Известие
Collapse
No announcement yet.
За нафтата в БГ....
Collapse
X
-
Абсолютно правилно си написал вида на горивото в своя пост-НАФТА!!! А би трябвало да е дизелово горивоНа мен не ми палеше качествено два дни и вчера й сипах Хелиос-добавка за 200л в резервоара,в който има около 25л.Нещо оттогава взе да пали,не знам.А освен това от железарията в събота си взел 1л добавка за 2,80лв-ГАЗ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ
Аlfa 164 Super 2.5TD
-
Re: какво ми изписа пежото или НАФТАТА В БГ
Първоначално публикувано от netsurferтова го оставям без коментар ...а ще споделиш ли къде си зареждал.............
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Ми при мен за 130 000км не се е напълнил нито веднъж...като последния път по невнимание май си откарах с един филтър 30 000км
Както съм писал и преди, а сега вече и инжинерите на Мерцедес са го написали в книжките за експлатация на колите им за БГрия.
Само Еко-Елда и скъпия дизел на ОМВ.
другите дизелови горива не отговарят на тяхните изисквания за коли снабдение с Блу-Тек технологията или там както и викаха.
Не е лошо найстина да напишеш от къде си зарадил.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
qq
Първоначално публикувано от netsurferеми преди да го изпише - около 150км с нафта от ЕКО ЕЛДА - една нова малка бензиностанциика, май квартала е Красна поляна или нещо от сорта, ама като загря не го пишеше и само онзи ден беше така - като пренощува на улицата, за първи път й беше
поздрави
Comment
-
тая на К. Величков не е съвсем Еко Елда, нещо друго пишеше
зазяпах се един ден по нея и реших в крайна сметка да си заредя на Еко-то на България, че тая не ми вдъхна довериеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
qq
Първоначално публикувано от mimтая на К. Величков не е съвсем Еко Елда, нещо друго пишеше
зазяпах се един ден по нея и реших в крайна сметка да си заредя на Еко-то на България, че тая не ми вдъхна доверие) за това не зареждам там ..
макар почти винаги да минавам покраи нея .. зареждам след светофара на нагорното на ОМВ ..
поздрави
Comment
-
Аз зареждам всеки ден от там и е ЕкоЕлда Експресс, което са мини ЕкоЕлада бензиностанции, но СА ЕкоЕлда.
Там даже има карта за отстъпка 10ст. на всеки литър от пускането си до сега и още продължава.
А аз попитах на Еко-то на Хладилника дали Експресс са си ЕкоЕлда и те ми потвърдиха, че са си....но това им са малките бензиностанции които нямат закусвалня и голям магазин.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSЗа съжаление и ОМВ и Еко Елда не са пълна гаранция а качеството на горивата . Някой път зависи от един единствен идиот мошеник водач на цистернатаАма си прав де
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Между другото дизела от това Еко-Експрес охае много странно....утре ще пробвам от друго ЕкоЕлда да видя за какво става на въпрос...та мисля и в две бутилки да налея и от двете бензиностанции.
Иначе аз повече от месец сипвам от там, че ми е на път...
@Нетсърфер,
След като ти излезне този надпис, трябва веднага да смениш филтъра!!!sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB
@Нетсърфер,
След като ти излезне този надпис, трябва веднага да смениш филтъра!!!
на алфа се източва водата от филтъра просто
продполагам и на пежото е същата раутаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment