If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Основният играч е Цеко Минев (Първа инвестиционна банка, Юлен, Първа финансово-брокерска къща и др.). Негови са 21-21 и "за 1 евро".
А в бъдеще ще ги контролира бате Гойко. С тая конфигурация на Общинския съвет и с възможността да определя броя на такситата в София .....
Д...а п..асите за 70 ст. ше ме возят и още претенции трябва да им спукаме гумите на сичките бакшиши д..а освен колегата от Пазарджик с 156цата щото е супер пич
Таксиметровите водачи ще готвят свой етичен кодекс.
Е това вече ми дойде множко... Незнам, няма оправия с тия хора... Това, което искат те е улиците да са техни, а на курс да гълтат по 10-20лв в София... Преди 3-4 години редовно използвах услугите им, но в момента ги ненавиждам... Защо ли? Защото те ненавиждат нас - редовните участници в движението... Няма уважение, няма предимство... Оня ден чакам на една пресечка да изляза на главна улица - там се движи само едно такси... Без мигач той свива точно по уличката от където идвам аз - натискам клаксона и го питам какво прави, а тоя ме гледа с една ехидна усмивка и ми се плези... Кажете как да уважавам такива хора... С техните своеволия... Наскоро гледах "Отечествен Фронт" - тогава темата беше за циганите, дошли в София - не правят нищо (освен че крадат), а искат кмета или държавата да им даде жилище, пералня, хладилник, КАБЕЛНА... Сега бакшишите явно са си взели бележки от циганите и им подръжават - искат много без да дават нищо
Те сами стимулират расизма с действията си... За тях искат да важат други закони -> добре им е да са различни и не виждам кога това ще се промени... Аз не съм расист, ама ако видя циганин да ме краде ЩЕ ГО УБИЯ НА МЯСТО !!!
Ако един българин пребие циганин на улицата в самозащита е расизъм. А, когато тумба циганьори пребият българин - нищо! За какво си говорим?! Значи на мангалите ще им строят нови блокчета и ще ги настаняват там, а?! А, на мен няма ли някой да ми построи блокче?! Или аз защото не съм циганин - да си се оправям както мога?! Аз не съм чул за по - голямо пренебрегване на йората отколкото в Мангалия.....
Аре - кере!
А, относно бакшишите - по - големи простаци от тях няма! Като го ударих бакшиша, който се движеше по забранена улица, отне ми предимството и беше пил, ако не си бях в квартала и половината ми познати не се бяха насъбрали, сигурно щях да си отлежа в Пирогов. Нестига, че нарушава правилника и то трипъти, ми и ми налита на бой, че съм го ударил! Аре да се понаучат да карат малко и после да претендират за каквото и да било!
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment