Аз качвам стопаджии, обаче последния път (не бях с алфа а със служебната елантра- скука ) качвам един и оня обяснява как никой не го качвал и минал пеша поне 100 км за 4 дни. После взе да обяснява как бил болен и трябвало да се прибере че да вземе пари (100 лева) че имал да плаща на болницата във Варна ( а пътуваше за Лом от Търново го качих)
През цялото време мрънкаше как много му трябвали 8 лева сега като го оставя да си хване автобуса щото много малко спирали на стоп. Едва ли не - не стига че го качих, ами ми ми намеква ,ако мога и 8 лева да му дам - едвам изтърпях мрънкането му и го стоварих.
Та отсега нататък като съм сам ще избягвам стопаджии (тоя последния беше и доста съмнителен) -от 4 дни на стоп а брадата му не беше 4 дневна.
Или ще качвам само мацки (само по белички)- само да не се объркам, че те махат като стопаджиики , а после викат Бате свирка или нормално

Та отсега нататък като съм сам ще избягвам стопаджии (тоя последния беше и доста съмнителен) -от 4 дни на стоп а брадата му не беше 4 дневна.
Или ще качвам само мацки (само по белички)- само да не се объркам, че те махат като стопаджиики , а после викат Бате свирка или нормално
Comment