Известие

Collapse
No announcement yet.

Стопаджиите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от jorko
    сори , но аз не спирам
    е то е ясно щото от тва ускорение ще им се и после ще трябва да чисиш
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
      Първоначално публикувано от jorko
      сори , но аз не спирам
      е то е ясно щото от тва ускорение ще им се и после ще трябва да чисиш
      абе не е заради това , ама както и да е
      П.С. карам и Уно , което няма чак такова ускорение

Comment

аз съм за качването на стопаджий.Първо защото поне веднъж на всеки му се е случвало,да изпусне рейс или да няма с какво да се прибере или нещо подобно.Нетрябва толкова строго да се съди за стопаджиите!Аз също много често съм пътувал така,и на какви ли не шофъори съм попадал ,но както някой вече за каза опасност има и за самите стопаджии съдейки по драйверите по пътищата и рацерите,за които правила за движение не съществуват,то може би по-застрашени са тези които са решили да икономисат от пътни
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata
          аз съм за качването на стопаджий.Първо защото поне веднъж на всеки му се е случвало,да изпусне рейс или да няма с какво да се прибере или нещо подобно.Нетрябва толкова строго да се съди за стопаджиите!Аз също много често съм пътувал така,и на какви ли не шофъори съм попадал ,но както някой вече за каза опасност има и за самите стопаджии съдейки по драйверите по пътищата и рацерите,за които правила за движение не съществуват,то може би по-застрашени са тези които са решили да икономисат от пътни
          Не толкова икономията от пътни е целта, колкото преживяването. Аз лично пътувам на стоп за разнообразие- когато не бързам, разбира се.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ама откъде я изкопах тая тема, а. Айде да видим какво ще кажете сега. Аз, три години след пускането на темата, вече съм от другата страна на барикадата и редовно качвам стопаджии. А вие?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

качвал съм
              но обикновено, като съм на дълъг път съм добре натоварен и нямам много място за стопаджии и ги отминавам
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

На млади години много пътувах на стоп, в днешни времена не бих качил никой, разбира се и призива на Кольо е положителен, но всеки решева, мен баща ми качи един на време, учтив човек, докато си вкара сака в шкодата одра тапицерията....Верно че една тапицерия не е всичко, ама да си купи билет за влака или рейса, просто може би сега и аз не бих пътувал на стоп, ама пък стопа е вечен
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

koolio,един съвет от мен като човек който всекидневно е по пътищата/все пак съм тираджия/,та намери си една тахо шайба от камион и няма да се чудиш дали някой ще ти спре.Всеки колега с камион ако има място ще те качи.Аз лично не подминавам колеги/то тахо шайбата това означава/.Случва се да спирам и на други стопаджии,но много рядко.На какви образи съм попадал не ми се говори,и никога не съм имал проблеми.Абе аз съм За качването на стопаджии.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Аз също съм за качването на стопаджии.Миналата година из курортите 2-3 пъти и аз пътувах на стоп,беше си супер изживяване.Когато пътувмахме с Одисей към "Търноския Събор" бяхме колоно от 4 автомобила и спряхме цялата колона за да качим 2 стопаджиики,но те се огказаха ,защото бяха за Плевен ,а не за Търново.
                    Жалко бяха готини мадами и можеше да доидеме с компания на Тървново.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Стопаджийки качвам само в SAN ANDREAS
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и аз съм ЗА
                        последно качих едно момче от В.Търново миналата седмица, ходило на някакъв изпит, а бяхме в колата с жена ми и детето (2.5г)
                        като по-млад съм пътувал доста на стоп, особено в казармата (макар че по принцип беше забранено) - лесно качваха войници
                        а защо някой пътува на стоп може да каже само той (все едно да кажете, че всички караме алфи поради една и съща причина...)
                        НИКОГА не съм имал проблеми
                        интересни случки ще ви кажа две:
                        първата е от преди 12-13 години - като студент тръгвам от Габрово за София и ми спира един ТИР - грък, знае 5 думи на английски и още по-малко на български, руски и пр; всичко добре, ама човека изпреварва като ненормален, пие от една пластмасова 1.5л бутилка кола с нескафе и разправя 'мальака' (гадна псувня) и 'софия тумороу' (това показва къде и кога ще стигне човека, когото е изпреварил; не ме питайте как разбрах...); по едно време на средата на пътя тира отби в дясно и оня захърка както е на волана!!! явно нищо не го притесняваше (моето присъствие, къде спря и т.н.); след около 25 мин - всичко отначало... пристигнах за около 3 часа, 'отлично време'...
                        втората случка е от преди 2-3 години: бях с един служебен голф във В.Търново по работа и на излизане качих 4 ученички... до Дряново; нищо особено, само дето не разбрах какво токоз смешно имаше, че през цялото време не спряха да се кикотят... ама явна аз съм поостарял...
                        P.S. като се замисли човек: 4 ученички...
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Eйй, толкоз не можахте да кривнете малко от пътя заради мацките значи ...
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз имам приятел стопаджия , който понякога хваща стопа ей така за удоволствие Един път само съм пътувал така и то с него . Повечето хора , които са го качвали, са пътували преди време на стоп . Напоследък го вземат предимно по-нови коли , като му се е случвало Audi Q7 , Volvo S80 и др.

Един път ми се обади да се похвали , че го е качил човек с 146ца . Много се зарадвах тогава Но никой друг алфист не му е спирал .
                            Като цяло на какви ли не хора е попадал , но има и доста точни сред тях .

С него разглеждахме и сайта на стопаджията http://www.stopbg.com/ . Направо се изумих , като видях , че някои ходят на екскурзия до Германия , Италия или други страни на стоп
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Качвам само женки!!! Евентуално!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

качвах стопаджии до скоро...........последния беше някакъво наглед миловидно отче...........така ми наду главата с глупости по едно време ми омръзна и му казах или да млъкне или ще го сваля.Тогава настана една не исками да си припомням оставих го на пътен патрул на КАТ ,и обяснения глупости ама те си го знаеха.......... май нещо си беше малко смахнат.След това се отказах да качвам когото и да било.
                                Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                                156 1,8ТS-99 ......
                                EX
                                159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                                X