Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов или стар автомобил ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов или стар автомобил ?

Колеги,
    понеже тук сте беЗпартийни се обръщам към вас.
    След няколко месеца ми предстой покупка на кола с малко по висока проходимост, бюджета е около 40.000 лева и колата ще е на немски номера така,че акциЗа отпада. ИЗбора е следния , чисто ново Митсубиши Аутлендар или стар Турег 2.5тди, стар около 4 годишен и на около 100.000 километра. Цената им е еднаква, ясно ми е ,че Турега е много по сериоЗен джип от Митсубишито, ама пък няма да има гаранция 2 години...
    Как бихте ме посъветвали, между другото раЗхода на нафта е 9литра към 7литра в полЗа на Митсубишито и двете са с мотор на Фолксваген

.

Лично мое мнение, ЗАЗ да е нов да е...
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Ако голямо комби малко повдигнато на по-големи гуми и с някакво си задвижване 4х4 минава за джип . Като махнем едно Куатро дето измислиха от ВАГ което на пътя се държи добре но не е концепция за оффроуд всичко друго е пълен смях. Мицубиши си имат традиции в тоя клас автомобили /говорим за джипове/ изводите си ги направи сам

Comment

Моето мнение е че и двете не са върха на проходимостта, Мицубишито е за оффроуд когато е Паджеро . За оффроуд - Мерцедес Г-класа и Нисан Патрол - и двете втора употреба идват до 40 -45 хил

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
          На този принцип преди години купувахме нова Таврия - пълен провал.
          Другата такава нова беше Сузуки Марути - основен ремонт на 50 000!!!
          и безкрай веселби в този ред.

Въпреки това бих предпочел Аутлендъра де! Голяма боза стана....
          Все пак бюджета определя и избора.
          Другото важно е експлоатацията май!
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

И от мен глас за Мицубишито ФВ-то е просто по луксозен нищо повече
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

За японските нямам впечатления, но за Туарег знам от първа ръка, че е - няма-такъв-боклук. Да не говорим че проходимостта на трабант е по- добра- и това тествано . А защо не се замислиш за истински Jeep?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Недей влиза във филми с тия Туарези...Особенно на 100К километра тъкмо почва да се троши по сериозно...А вярвай ми Туарег си се троши и то излиза много скъпо

ТВЪРД глас за Митсуто!

П.П Тука нещо наистина сериозно може да се сложи и Тойота Ленд Круизър...Но вече парите...
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Много хубав принцип си имаш,ма нещо не ми е ясно-защо караш 12 годишна Алфа,а не примерно чисто нова Ладичка
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                    Тука нещо наистина сериозно може да се сложи и Тойота Ленд Круизър...Но вече парите...
                    Присъединявам се към идеята за Ленд Круйзър. За 40 000 има на същите години като Туарега.
                    Иначе твърдо за Митсубиши-то пред немското комби.
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                      Много хубав принцип си имаш,ма нещо не ми е ясно-защо караш 12 годишна Алфа,а не примерно чисто нова Ладичка
                      Тук става дума за темата... че по-добре новото пред това кола на 4 години и 100 000 км, а и така само спамим темата на човека
                      Lexus Is200
                      Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                        Моето мнение е че и двете не са върха на проходимостта, Мицубишито е за оффроуд когато е Паджеро . За оффроуд - Мерцедес Г-класа и Нисан Патрол - и двете втора употреба идват до 40 -45 хил
                        Ами от това което чета в нета и гледах в YouTube , Турега е много проходим, на нивото на Г класата е и е определено много по добър от Аутлендъра, освен това на асфалт го дават За най доброто Заедно с Порше Кайен, което си е Турег с фасон на Порше. Мен проблема ми е дали е по добре все пак колата да е нова с гаранция... То е ясно , че Турега нов струва колкото два Аутлендъра, ама дали е 2 пъти по добър и дали държи като една Г класа например и дали като го вЗема няма да стана абонат на сервиЗите Това ми е дилемата, а и Затова се спирам на 2.5 мотора...

.

Comment

Аз бих взел Таурега. Новата кола се обвързваш с официалния сервиз а тем цените се убииствени. Колкото до гаранцията всичко което се чупи по гаранционна кола се води консуматив и пак го плащаш. Таурега според мен ще си държи цената доста повече от митсубишито.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

МИЦУБИШИ!!!

Изобщо не коментирам смехотворното мелезче "Туарег", незнайно защо, по стечение на обстоятелствата, набедено джип
                            sigpic

Comment

Митсубишито 100%, бих избрал
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                              X