Известие

Collapse
No announcement yet.

Фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фаровете

Колеги да ви напомня,че от 01.11.07г-31.03.08г трябва да карате с включени светлини на къси през деня,защото има санкции.Но да не карате с включени допълнителни халогенни светлини освен при:Обилен снеговалеж,мъгла,дъжд,защото това се разрешава в случате които изброих,иначе е забранено в ЗДвП-чл.74 ал1-ако не греша.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

иначе 20кинта глоба :P
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

..
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Мен даже вече ме спряха и като почнаха да се заяждат - що карам на халогени, не знам ли кога се използват.... а през тва време минават още десет коли със запалени халогенки
        Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
        Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

а вие шо карате на халогени???
          през деня
          и да земете сички да идете да си регулирате фаровете шото некой ше го отнесе
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ако се заяждат куките и пишат акт,обжалвайте как ще докажат,че си бил с включени халогени.Това е невероятна простотия особено вече вечер когато вали много помагат
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
              Ако се заяждат куките и пишат акт,обжалвайте как ще докажат,че си бил с включени халогени.Това е невероятна простотия особено вече вечер когато вали много помагат
              когато вали са разрешени бре

не е зле да се чете закона понякога
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                когато вали са разрешени бре

не е зле да се чете закона понякога
                Колега много си прав даже съм и посочил члена от закона
                Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
                The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

..
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                    Ами то в тоя ред на мисли те почти нищо не могат да докажат :P Точно затова са 2-ма или повече и в акта единия се вписва като свидетел.
                    Иначе аз не мога да разбера на кого ще пречат халогените,особено пък през деня Айде някой от тия дето четът закона да ни просвели малко
                    а защо трябва да питаш на кого ще пречат.Хората са казали че не е разрешено,но винаги ще се намери някой да задава въпроси независимо има ли смисъл от тях.Не е разрешено и точка,като станеш законодател го премахни.По същата логика- ми на кого преча ако на пътя съм само аз и карам с 200 ?!?

Comment

..
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Тва за пушенето в колата вече се подготвя.

В Германия също - от декември пушенето в движение май ще е забранено. Също и храненето, попипването на навигационната и аудио система - абе всичко, което отвлича вниманието ти от пътя.

Както стана за телефоните, така ще стане и за тия неща, споко...
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ето дадох ти набързо няколко причини,сега ти ми кажи за халогените На теб ако не ти пука,аз искам да знам каква е причината когато ми се забранява нещо
                          Имаш гадни халогени , заслепяваш ме и се мятам в някоя канавка и се утрепвам - примерно. Или не виждам дупка скачам в нея пукам гума и пак съм фира.
                          Достатъчно ли е ?
                          Да не говорим че и да не се случи нещо лошо - пак причинявап дискомфорт на другите участници в движението.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

..
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Не ми е много ясно кому е нужно да се кара с халогени през деня.
                              Халогените не помагат да се вижда по-добре и да те виждат по-добре нито през деня, нито през нощта. Достатъчно е да се кара на къси светлини. А забраната за използване на халогени при нормални метереологични условия съществува от много години и най-вероятно е записана в закона заради определен тип халогени използвани в миналото /само предположение/ и никой не го бара, защото няма нужда да се премахва тази забрана.
                              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Working...
                              X