Първоначално публикувано от BatVas
Ще тия пратят в кошчето, а хората които ти отговаряха в тази тема не се мислят за голяма работа а се стремят все пак когато се пише в специализирани раздели ( а не в :Общи приказки") да има някаква прегледност , да е ясно и да може лесно да се намират темите.
Е тези хора (цялата общност която е тук от години - ти явно не си от нея или не искаш да си от нея )дето не си доволен от тях , които споделят информация и са създали форума могат да имат претенции все пак да има някакъв ред и смисленост.
Все едно да отидеш на гости и да кажеш , не съм доволен как сте обзавели. И аз не съм доволен - щото в последно време доста хора се регистрират , пишат се по 1200 мнения на ден, нямна подреденост , пускат се теми където падне и както падне и се опитвам да покажа как трябва да е за да е форума полезен , ама има и дървени философи появили се днес , щото нещо им трябва и взели да дават оценки , без да са допринесли с нищо за развитието на форума .
Тая тема ще я оставя и ще давам линк за нея на появяващите се потребители философи

Явно ти си от голямата работа. Не си спомням да съм те карал да ми четеш мнението още по-малко да го коментираш, а значи ти си от хората:
"даи ми нещо пък аз ще видя"!
А линка го запази и го показвай на децата си
Comment