на някой да му се намира пълния текст на новия здп?
Известие
Collapse
No announcement yet.
новия ЗДП?
Collapse
X
-
Ако можеш колега прати ми го и на мен....аз ще го кача на ФТПто, да може всеки да си го сваля.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBАко можеш колега прати ми го и на мен....аз ще го кача на ФТПто, да може всеки да си го сваля.Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА
В сила от 01.09.1999 г. Отразена деноминацията от 05.07.1999 г
.......................................
изм. ДВ. бр.51 от 26 Юни 2007г.-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
зли станали
Първоначално публикувано от ЗДПЧл. 182. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водач, който превиши разрешената максимална скорост в населено място, се наказва, както следва:
1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10 лв.;
2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв.;
3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 100 лв.;
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 150 лв. и един месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство;
5. за превишаване над 41 км/ч - с глоба 200 лв. и два месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство;
6. за превишаване над 51 км/ч - с глоба 250 лв. и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство.
(2) Водач, който превиши разрешената скорост извън населено място, се наказва, както следва:
1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10 лв.;
2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв.;
3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 50 лв.;
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 100 лв. и един месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство;
5. за превишаване от 41 до 50 км/ч - с глоба 150 лв. и два месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство;
6. за превишаване над 51 км/ч - с глоба 200 лв. и 3 месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство.
...
(2) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба 20 лв. водач, който:
10. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) управлява моторно превозно средство по "ВUS" лента, без да има право на това;
11. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) нарушава правилата за движение назад.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoА какви са наказанията за полицаи, които нрушават закона ? Криещи се с радари примерно? Не требва ли, да слагат предупредителни знаци и да се показват с голеееми отразителни жилетки ?
и колите с радар ще се боядисват в защитна разцветкаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Не бе щото аз тика гледах снощи, как полицая вади един знак "трафик кам ахед" и го слага бая преди да се залости той. После радара му е в едно такова оранжево и големо, та се вижда от на майната си. И накрая той е оставил патрулката в предвидена за тая работа отбивка и седи отвън пак с жилетка, да се вижда ! А като патувах последния път в БГ, ония беха наврели астрата в канавката между ореите, та почти я беха изтаваниле ! И за капак държаха радара към земята и го дигаха, се едно ше те стрелят от упорНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейаз само не разбрах ко ша ме глобат без жилеткаЧл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв.-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
Comment