Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• добре де управяяя Костов -- ни стаа, после царчето -пак ни стаа , сега са комунягите още по зле , ББ бил бандит и кво ши праим?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      не бе
      аз за уса си имам мнение
      но тва е уса са или не са дришльовци не прави гойко по-добър или по лош
      Повече за ББ лоша дума да не съм чул. Или добро за него или нищо. аааааааааа ще ме ядосате и ще му звънна и няма да има милост за никой. Велик е нашия Кмет.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от t0ny Покажи съобщение
        добре де управяяя Костов -- ни стаа, после царчето -пак ни стаа , сега са комунягите още по зле , ББ бил бандит и кво ши праим?
        Смяна на формулата!!!...те все едни и същи еденици се въртят в последните19 години....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Пак отиде на пишкомерене работата.
          А фактите са мега прости:
          - ББ е медйна звезда в ролята на поредния "спасител" на СТАДОТО, тая община ако не бяха остатъците от екипа на СС нямаше да има управляване.
          - И Софиянски и Янчулев и всьо и вся преди ББ краднеше, но сами си правете сметката кое кога и как.
          - Сега се краде и пак се краде и остатъка и той се краде - единственото което се прави е да се пречи 3 - 4 пъти повече от необходимото, за да се имитира дейност.

Е ако това ви се струва разумен избор за нов министър председател...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Повече за ББ лоша дума да не съм чул. Или добро за него или нищо. аааааааааа ще ме ядосате и ще му звънна и няма да има милост за никой. Велик е нашия Кмет.
            гледай сии... приятно вечертааа... шото .. ти казах .. квот ти казах
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Пак отиде на пишкомерене работата.
              А фактите са мега прости:
              - ББ е медйна звезда в ролята на поредния "спасител" на СТАДОТО, тая община ако не бяха остатъците от екипа на СС нямаше да има управляване.
              - И Софиянски и Янчулев и всьо и вся преди ББ краднеше, но сами си правете сметката кое кога и как.
              - Сега се краде и пак се краде и остатъка и той се краде - единственото което се прави е да се пречи 3 - 4 пъти повече от необходимото, за да се имитира дейност.

Е ако това ви се струва разумен избор за нов министър председател...
              То вече е решено от нашите европейски партньори харесват го и това е факт. Щом само с него работиха нормално разните тайни служби значи не е толкова бандит колкото го изкарахте тук.
              К.М.

Comment

Казах, че вярвам в това, че някой може да се промени, а не че съм повярвал на царя. ББ може да е бил всякакъв, но сега може да се е променил, да е решил, че иска да бъде и да прави други неща.
                ..аз това не го вярвам!...но както и да е!
                Май много почнахме да вярваме на думите...затуй гласуваме за измислени герой! .. гласове...а действия никакви, или поне в полза на избирателите...

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  гледай сии... приятно вечертааа... шото .. ти казах .. квот ти казах
                  Изпрати ми преводач. Това ми е трудно да го разбера.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    ..аз това не го вярвам!...но както и да е!
                    Май много почнахме да вярваме на думите...затуй гласуваме за измислени герой! .. гласове...а действия никакви, или поне в полза на избирателите...
                    Защо на думите бе приятелю гледай действията. Виж колко много чужди тайни служби го наградиха. Спомни си за Вальо топлото, за онзи от трамкар, за тошко добрев, кой ги разрови тези случаи кой?
                    К.М.

Comment

То вече е решено от нашите европейски партньори харесват го и това е факт. Щом само с него работиха нормално разните тайни служби значи не е толкова бандит колкото го изкарахте тук.
                      Може да е решено но със сигурност това не е решение на западните ни партньори, а на мутроолигархичните ни феодали.
                      Не ставай смешен, така агитация не се прави!
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Може да е решено но със сигурност това не е решение на западните ни партньори, а на мутроолигархичните ни феодали.
                        Не ставай смешен, така агитация не се прави!
                        И за това ли с него работиха ЦРУ и немските тайни служби и разбиха маса печатници за фалшиви пари и нарко трасета. Не правя агитация, но мразя когато се лепват етикети на хора. Мутроолигархията е на власт СЕГА повече от всякога. Искам само и да вметна, че ББ трябваше да стане кмет защото доста интереси нагази и можеше да го отстранят.
                        К.М.

Comment

...точен превод от телефонен разговор на ББ с един студент....каза преводача...малко хумор вмъкна колегата...но е дълго да го обеснявам....като не си в час с репликата..

Comment

• абе бб форевър бе
                            он е нумеро уно
                            кво ся тука спорите
                            ааа
                            да не ставаме на кълбета
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

намери във в-бокс записа от телефонния разговор с ББ и ще ме разбереш
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                намери във в-бокс записа от телефонния разговор с ББ и ще ме разбереш
                                Няма да разклатите моята обич към другаря Борисов. Всички вие сте изпратени да се опитате да угасите туй що не гасне. Да живее Р.БББ. Аз казах.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X