Колеги да ви напомня,че от 01.11.07г-31.03.08г трябва да карате с включени светлини на къси през деня,защото има санкции.Но да не карате с включени допълнителни халогенни светлини освен при:Обилен снеговалеж,мъгла,дъжд,защото това се разрешава в случате които изброих,иначе е забранено в ЗДвП-чл.74 ал1-ако не греша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фаровете
Collapse
X
-
Мен даже вече ме спряха и като почнаха да се заяждат - що карам на халогени, не знам ли кога се използват.... а през тва време минават още десет коли със запалени халогенкиAlfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfaАко се заяждат куките и пишат акт,обжалвайте как ще докажат,че си бил с включени халогени.Това е невероятна простотия особено вече вечер когато вали много помагат
не е зле да се чете закона понякогаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от vikoalfaАко се заяждат куките и пишат акт,обжалвайте как ще докажат,че си бил с включени халогени.Това е невероятна простотия особено вече вечер когато вали много помагат
не е зле да се чете закона понякогаАлфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
The pleasure of driving Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от vikoalfaАко се заяждат куките и пишат акт,обжалвайте как ще докажат,че си бил с включени халогени.Това е невероятна простотия особено вече вечер когато вали много помагат
Иначе аз не мога да разбера на кого ще пречат халогените,особено пък през деняАйде някой от тия дето четът закона да ни просвели малко
Comment
-
Тва за пушенето в колата вече се подготвя.
В Германия също - от декември пушенето в движение май ще е забранено. Също и храненето, попипването на навигационната и аудио система - абе всичко, което отвлича вниманието ти от пътя.
Както стана за телефоните, така ще стане и за тия неща, споко...
Comment
-
Ето дадох ти набързо няколко причини,сега ти ми кажи за халогените На теб ако не ти пука,аз искам да знам каква е причината когато ми се забранява нещо
Достатъчно ли е ?
Да не говорим че и да не се случи нещо лошо - пак причинявап дискомфорт на другите участници в движението.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Не ми е много ясно кому е нужно да се кара с халогени през деня.
Халогените не помагат да се вижда по-добре и да те виждат по-добре нито през деня, нито през нощта. Достатъчно е да се кара на къси светлини. А забраната за използване на халогени при нормални метереологични условия съществува от много години и най-вероятно е записана в закона заради определен тип халогени използвани в миналото /само предположение/ и никой не го бара, защото няма нужда да се премахва тази забрана.Алфа Ромео 145 1,8 TS
Comment
Comment