Първоначално публикувано от botsos
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали ще карате пак безрасъдно 18г+
Collapse
X
-
абе тука само скотове има по пътищата.....като няма кола изправна да си седи дома дето са казали селяните....
130 табела на магистрала по цял свят се разбира 130 поне.... цялата колона си кара еднакво.....кви са тея с 80-90 на магистрала....убийци....точно толкова колкото и тея с 200.... аз карам и с над 200, но САМО когато няма никой пред мен....но никога не ЗАДМИНАВАМ с повече от 120-140...винаги намялявам....понеже от моторите имам рефлекс че е пълно с леваци дето огледалата са им фанали прах и не ги ползват...
Абе на английски не на празно се казва ХайУей на магистралата......има защо...
Или АУТОБАН в Германия......
Ако беше за бавно каране щяха да го кръстят...СЕЛСКИ ПЪТ С 3-4 ЛЕНТИ....
Виж в града.....бавничко...има деца....има сичко и да бързаш полза няма...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper.....кви са тея с 80-90 на магистрала....убийци....точно толкова колкото и тея с 200....И к'во става
То на магистрала пак добре,ами ако е на обикновен път и има и насрещно движещи се
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от properПроблема е в ХОРАТА, а не в колите и скоростта!!!Ние сме държава от преобладаващо количество Тъпаци и никога нищо няма да се промени по пътищата. Знам че някои народолюбци ще скочат сега да ме плюят, но ако се замислят е така.....Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Снимките с мотористите ми дойдоха в повечко на мен
Особено като знам как въобще никой не се съобразява със моторите и как не се спазва дистанция
Извинявам се на по малките за написаното,но понякога има един тип "гъзарчета" където се качват на колата и давай....
В крайна сметка и с колкото и да караш,не знаеш този отсреща колко му е акъла ....Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка!
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
130 на магистралата се разбира като 130 максимална скорост.
И недейте да се опитвате дори да правите сравнение с магистралите в Германия и това което в България се нарича магистрала.
Използвам думата нарича защото те просто не отговарят на името си.
И ми писна да се повтарям - на който му харесва толкова много по немските магистрали да го изпреварват бабички каращи спокойно с 230 - ами там нали няма ограничение за скоростта на магистралите преселете се в германия и си караите са 400 да го ...............
и си изпреварвайте скапаните немски бабишкери ако щете и с 200 км отгоре над тяхната скорост.
Като има закони в България -нека да ги спазваме поне малко , не само да мрънкаме.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от monimslСнимките са си гаднички,но по гадното е че и да не превишаваш ограниченията пак може някои да те намести и да си част от тази колекция снимки.Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fИ ми писна да се повтарям - на който му харесва толкова много по немските магистрали да го изпреварват бабички каращи спокойно с 230 - ами там нали няма ограничение за скоростта на магистралите преселете се в германия и си караите са 400 да го ...............
и си изпреварвайте скапаните немски бабишкери ако щете и с 200 км отгоре над тяхната скорост.
.
Да ...бабичките в Германия ме кефят повече от теб... и се надявам по-често да ги срещам по пътищата тях!!!
И докато не махнеш това в аватара си "АЛКОХОЛИСТ" .........Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Дотук като чета, мога на 100% да се подпиша под меннията на Пропър. Най-сетне адекватни виждания по темата. докато не почнем да се подчиняваме не на правилото:"Карайте бавно!" а не "карайте с акъл!", дотогава ще е същото положението по пътищата. На мен ми е все едно дали ще се утрепя заради изрод с джип, който изпреварва цяла колона без видимост, или заради примерен и икономичен шофьор с фиеста 1.1 на газ, дето не му стига 3 километра да изпревари камион.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Правилото е карайте с максимум 130км/ч на магистралата. Тълкувайте го както искате като бавно или като с акъл. Се тая никъде не пише че има ограничение за минимална скорост.
В карането стил "с акъл" се включва и това да можеш да се съобразиш с тоя дето кара по-бавничко от теб, а не само да го псуваш, че те забавил с еди си колко минути като си го изпреварвал. То затова на магистралата си има лента за бавен трафик. Виж ако кара с 90 в най-лявата лента..... съвсем друга работа.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Като има скапани закони...ЩЕ ГИ ПРОМЕНИМ. Като има идиоти ЩЕ ги променим.
Като хората по света доста сериозно се замислят за въввеждането на още по сериозни ограничения - най- малкото с цел икономия на гориво и по-малко замърсяване на околната среда ?
@Old Fox
Има ограничение за минимална скорост на магистрала.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКато има скапани закони...ЩЕ ГИ ПРОМЕНИМ. Като има идиоти ЩЕ ги променим.
Като хората по света доста сериозно се замислят за въввеждането на още по сериозни ограничения - най- малкото с цел икономия на гориво и по-малко замърсяване на околната среда ?
Строгите закони в България никога не се въвеждат за да има превенция, те се въвеждат за да се вдигне МИЗАТА за рекета. Мога да ти дам и примери за закони ама
а Сега пък Екология намесихме...моята кола с 90 харчи 12, а с 140 харчи 8 литра...
Ама не ми се обсъжда тази тема...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКато има скапани закони...ЩЕ ГИ ПРОМЕНИМ. Като има идиоти ЩЕ ги променим.
@Old Fox
Има ограничение за минимална скорост на магистрала.
Съгласен съм с Пропър. Всяка кола си има безопасна скорост и докато с GTV спокойно може да се кара със 160 без напрежение и с пълна домонация над колата, то при други коли тази скорост е много-по-малка, а при някои много по-голяма. Въпросът е, че много хора у нас не карат колите, а се оставят да бъдат управлявани от тях. Тия са най-опасни, а като почнат и да се доказват пред жена, пред останалите и най-вече пред себе си е по-добре да стоиш до някоя атомна бомба отколкото в близост до такъв.Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
...моята кола с 90 харчи 12, а с 140 харчи 8 литра
ти да не караш на 2ра с 90
Тези снимки е добре да бъдат видяни от повече хора
Понякога мисълта че си голям майстор на волана може да ти играе много лоша шега.
СПАЗВАЙТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА И КАРАЙТЕ РАЗУМНО защото хубавата алфа може да заприлича на ковчег.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
Comment