Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лекарства не ми трябват. Трябват ми една две водчици и една боксова круша със снимка на шефа ми на нея.
    Долу ръцете от царя болшевики. Да не съм чул повече мерзости за НВ.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Aбе квото и да ми говорите ББ говори така за да се харесва - ама ако познаваш материята за която говори въждаш какъв е популист и как нищо не разбира. Скоро се случи с едни познати прависти да го слушаме как щял да оправи нещо си - и ония се скъсаха от смях щото цитираха поне пет закона който указват как да се направи (и то по лесно) ама оня обясняваше как му се пречи да направи едно- две - три, което да речем ако познава законния начин може да стане само със стъпка три и за по бързо.
      Понеже го защитавахте като казвахте че софия се пренаселила , а не всички плащали данъци - помните ли как ревеше че бюджета на София е малък - сега млъкна - знаете ли защо - защото няма да може да изхарчи капиталовите разходи. Защо ли - защото за да се похарчат трябва да направят проектиране, процедури и .н.т Значи дори готови пари не може да изхарчи по правилата за общинските бюджети. Ако не Ви мързи ходете и искайте един бюджет на община София - ама подробния с всички разбивки (публичен е и са длъжни да го предоставят на всеки гражданин) пък после го сравнете с отчета по изпълнението на бюджета и ще видите.

Знаете ли какви са политиците 1. ЛОШ 2 МНОГО ЛОШ 3 НЕКъДЪРЕН - най-лошото е да управлява 3
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
        Aбе квото и да ми говорите ББ говори така за да се харесва - ама ако познаваш материята за която говори въждаш какъв е популист и как нищо не разбира. Скоро се случи с едни познати прависти да го слушаме как щял да оправи нещо си - и ония се скъсаха от смях щото цитираха поне пет закона който указват как да се направи (и то по лесно) ама оня обясняваше как му се пречи да направи едно- две - три, което да речем ако познава законния начин може да стане само със стъпка три и за по бързо.
        Понеже го защитавахте като казвахте че софия се пренаселила , а не всички плащали данъци - помните ли как ревеше че бюджета на София е малък - сега млъкна - знаете ли защо - защото няма да може да изхарчи капиталовите разходи. Защо ли - защото за да се похарчат трябва да направят проектиране, процедури и .н.т Значи дори готови пари не може да изхарчи по правилата за общинските бюджети. Ако не Ви мързи ходете и искайте един бюджет на община София - ама подробния с всички разбивки (публичен е и са длъжни да го предоставят на всеки гражданин) пък после го сравнете с отчета по изпълнението на бюджета и ще видите.

Знаете ли какви са политиците 1. ЛОШ 2 МНОГО ЛОШ 3 НЕКъДЪРЕН - най-лошото е да управлява 3
        Ми само виж как се опита да промени данъка за колите, то и малоумен щеше сигурно по добре да се справи.Да не говорим естествено за бюджета и прочее
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Ами да ти кажа честно, писна ми да ме управляват "КъДЪРЕНи" политици. Кво ли пък ще стане ако си изберем един НЕКъДЪРЕН.
          Last edited by bobi_j_i; d.m.y г., 11:58.
          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_j_i Покажи съобщение
            Ами да ти кажа честно, писна ми да ме управляват "КъДЪРЕНи" политици. Кво ли пък ще стане ако си изберем един НЕКъДЪРЕН.

Е, то БГ народа все така последните 19 години "Я да видим кво ще стане, ако пък изберем този?" и така 19 години експерименти.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е, то БГ народа все така последните 19 години "Я да видим кво ще стане, ако пък изберем този?" и така 19 години експерименти.
              Ако са те затворили с един негър педал, който те такова по цял ден и ти кажат, че имаш възможност да си избереш друг съкилийник и да смениш този, няма ли да се замислиш, или май направо ще кажеш да а?
              К.М.

Comment

• да не искаш да кажеш, че сегашния ни кмет не ни опъва в момента и то яко
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                  да не искаш да кажеш, че сегашния ни кмет не ни опъва в момента и то яко
                  Цитирам и отговарям с риторичен въпрос. Това, което ти питаш вече е друго.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    да не искаш да кажеш, че сегашния ни кмет не ни опъва в момента и то яко
                    ..бебока обожава ББ..и така се е хванал за палците в негова чест, че е първи на редицата
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      ..бебока обожава ББ..и така се е хванал за палците в негова чест, че е първи на редицата
                      Ааааа не не имаш грешка не го обожавам, а си гледам интереса. При мен емоции няма.
                      К.М.

Comment

• http://www.vbox7.com/play:53168bed

руснаците какво да кажат горките
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                          Ааааа не не имаш грешка не го обожавам, а си гледам интереса. При мен емоции няма.
                          ае как така секс без емоции... не става
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                            ае как така секс без емоции... не става
                            ААААААА не се притеснявай ще те свържа с едни момчета и без много емоции си готов стига да искаш. Аз на мъже все още не налитам, но ще те уредя ако искаш.
                            К.М.

Comment

• тоя не спря да се изцепва... май ББ ти е дошъл в повече последния път, а?
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                                ..да не би да работиш в общината???
                                ..що за интерес защитаваш..?
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X