Колеги, ще ходя до морето, според вас колко литра дизел ще ми трябва?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко дизел
Collapse
X
-
Това ми се вижда малко тъпо.
Ами зависи от къде до къде, само за отиване или само за връщане.
Второ - КАКВА В КОЛАТА - все пак има разлика между 1,9 и 2,4
ТРЕТО кръщавайте темите смислено - Добре решил си дапиташ колко гори колата - ами напиши например" Разход на 156 JTD извънградско"
А пък ощр преди това може да пуснеш търсачката и да забележиш в същия раздел тема за разхода на 156 и дизел и бензин.
Въобще оглеждате ли се малко преди да пуснете тема2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
Първоначално публикувано от BatVasТова ми се вижда малко тъпо.
ТРЕТО кръщавайте темите смислено - Добре решил си дапиташ колко гори колата - ами напиши например" Разход на 156 JTD извънградско"
А пък ощр преди това може да пуснеш търсачката и да забележиш в същия раздел тема за разхода на 156 и дизел и бензин.
Въобще оглеждате ли се малко преди да пуснете тема
ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СЕ ОГЛЕДАХ ПРЕДИ ДА ПУСНА ТЕМАТА, НО НЕ НАМЕРИХ ТОВА КОЕТО МИ ТРЯБВАШЕ!!!ALFA ROMEO 156 1,9 JTD 01г
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyКажи също и към кое море си се запътил! До Каспийско море примерно няма да те оправи един резервоар
Явно трябва да обяснявам като на малко дете-така исках да разбера /но маи няма/ горе долу колко литра ще ми трябват до морето а пък вече ще реша на кои курорт да остана.ALFA ROMEO 156 1,9 JTD 01г
Comment
-
ааа да си додем на думата ..
450 км * ~6 кила = 27 кила тотал.
сипи 30. И не карай с 190 от земат книжки а и арчи да си е.. ма..та.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
ма на евросъюза моретата са много и никой не те спира и на средиземното да ходиш
виж на картата колко км има до твоето море
виж по книжка колко харчиш средно - щото сигурно ще имаш и градско и магистрала, пък и алфите обичат настъпан педал
сложи 50л отгоре ако ти е прецакано нещо по колатаи ще разбереш колко ти трябва
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от DELHYПървоначално публикувано от BatVasТова ми се вижда малко тъпо.
Въобще оглеждате ли се малко преди да пуснете тема
ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СЕ ОГЛЕДАХ ПРЕДИ ДА ПУСНА ТЕМАТА, НО НЕ НАМЕРИХ ТОВА КОЕТО МИ ТРЯБВАШЕ!!!Не е удачно да ми крещиш (писането с големи букви) при условие , че не си посочил дори двигателя на колата.
Все пак ако забелязваш доста хора са видяли темата , има и такива с 1,9 ЖТД - замисли се къде е причината да не ти отговорят
Не го приемай като заяждане - а просто като съвет. за да получаваш отговори все пак2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
отделно ако ти е умрел тараторника, дебиломера и ред други често умрели уреди и тънки техники мое да отмааш сал до пловдив с тея кила - така че не се сърди, че нема точен и ясен отговор.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от DELHYТи география учил ли си или трябва да ти спомена, че България има само едно море и то на около 450км.
Явно трябва да обяснявам като на малко дете-така исках да разбера /но маи няма/ горе долу колко литра ще ми трябват до морето а пък вече ще реша на кои курорт да остана.
Ако трябва да сме сериозни, просто темата ти и поста не бяха правилно формулирани. Владу ти каза в общи линии това, което те интересува. Иначе нищо личноПийс!
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment