Известие
Collapse
No announcement yet.
Двигател на вода
Collapse
X
-
нда.... преди бая време си бях наточил сумати докоментация и схеми... и в най близко будеще ще опитам да видя каво ще стане... имам си опитно зайче ! 650cc 2-цилиндара -4 такта !и още едно 900cc 4 цилиндара
И намерих един форум дето един душевно болен тип е постигнал известен успех ! като си добавя такива пари към основното гориво и прави добра икономия... !
ето линка да видитеhttp://beinsa.info/forum/viewtopic.php?t=226
дано има нещо вярно в тая работа
-
предполагам че някакво устроиство разделя водата на съставните и части едната част гори и така........... сигурно е измислено ама......Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Tsпредполагам че някакво устроиство разделя водата на съставните и части едната част гори и така........... сигурно е измислено ама......
ама разделянето на водата е скъъъъъъъъъъъъпо
всъщност и двете части горят и се получава пак вода
изобщо затворен цикъл
само електролизата да стане евтинаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Търтея имаше впредвид, че за разделянето се поглъща повече енергия от тази която се получава при изгарянето на водорода и кислорода. Струва ми се искате да измислите перпетумобиле тука. Енергията неубходима за разлагането на водата на водород и кислород е точно толкова колкото ще получите накрая при изгарянето им плюс загубите от всички процеси. Елементарна химия и физика.
Comment
-
От няколко дни чета за тая система и бая се замислям дали да не изпробвам ама трябва да си намеря опитно зайче а материалите не са скъпи имам линкове от някакъв форум с обяснения кое какво е и как е монтирано на варбург,като собственика на варбурга твърди ,че ще е доста по добре на 4-тактов двигател.
Ако на някой му е интересно мога да пратя линковете тука ,за да погледнете за кво става на въпрос.
Но одеве чето и друга информация и малко се разобедих да си хабя времето.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ОгиОт няколко дни чета за тая система и бая се замислям дали да не изпробвам ама трябва да си намеря опитно зайче а материалите не са скъпи имам линкове от някакъв форум с обяснения кое какво е и как е монтирано на варбург,като собственика на варбурга твърди ,че ще е доста по добре на 4-тактов двигател.
Ако на някой му е интересно мога да пратя линковете тука ,за да погледнете за кво става на въпрос.
Но одеве чето и друга информация и малко се разобедих да си хабя времето.Lexus IS200
Comment
-
Има едно малко учебниче казва се водогоривни емулсии аз съм правил такъв екперимент но на дизелов двигател като подаването на водата става през колектора но е доста малка порцията подавахме я пез една медицинска сиситема резултатът беше съвсем леко повишения на мошността и много добре оформена индикаторна диаграма след горна мъртва точка площа и беше по голяма от колкото при работа само с дизелово гориво. Абе общо казано беше малко по добре но това беше на един режим средно натоварване и обороти(външна честотна характеристика май му се викаше) Но все пак това е бода в цилиндъра малко или много си му разказва играта бавно бавно.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevИма едно малко учебниче казва се водогоривни емулсии аз съм правил такъв екперимент но на дизелов двигател като подаването на водата става през колектора но е доста малка порцията
водната инжекция е стара като света бе
ма тя има леко други цели
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
абе имам чувството че масово хората са яко предубедени.... и не си правят труда да четат.... то едва ли не небило възможно да стане такова нещо.... Тук не става въпрос за пермето мобиле... не става въпрос за елетролиза.... и тн... споменава се едно йонизиране на тая пара и тн... може и да е поредната измислица.... но щом маса хора си блъскат главата с това може и да има някакъв ефект....
сега ше почнете да ми обеснявате как хонда има незнам си колко милиона за разработка на нови двигатели и видиш ли те не са и чували за това.... еми да ама не! залагам си ...... че японците си имат технологиите и за 2015 имаха някаква програма за незнам си колко автомобила в токио да се движат на елетричество... лоша работа за нефтодобивните компаний , ама там е реалното бъдеще.... така че тая работа за която става дума е като хибридите.... много е готино... много е ефективно..... но е безмислено съществуването и ! то е само времено решение....
Comment
-
Да ама първо ти трябва енергия водата да я направиш на пара, после още енергия да я йонизираш и чак накрая да го гориш това дето си го получил. Е де ти е кирията? Това че е написано някъде не значи, че наистина някой работи сериозно над него.
Още през втората световна война(може и по-рано не знам) се внедряват самолетни двигатели с впръскване на вода в цилиндрите, но се прави с цел кратковременно повишаване на мощността.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Foxно се прави с цел кратковременно повишаване на мощността.
ич даже не е кратковременно
но в самолетите се ползва предимно по други причини
освен това практически вода не се полза а водни разтвори на метанол или изопропанолНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от "Old Fox":20usi4cgно се прави с цел кратковременно повишаване на мощността.
ич даже не е кратковременно
но в самолетите се ползва предимно по други причини
освен това практически вода не се полза а водни разтвори на метанол или изопропанол[/quote:20usi4cg]
Е айде кажи за кво се ползва не бъди лош и не ни дръж в неведение. И какво е ако не кратковременно. Щото не се впръсква постоянно.
И си има системи дето си впръскват баш чиста вода(айде в пулверизиран вид) и то не са мо за бутални двигатели, но и за реактивни такива.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
нема
водата не се свива
за разлика от спирта
служи за охлаждане и повишава ефективното октаново число -- съответно по-голяма степен на сгъстяване
затва и се ползва предимно за с надув
само дето със свестен интеркулер ефектът е същия
при самолети се ползва за да позволи развиване на макс мощност на голям диапазон височиниНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment