Не знам дали често ви се случва докато пътувате с вашите "красавици" да видите край шосето млади хора с опъната встрани ръка и вдигнат палец. Това са наи-вече студенти или ученици, решили не толкова да спестят пари,колкото да разнообразят пътуването с претъпканите мръсни влакове и автобуси като разчитат на толерантността на минаващите шофьори. Твърде вероятно между стопаджиите да има някой запален алфист който все още не може да си позволи да притежава любимата кола (като мен например). За съжаление в сравнително богатия си опит в пътуването на "Експрес палец" не ми се е случвало да ме качи Алфа Ромео, нито дори Фиат или Ланча. Искам да призова почитателите на италиански автомобили като по-интелигентната част от автолюбителите да не подминават използващите "алтернативния транспорт". Знам, че днес не знаеш от кого какво да очакваш, но замислете се, че доста по- чести са случаите на пострадали от фалшиви полицаи отколкото от стопаджии. Пък и нали феновете на Алфа Ромео си падаме малко авантюристи
? Очаквам с интерес да разбера вашето мнение по въпроса както и ваша интересна история със стопаджии.

Comment