Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ми кат е трудно ше четете статистики и те тика
    ше станат 3.5млн от 5
    после 4 от 4.5

и така, кой може, може, койт' не може .... съвсем така е свободен да си избере...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

не беее
      мислим дека шъ ти е трудно да са обосновеш
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        не беее
        е от обосновка от типа "не им плащам нищо, и ги не търса за нищо" ти по-добра сещаш ли се ?

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          Първоначално публикувано от търтей
          не беее
          е от обосновка от типа "не им плащам нищо, и ги не търса за нищо" ти по-добра сещаш ли се ?
          нда
          на бащицата на народите една теория за проблемите и тяхното отстраняване
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
            Първоначално публикувано от valjo
            Първоначално публикувано от "търтей":2ovrep86
            не беее
            нда
            на бащицата на народите една теория за проблемите и тяхното отстраняване [/quote:2ovrep86]
            казахме ПАЗАРНО търтей ПА ЗАР НО ...

трудно е знам , но тва е положението

ти нали имаше една теза за тва кой къде си плаща данъците та аз в тая се включвам де бахти офтопика, земем го разместим малко ли

Comment

Абе мене ми е чудно, защо всички плюят по комунизма, ама искат да се върне баш това, дето им изнася?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз като бифша общинарка ще си замълча.
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                  Аз като бифша общинарка ще си замълча.
                  няма бифша общинарка, както няма и бивша .... ))))))))

Comment

Абе ще приложим и непазарни механизми - ЕС ги прилага . Сега се очакват едни програмки с доста пари дето ще стимулират само хора до 40 години оставащи на село или отиващи да живеят там
                    Иначе ако можеше да се изкарват пари и в малките градове в моята област - нямаше да съм толкова глупав да дойда в Сф.
                    Живот и здраве ако на 45 - 50 имам достатъчно пари веднага изчезвам в прованса. Ей това не мога да разбера - разни пенсии живеещи в мизерия в собствено жилища за по 60 хил евра - защо не го продадат и да си живечт като царе оставащите им 5-10 годинки(има чудесни къщи в селата за по 10 хил лева с по 3-4 стаи)
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      Ей това не мога да разбера - разни пенсии живеещи в мизерия в собствено жилища за по 60 хил евра - защо не го продадат и да си живечт като царе оставащите им 5-10 годинки(има чудесни къщи в селата за по 10 хил лева с по 3-4 стаи)
                      Е тия и аз не мога да ги разбера!!!! Ъгловата сграда на Витошка и Скобелев е пред разпад щото половината са разни пенсионери дето са си изключили парното и като си отворят вратите и смърди на леж ама нема да мръднат от там при положение че ако си продадат апартаментите и могат да живеят като царе.....
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

не са ни пенсионерите проблема
                        156, 2.4JTD

Comment

Бойко обеща тротоар пред НБУ и за 2 седмици го направи

За всичко трябва време....

И внимавайте със изказване от сорта "улиците в София са най-зле в цялата страна" , защото многооооо многоо хора ще се изсмеят на това изказване!
                          Аз пък от тия 9 месеца които живея в Сф и по принцип от честото ми пребиваване в София мога да кажа, че има много добри улици...Има и страшни копки, но на фона на други улици в др. градове.... Не ми се коментира, защото знам, че много от вас ще руптаят,но.... не бъдете толкова черногледи!
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

E то в този ред на мисли, дай понеже в Монголия в еди кой си град няма улици да сме доволни, че ние въобще имаме някакви...

Аз предпочитам да гледам какво е в Берлин да речем и да искам да ми е добре като там... Пари има въпроса е, че в БГрия те само се крадът.

Това с третоара пред НБУ са си точно медийните му изяви на Бойко...

Обещал Кметът на Евро Столицата да направи 60метра третоар...това в Европа ще го приемат за виц.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Има доста вярно в думите ти...В крайна сметка всяка община си има бюджет...Вие си знаете по-добре...>Тротоара го обеща пред аудитория от 40човека специално за 1 колежка
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

нема лошо това с тротоара, ма да вземе да направи цялото Монтевидео че
                                инак файдата е точно никаква - 2 ленти и като спре автобуса или някоя маршрутка и става оркестър от клаксони, пък дупките на оня завой що чудо са...
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X