Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов или стар автомобил ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa Pilot
.
Comment
-
Туарега е страшен боклук, Митсубишито е с гадния дизел на ФВ, дето като работи на място и те засърбяват топките от вибрациите. Догодина ще почнат да монтират френския 2.2 дизел, дето се слага и на новия Фрийлендър и на Пежо 4007 и джипката на Ситроен C-Crosser.
Карал съм всичките коли от тоя клас, все пак това ми е работата, и ако ще е SUV, горещо препоръчвам новата Хонда CR-V. Нито Оутлендъра, нито Джийп Компас, нито Ленд Ровер Фрийлендър (новия), нито Тойотката РАВ4, нито БМВ Х3, нито Санта Фе-то могат да стъпят на малкия пръст на Хондата.
Но недей да очакваш кой знае каква проходимост от тия СУВ-чета. Ако ти трябва проходимост, зимай Ленд Круйзер или може би Паджеро (но двигателя му е доста скапан, гори и не върви).
Имам доста добри впечатления и от Волво ХС90 Д5, помисли и за него. Но и то не може да се похвали с особена проходимост.
2,2 дизела на Хонда е може би най-разкошния дизел (може би по-добър даже и от фиатските дизели) на пазара в момента, и като цяло новото ЦР-В според моето скромно мнение е най-добрата кола към момента в тоя клас. Все пак съм карал почти всичко с 4 гуми на пазара, от Дачия до Ролс-Ройс Фантом.
Comment
-
Що бе, аз не я намирам грозна хондичката, има си некъв чар и даже излъчва агресия...а страничната линия на прозорците е като на купе...мен ме кефи...
Не е за вярване, че една жипка може да харчи толкова малко. Този разход естествено е при скорости до 110-120 извън града. При юркане София-Варна за 3 часа и 50 минути разхода е 7,7 л/100 км
Comment
-
Първоначално публикувано от petkoЕ, това едва ли може да тегли 3500 килограма, а оффроуд е абсурд.
Но твоето мнение го приемам Туарега явно не е добър джип. Значи остава Тhe One end Only ... TOYOTA Ланд КруЗер или ? Въпроса е има ли нещо по добро от нея
.
Така кажи, ако ти трябва кола да влачиш голяма лодка или двуосна каравана или ремарке за кон, нещата са други.
Аз имам огромна 7,5 метрова двуосна каравана (2,9 тона) и я влачих безпроблемно с СангЙонг Мусо 2,9 ТД, сега я влача с Волво ХС90. Никви грижи.
Ако често ще влачиш тежки ремаркета, вземи си автоматик. Много бързо се скапват съединителите, а са дасиебемайката колко скъпи.
Comment
-
НЕМ от Ленд Круизер нагоре няма на къде...Това е правилния път това е светлината в тунелаТова е истината :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIНЕМ от Ленд Круизер нагоре няма на къде...Това е правилния път това е светлината в тунелаТова е истината :P
Comment
-
Абе нека първо Петко уточни каква кола всъщност му трябва - ако иска да кара бързо и да е стабилен по магистрали със 180 км/ч - БМВ Х3 или Хонда ЦР-В
Ако иска висока проходимост и да тегли ремаркета по 3500 кг - тогава Крузер или Паджеро - те обаче над 120-140 км/ч се държат криминално на пътя и са адски нестабилни, освен това спират лошо. Абе не са за високи скорости, просто най-неочаквано се обръщат.
Comment
-
В един от последните броеве на АутоБилд имаше статия За Ланд КруЗер дето се правят от 1989 година до сега, Забравих му номера обаче, та той е 4.2 ДИЗЕЛ няма ГРАМ електроника, и стакла ел.даже няма и немците твърдяха, че 1.000.000 км са в кърпа върЗани и 30 години За останалото, освен това е супер проходим, тегли 3500 кила, голям е вътре и харчи 12 литра нафта.......но това не се продава в ЕС ами само в Арабския свят
Та на темата, Значи искам да може да върви по аутобана с 160, да тегли, да е голям, да харчи до 10 нафта и да е удобен и беЗшумен , Затова си мислех За Туарега...
Предложения
А да, и все пак да прилича на нещо
.
Comment
-
Първоначално публикувано от petkoВ един от последните броеве на АутоБилд имаше статия За Ланд КруЗер дето се правят от 1989 година до сега, Забравих му номера обаче, та той е 4.2 ДИЗЕЛ няма ГРАМ електроника, и стакла ел.даже няма и немците твърдяха, че 1.000.000 км са в кърпа върЗани и 30 години За останалото, освен това е супер проходим, тегли 3500 кила, голям е вътре и харчи 12 литра нафта.......но това не се продава в ЕС ами само в Арабския свят
Та на темата, Значи искам да може да върви по аутобана с 160, да тегли, да е голям, да харчи до 10 нафта и да е удобен и беЗшумен , Затова си мислех За Туарега...
Предложения
А да, и все пак да прилича на нещо
.
Първоначално публикувано от pinkoИмам доста добри впечатления и от Волво ХС90 Д5, помисли и за него.
Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
Comment