопаджии отстрани бе

он гледа о лево да изпревари
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:32.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Карам ли сам - стопаджия никога не качвам, ако има друг с мене или жената се мандахерца в колата, тогава може.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз качвам стопаджии и на закъсали спирам да помогна с каквото мога (професионално изкривяване). Разнообразяваш си пътуването, особено ако си с камион и се лашкаш часове. Даже пътувайки за Търново на разклона за Ловеч си имах една редовна стопаджийка с бебе пътуваше май до Шумен.
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Аз винаги им спирам, било то двама-трима пръча или 5-6 манекенки сичките ги събирам, ма някак си не мога да се доверя на някой супер непознат да ме вози, знам ли го как кара как изпреварва и в кво състояние му е колата .... иначе определено ме кефи идеята ма аз съм си клошар по душа
                Виж Алфата ...

Comment

Чамова дъска и хубава жена на пътя не се оставят!!!!...това го знам от прадядо ми....файтонджия беше
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И аз качвам стопаджии от време на време. Едно време в казармата ми се налагаше да пътувам така и знам какво е.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Качвал съм няколко пъти, но предимно на пътя за Банкя и привечер, просто защото знам колко съм мръзнал по тези спирки зимата, но последния път качих един възрастен човек е за 8-10 к.м ми размля главата и вече знам биографията на царя Абе има и свестни хора, но като цяло трябва да се внимава.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

Изобщо не спирам ,без значение какъв е стопаджията /ката .
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз съм качвал 2-3 пъти баби и дядовци,и то защото ми се виждаше безопасно,аз съм се возил един път като войник и то с едни рибари от язовир Искър до София.Иначе и аз мисля че е толкова опасно колкото за спиращите-толкова и за шофьорите.
                          146 JTD-2000г.
                          Punto 1.2

Comment

Нали знаете за бройкаджията дето подминал младото маце и качил една баба на стоп?!!
                            - Ей момче да си жив и здрав, не качи младото да вземеш мене!
                            - Аз съм бройкаджия бабо, младото няма къде да ми избяга ми ти утре като умреш . . как ща пиша у тефтеро . .

тва от серията гадни да ме прощават изтънчените потребители във форума
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Нали знаете за бройкаджията дето подминал младото маце и качил една баба на стоп?!!
                              - Ей момче да си жив и здрав, не качи младото да вземеш мене!
                              - Аз съм бройкаджия бабо, младото няма къде да ми избяга ми ти утре като умреш . . как ща пиша у тефтеро . .

тва от серията гадни да ме прощават изтънчените потребители във форума
                              Хахахахаха.......... дано има повече "бройкаджий" за да има по малко стопаджий...............

ALFA 145 1.6 ТS `97
                              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение
                                Аз съм качвал 2-3 пъти баби и дядовци,и то защото ми се виждаше безопасно,аз съм се возил един път като войник и то с едни рибари от язовир Искър до София.Иначе и аз мисля че е толкова опасно колкото за спиращите-толкова и за шофьорите.

Ти да не си служил в Самоков

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                                X