If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....
Защо на думите бе приятелю гледай действията. Виж колко много чужди тайни служби го наградиха. Спомни си за Вальо топлото, за онзи от трамкар, за тошко добрев, кой ги разрови тези случаи кой?
..тия са малките бушони който гърмят!
А защо нерарови големите лайна...да се види какъв аеробион е и той...обичай си го
Лубовта граници няма
За да разрови големите бушони трябва ВЛАСТ. За кмет разрови на средни нива за нагоре трябва министър председател. САМО ББ ОЛЕ
Sorry..колега, но имам чуство че изтрещяваш по ББ!?
...питах те дали не е с насмешка..но уви?
Има начин да засвидеталстваш безграничната си любов към бате Бойко...но едва ли е тук
Ходи му се кланяй и ръкопляскай на някое събрание на Герб...и сподели несподеленото което напира у теб
Sorry..колега, но имам чуство че изтрещяваш по ББ!?
...питах те дали не е с насмешка..но уви?
Има начин да засвидеталстваш безграничната си любов към бате Бойко...но едва ли е тук
Ходи му се кланяй и ръкопляскай на някое събрание на Герб...и сподели несподеленото което напира у теб
Има насмешка разбира се, но пък твоето отрицателно отношение към него се оказа най силно само ти остана да ми отговаряш вече.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Има насмешка разбира се, но пък твоето отрицателно отношение към него се оказа най силно само ти остана да ми отговаряш вече.
..нямам си друга работа..а й шефа нещо ме е изпуснал от поглед....не само мойто отношение етакова...но май сме малцина по изборите...затуй му сърбаме попарата...
Е то какъв смисъл има да се отговаря на подобни изказвания, ако е фенщина там спорове няма, ако си от неговите хора - пак няма смисъл, ако не искаш да мислиш още по-малко.
Обективен разговор не се получава така или иначе...
Освен бройка мнения да трупаме
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Е то какъв смисъл има да се отговаря на подобни изказвания, ако е фенщина там спорове няма, ако си от неговите хора - пак няма смисъл, ако не искаш да мислиш още по-малко.
Обективен разговор не се получава така или иначе...
Освен бройка мнения да трупаме
Еми да де то се депресирам като гледам някои са с по 1000 мнения и отгоре, а Търтея мани мани не ми се мисли. Само ББ ОЛЕ.
К.М.
Еми да де то се депресирам като гледам някои са с по 1000 мнения и отгоре, а Търтея мани мани не ми се мисли. Само ББ ОЛЕ.
...айде сега комплекси!...и ограничения на словото
...а пчелата е мисля родоначалник тук...какво искаш с 3 мнения... ли да е?...а за ББ разбрахме...стига си крещял не си на митинг..нали ти казах, къде да засвидеталстваш чуствата си към него
Каквото направи мадридският крадец, това ще направи и телоохранителя му, другото са ялови надежди.
Па за мненията, какво лошо да имаме наистина в броя им, има форум има мнения, няма форум, няма мнения, да перефразираме отново бащицата на народите.
Каквото направи мадридският крадец, това ще направи и телоохранителя му, другото са ялови надежди.
Па за мненията, какво лошо да имаме наистина в броя им, има форум има мнения, няма форум, няма мнения, да перефразираме отново бащицата на народите.
Не мога да разбера такова отношения към Негово величество Симеон II. Това не е сериозно просто. Този благ и достолепен мъж говорещ рядко, но винаги на място. Не бива така, нека бъдем почтени във всичко, дори в думите си, а не само в делата. Боже пази царя ни.
К.М.
Не мога да разбера такова отношения към Негово величество Симеон II. Това не е сериозно просто. Този благ и достолепен мъж говорещ рядко, но винаги на място. Не бива така, нека бъдем почтени във всичко, дори в думите си, а не само в делата. Боже пази царя ни.
...а бе бебок..изтрещя от всякъде
...или това ти нормалното състояние?
Comment