Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от DELHY
    и не съм доволен от някои хора. Замислете се.
    Искаш ли да пробваш да пуснеш по същия начин темата в БМВ форума или в на Хонда. Или в Ланча , може и Фиат.
    Ще тия пратят в кошчето, а хората които ти отговаряха в тази тема не се мислят за голяма работа а се стремят все пак когато се пише в специализирани раздели ( а не в :Общи приказки") да има някаква прегледност , да е ясно и да може лесно да се намират темите.

Е тези хора (цялата общност която е тук от години - ти явно не си от нея или не искаш да си от нея )дето не си доволен от тях , които споделят информация и са създали форума могат да имат претенции все пак да има някакъв ред и смисленост.
    Все едно да отидеш на гости и да кажеш , не съм доволен как сте обзавели. И аз не съм доволен - щото в последно време доста хора се регистрират , пишат се по 1200 мнения на ден, нямна подреденост , пускат се теми където падне и както падне и се опитвам да покажа как трябва да е за да е форума полезен , ама има и дървени философи появили се днес , щото нещо им трябва и взели да дават оценки , без да са допринесли с нищо за развитието на форума .
    Тая тема ще я оставя и ще давам линк за нея на появяващите се потребители философи [

Явно ти си от голямата работа. Не си спомням да съм те карал да ми четеш мнението още по-малко да го коментираш, а значи ти си от хората:

"даи ми нещо пък аз ще видя"!

А линка го запази и го показвай на децата си
    ALFA ROMEO 156 1,9 JTD 01г

Comment

искам да съм мод ... за 5 мин .. на ден ...
      147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
        Интересно защо всеки НОВ потребител се чуства велик даже леко мутрее при положение, че задава въпроси за помощ......не е логично.
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

[quote="DELHY.............[/quote]

От всичко до тук се вижда кой се прави на голяма работа. И това не съм аз - определено. Всеки интелигентен човек би разбрал , че се опитвам да помогна като обясня , какво, как и т.н.т
          Явно няма смисъл понякога.
          А като искаш да се правиш на велик и да си мутрееш - не мисля , че ще постигнеш нещо.
          Голяма работа са всички хора отделящи от времето и средствата си да поддържат клуба и форума. (това са всички членове плащащи членски внос и други хора от тази общност) За да могат хора като теб да се появят , да не зачитат вложеното от тях, да не се вслушват в приятелски съвети и да се изакат на труда на другите.
          Не знам какво щеше да ти стане ако просто беше казал "Нов съм не знаех, ще го имам впредвид"
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от lazy
            он танас приема оферти за корупция целодневно.

танасее да не мъ забравиш - на % съм.
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от DELHY
              Явно ти си от голямата работа. Не си спомням да съм те карал да ми четеш мнението още по-малко да го коментираш, а значи ти си от хората:

"даи ми нещо пък аз ще видя"!

А линка го запази и го показвай на децата си

Да си мислил, кой ще караш мненията ти да чете, когато си пускал темата. Ако си имал някой предвид, то лично съобщение щеше да свърши работа. Сега те четем всички.... и се чудим прост ли си или да ? Във форумите понякога се случва това с коментирането на мнения.... явно и ние не сме застраховани от такива случки ! Колкото до Василий - то ако той точно (или който и да е друг) чака нещо от теб, значи яко сме го закъсали !

Линка може и да не го запазим.. ако те профилактирам. Мисли над това !
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                ей аман от отворковци бе
                Дано да са само във форума,да не излизат по пътищата че тогава става страшно
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Баси темата..... Колко мъка има по тоя свят, колко мъка......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

На Владе до морето му излена 0 дизел ! Как го е направил... питайте го него, но фактите когато говорят и боговете млчат - 0 литра дизел

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                      На Владе до морето му излена 0 дизел ! Как го е направил... питайте го него, но фактите когато говорят и боговете млчат - 0 литра дизел
                      Забравил е да плати на бензиностанцията
                      Fiat Punto 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      sigpic

Comment

Не съм казал без пари, а без дизел..... Платил е той доволно

Comment

да не е имало авария и да го е дърпал или возил бензин
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                            Не съм казал без пари, а без дизел..... Платил е той доволно
                            Да не е събирал олио от фритюрнико цела година?
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ЖТД-то на репатратора. 400 км. - 0 л. дизел. и много, много пари
                              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

е репаратора да не върви на бензин случайно
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X