и аз спирам. дори когато видя закъсал на пътя не го подминавам а спирам да попитам има ли нужда от помощ. прекрасно знам какво е да стоиш на пътя и никой да не спре. и аз като пешката съм попадал на абсолютни изрезки( но и на абсолютни кукаелници).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стопаджиите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКачвам само женки!!! Евентуално!
Аз не качвам никой, защото при тоооя изтрещял народ,не се знае на какви хора ще попаднеш...........
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Винаги спирам и досега не съм имал проблеми изобщо. Качвал съм четирима циганина и даже още докато спирах, единия отвори вратата и вика - ама ние всичките пътуваме, ма няма да се притесняваш - отговорих, че ако се притеснявах изобщо нямаше да спра, а те всъщност даже не стопираха, ами просто си вървяха по банкета. Последно една много весела двойка ги качих от Стара Загора до Пловдив. Беше около 1-2 през нощта и взех че се изгубих из града и спирам да ги питам тия веселяци как да изляза от града в посока Пловдив и момчето като чу закъде съм, отговора му беше "Айде да ни караш на "дискутйека".166 2.4 JTD
Comment
-
кой кара алфа не гледа за стопаджии отстрани бе
он гледа о лево да изпревариLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:32.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Карам ли сам - стопаджия никога не качвам, ако има друг с мене или жената се мандахерца в колата, тогава може....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз качвам стопаджии и на закъсали спирам да помогна с каквото мога (професионално изкривяване). Разнообразяваш си пътуването, особено ако си с камион и се лашкаш часове. Даже пътувайки за Търново на разклона за Ловеч си имах една редовна стопаджийка с бебе пътуваше май до Шумен.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Аз винаги им спирам, било то двама-трима пръча или 5-6 манекенки сичките ги събирам, ма някак си не мога да се доверя на някой супер непознат да ме вози, знам ли го как кара как изпреварва и в кво състояние му е колата ....иначе определено ме кефи идеята
ма аз съм си клошар по душа
Виж Алфата ...
Comment
-
Чамова дъска и хубава жена на пътя не се оставят!!!!...това го знам от прадядо ми....файтонджия бешеПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Качвал съм няколко пъти, но предимно на пътя за Банкя и привечер, просто защото знам колко съм мръзнал по тези спирки зимата, но последния път качих един възрастен човек е за 8-10 к.м ми размля главата и вече знам биографията на царяАбе има и свестни хора, но като цяло трябва да се внимава.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Аз съм качвал 2-3 пъти баби и дядовци,и то защото ми се виждаше безопасно,аз съм се возил един път като войник и то с едни рибари от язовир Искър до София.Иначе и аз мисля че е толкова опасно колкото за спиращите-толкова и за шофьорите.146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
-
Нали знаете за бройкаджията дето подминал младото маце и качил една баба на стоп?!!
- Ей момче да си жив и здрав, не качи младото да вземеш мене!
- Аз съм бройкаджия бабо, младото няма къде да ми избяга ми ти утре като умреш . .как ща пиша у тефтеро . .
тва от серията гадни да ме прощават изтънчените потребители във форумаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНали знаете за бройкаджията дето подминал младото маце и качил една баба на стоп?!!
- Ей момче да си жив и здрав, не качи младото да вземеш мене!
- Аз съм бройкаджия бабо, младото няма къде да ми избяга ми ти утре като умреш . .как ща пиша у тефтеро . .
тва от серията гадни да ме прощават изтънчените потребители във форума
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщениеАз съм качвал 2-3 пъти баби и дядовци,и то защото ми се виждаше безопасно,аз съм се возил един път като войник и то с едни рибари от язовир Искър до София.Иначе и аз мисля че е толкова опасно колкото за спиращите-толкова и за шофьорите.
Ти да не си служил в Самоков
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
Comment