Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Няма да разклатите моята обич към другаря Борисов. Всички вие сте изпратени да се опитате да угасите туй що не гасне. Да живее Р.БББ. Аз казах.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Защо на думите бе приятелю гледай действията. Виж колко много чужди тайни служби го наградиха. Спомни си за Вальо топлото, за онзи от трамкар, за тошко добрев, кой ги разрови тези случаи кой?
      ..тия са малките бушони който гърмят!
      А защо нерарови големите лайна...да се види какъв аеробион е и той...обичай си го
      Лубовта граници няма
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Да живее Р.БББ. Аз казах...
        ...най после единомислие....ако все пак съм разбрал тънкия ти хумор!/
        ...или найстина си вярваш?

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          ..тия са малките бушони който гърмят!
          А защо нерарови големите лайна...да се види какъв аеробион е и той...обичай си го
          Лубовта граници няма
          За да разрови големите бушони трябва ВЛАСТ. За кмет разрови на средни нива за нагоре трябва министър председател. САМО ББ ОЛЕ
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

За да разрови големите бушони трябва ВЛАСТ. За кмет разрови на средни нива за нагоре трябва министър председател. САМО ББ ОЛЕ
            Sorry..колега, но имам чуство че изтрещяваш по ББ!?
            ...питах те дали не е с насмешка..но уви?
            Има начин да засвидеталстваш безграничната си любов към бате Бойко...но едва ли е тук
            Ходи му се кланяй и ръкопляскай на някое събрание на Герб...и сподели несподеленото което напира у теб

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Sorry..колега, но имам чуство че изтрещяваш по ББ!?
              ...питах те дали не е с насмешка..но уви?
              Има начин да засвидеталстваш безграничната си любов към бате Бойко...но едва ли е тук
              Ходи му се кланяй и ръкопляскай на някое събрание на Герб...и сподели несподеленото което напира у теб
              Има насмешка разбира се, но пък твоето отрицателно отношение към него се оказа най силно само ти остана да ми отговаряш вече.
              К.М.

Comment

Има насмешка разбира се, но пък твоето отрицателно отношение към него се оказа най силно само ти остана да ми отговаряш вече.
                ..нямам си друга работа..а й шефа нещо ме е изпуснал от поглед....не само мойто отношение етакова...но май сме малцина по изборите...затуй му сърбаме попарата...

Comment

Е то какъв смисъл има да се отговаря на подобни изказвания, ако е фенщина там спорове няма, ако си от неговите хора - пак няма смисъл, ако не искаш да мислиш още по-малко.
                  Обективен разговор не се получава така или иначе...
                  Освен бройка мнения да трупаме
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Е то какъв смисъл има да се отговаря на подобни изказвания, ако е фенщина там спорове няма, ако си от неговите хора - пак няма смисъл, ако не искаш да мислиш още по-малко.
                    Обективен разговор не се получава така или иначе...
                    Освен бройка мнения да трупаме
                    Еми да де то се депресирам като гледам някои са с по 1000 мнения и отгоре, а Търтея мани мани не ми се мисли. Само ББ ОЛЕ.
                    К.М.

Comment

Еми да де то се депресирам като гледам някои са с по 1000 мнения и отгоре, а Търтея мани мани не ми се мисли. Само ББ ОЛЕ.
                      ...айде сега комплекси!...и ограничения на словото
                      ...а пчелата е мисля родоначалник тук...какво искаш с 3 мнения... ли да е?...а за ББ разбрахме...стига си крещял не си на митинг..нали ти казах, къде да засвидеталстваш чуствата си към него

Comment

• Каквото направи мадридският крадец, това ще направи и телоохранителя му, другото са ялови надежди.
                        Па за мненията, какво лошо да имаме наистина в броя им, има форум има мнения, няма форум, няма мнения, да перефразираме отново бащицата на народите.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 16:13.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Каквото направи мадридският крадец, това ще направи и телоохранителя му, другото са ялови надежди.
                          Па за мненията, какво лошо да имаме наистина в броя им, има форум има мнения, няма форум, няма мнения, да перефразираме отново бащицата на народите.
                          Не мога да разбера такова отношения към Негово величество Симеон II. Това не е сериозно просто. Този благ и достолепен мъж говорещ рядко, но винаги на място. Не бива така, нека бъдем почтени във всичко, дори в думите си, а не само в делата. Боже пази царя ни.
                          К.М.

Comment

Не мога да разбера такова отношения към Негово величество Симеон II. Това не е сериозно просто. Този благ и достолепен мъж говорещ рядко, но винаги на място. Не бива така, нека бъдем почтени във всичко, дори в думите си, а не само в делата. Боже пази царя ни.
                            ...а бе бебок..изтрещя от всякъде
                            ...или това ти нормалното състояние?

Comment

• Ако сериозно говори бебока, работата е лоша, трябва да го пратим на лекар
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Ако сериозно говори бебока, работата е лоша, трябва да го пратим на лекар
                                ..май се прави на палячо
                                ...иначе лекарства за тия няма!...

Comment

Working...
                                X