Значи аз съм 81ви набор. Роден съм в Свищов и баба и дядо са си от там и 90-те години Мама и Тате ме изпращаха при баба в свищов за лятните ваканции и там като в всяко малко градче в махалата като деца си играехме на големи талпи лапета. По онова време 90-те в зората на демокрацията по българските пътища се движеха само Лада и Москвич Жигули Всяка недела в Гр.Свищов се провеждаше Битак идваха търговци от близките градове и ние лапетата и ни там сред захарния памук и петлетата ....... по едно време в далечината между соц. возилата с ремаркета забелязах някакъв тъмен автомобил огромен за онова ти време с тъмни стъкла просто стоеше като НЛО кацнало посредата и някаква суматоха около него тръгваме цялата дружина лапета на татъка и това беше първата Алфа която видях през живота си в детските ми очи вероятно си представяте вече как е изглеждала тази гледка това беше АЛФА РОМЕО 164
изглежда ше ми направо вълшебно толква бях впечатлен от боята таблото копчетата таблото показващо над 200 ...........

Comment