Известие

Collapse
No announcement yet.

За нафтата в БГ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За нафтата в БГ....

Абсолютно правилно си написал вида на горивото в своя пост-НАФТА!!! А би трябвало да е дизелово гориво На мен не ми палеше качествено два дни и вчера й сипах Хелиос-добавка за 200л в резервоара,в който има около 25л.Нещо оттогава взе да пали,не знам.А освен това от железарията в събота си взел 1л добавка за 2,80лв-ГАЗ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: какво ми изписа пежото или НАФТАТА В БГ

Първоначално публикувано от netsurfer
      това го оставям без коментар ...
      а ще споделиш ли къде си зареждал.............
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

тоя филтър рано или касно се пълни с вода , въпроса е колко рано е било при теб

Comment

Ми при мен за 130 000км не се е напълнил нито веднъж...като последния път по невнимание май си откарах с един филтър 30 000км

Както съм писал и преди, а сега вече и инжинерите на Мерцедес са го написали в книжките за експлатация на колите им за БГрия.

Само Еко-Елда и скъпия дизел на ОМВ.

другите дизелови горива не отговарят на тяхните изисквания за коли снабдение с Блу-Тек технологията или там както и викаха.

Не е лошо найстина да напишеш от къде си зарадил.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

За съжаление и ОМВ и Еко Елда не са пълна гаранция а качеството на горивата . Някой път зависи от един единствен идиот мошеник водач на цистерната

Comment

Comment

qq

Първоначално публикувано от netsurfer
                еми преди да го изпише - около 150км с нафта от ЕКО ЕЛДА - една нова малка бензиностанциика, май квартала е Красна поляна или нещо от сорта, ама като загря не го пишеше и само онзи ден беше така - като пренощува на улицата, за първи път й беше
                бензиностанцията на Константин Величков .. срещу двореца на децата ли ? За нея ли говориш ? Попринцип Еко Елда са единствените в БГ който внасят Дизелово гориво ЕВРО 5 .. но явно и там почват циганиите ..

поздрави
                Диети и отслабване
                www.elenkov.net

Comment

тая на К. Величков не е съвсем Еко Елда, нещо друго пишеше
                  зазяпах се един ден по нея и реших в крайна сметка да си заредя на Еко-то на България, че тая не ми вдъхна доверие
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

qq

Първоначално публикувано от mim
                    тая на К. Величков не е съвсем Еко Елда, нещо друго пишеше
                    зазяпах се един ден по нея и реших в крайна сметка да си заредя на Еко-то на България, че тая не ми вдъхна доверие
                    и на мен не ми се вижда много еко-елда .. да си призная ) за това не зареждам там .. макар почти винаги да минавам покраи нея .. зареждам след светофара на нагорното на ОМВ ..

поздрави
                    Диети и отслабване
                    www.elenkov.net

Comment

Comment

Аз зареждам всеки ден от там и е ЕкоЕлда Експресс, което са мини ЕкоЕлада бензиностанции, но СА ЕкоЕлда.
                        Там даже има карта за отстъпка 10ст. на всеки литър от пускането си до сега и още продължава.
                        А аз попитах на Еко-то на Хладилника дали Експресс са си ЕкоЕлда и те ми потвърдиха, че са си....но това им са малките бензиностанции които нямат закусвалня и голям магазин.
                        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                          За съжаление и ОМВ и Еко Елда не са пълна гаранция а качеството на горивата . Някой път зависи от един единствен идиот мошеник водач на цистерната
                          Ехааа, каква далавера пада Ама си прав де
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Между другото дизела от това Еко-Експрес охае много странно....утре ще пробвам от друго ЕкоЕлда да видя за какво става на въпрос...та мисля и в две бутилки да налея и от двете бензиностанции.

Иначе аз повече от месец сипвам от там, че ми е на път...

@Нетсърфер,

След като ти излезне този надпис, трябва веднага да смениш филтъра!!!
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB

@Нетсърфер,

След като ти излезне този надпис, трябва веднага да смениш филтъра!!!
                              аре па ти
                              на алфа се източва водата от филтъра просто
                              продполагам и на пежото е същата раута
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X