добре де управяяя Костов -- ни стаа, после царчето -пак ни стаа , сега са комунягите още по зле , ББ бил бандит и кво ши праим?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениене бе
аз за уса си имам мнение
но тва е уса са или не са дришльовци не прави гойко по-добър или по лош"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от t0ny Покажи съобщениедобре де управяяя Костов -- ни стаа, после царчето -пак ни стаа , сега са комунягите още по зле , ББ бил бандит и кво ши праим?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Пак отиде на пишкомерене работата.
А фактите са мега прости:
- ББ е медйна звезда в ролята на поредния "спасител" на СТАДОТО, тая община ако не бяха остатъците от екипа на СС нямаше да има управляване.
- И Софиянски и Янчулев и всьо и вся преди ББ краднеше, но сами си правете сметката кое кога и как.
- Сега се краде и пак се краде и остатъка и той се краде - единственото което се прави е да се пречи 3 - 4 пъти повече от необходимото, за да се имитира дейност.
Е ако това ви се струва разумен избор за нов министър председател...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеПовече за ББ лоша дума да не съм чул. Или добро за него или нищо. аааааааааа ще ме ядосате и ще му звънна и няма да има милост за никой. Велик е нашия Кмет.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПак отиде на пишкомерене работата.
А фактите са мега прости:
- ББ е медйна звезда в ролята на поредния "спасител" на СТАДОТО, тая община ако не бяха остатъците от екипа на СС нямаше да има управляване.
- И Софиянски и Янчулев и всьо и вся преди ББ краднеше, но сами си правете сметката кое кога и как.
- Сега се краде и пак се краде и остатъка и той се краде - единственото което се прави е да се пречи 3 - 4 пъти повече от необходимото, за да се имитира дейност.
Е ако това ви се струва разумен избор за нов министър председател..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеКазах, че вярвам в това, че някой може да се промени, а не че съм повярвал на царя. ББ може да е бил всякакъв, но сега може да се е променил, да е решил, че иска да бъде и да прави други неща.
Май много почнахме да вярваме на думите...затуй гласуваме за измислени герой! .. гласове...а действия никакви, или поне в полза на избирателите...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениегледай сии... приятно вечертааа... шото .. ти казах .. квот ти казах"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение..аз това не го вярвам!...но както и да е!
Май много почнахме да вярваме на думите...затуй гласуваме за измислени герой! .. гласове...а действия никакви, или поне в полза на избирателите..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеТо вече е решено от нашите европейски партньори харесват го и това е факт. Щом само с него работиха нормално разните тайни служби значи не е толкова бандит колкото го изкарахте тук.
Не ставай смешен, така агитация не се прави!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМоже да е решено но със сигурност това не е решение на западните ни партньори, а на мутроолигархичните ни феодали.
Не ставай смешен, така агитация не се прави!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеИзпрати ми преводач. Това ми е трудно да го разбера....малко хумор вмъкна колегата...но е дълго да го обеснявам....като не си в час с репликата..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеИзпрати ми преводач. Това ми е трудно да го разбера.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениенамери във в-бокс записа от телефонния разговор с ББ и ще ме разбереш"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment