Известие

Collapse
No announcement yet.

Xenon за 141лева който иска

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ще кажа като са тука
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Чакам, а информация за монтаж
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
        Чакам, а информация за монтаж
        Монтажът е елементарен

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Аз също се занимавам с внос и цената ми се струва доста ниска. А тази цена е за доставката и комплекта, митото за тяхна сметка ли си е? А модераторите къде спят тази тема е комерсиална!
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от rtfm
            Аз също се занимавам с внос и цената ми се струва доста ниска. А тази цена е за доставката и комплекта, митото за тяхна сметка ли си е? А модераторите къде спят тази тема е комерсиална!
            гледам спец стана и почна да разбираш "комерсялния раздел" ама си пробута лека рекламка и ти
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Баце, га и де ше ти давам гаранционните карти?!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Баце, га и де ше ти давам гаранционните карти?!
                споко нали са в тебе все ще се съберем да ги взема
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                  гледам спец стана и почна да разбираш "комерсялния раздел" ама си пробута лека рекламка и ти
                  Е станах толко теми ми се изтриха. Та някои даже и от тебе. А ти се едно не си пробута обявата. Пък да не говориме за подписа ти. В който има реклама на застраховки или за аватара ти във VW форума с логото на Generali.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                    Е станах толко теми ми се изтриха. Та някои даже и от тебе. А ти се едно не си пробута обявата. Пък да не говориме за подписа ти. В който има реклама на застраховки или за аватара ти във VW форума с логото на Generali.
                    да рекламирам фирма в подписа ми неее
                    обява тук нямам ама мога да дам за да не съм по на зад от другите и ако дам обява ще ви срина на всички офертите
                    да аз ти трия обявите там против?
                    за аватара ми във ФВ не завиждай колега аз съм от тея с привилегиите там ама да не ти обяснявам тук че е дълго
                    аиде поздрави
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Лека и доходна.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

и какво комерсиално се напира в нея
                        само казах че има на тази цена и се надявах да помогна на хората
                        но сега човека каза че с мито и всичко щели да стъпят на 170 лева
                        като знам че има ксенони за 200 лева нормално е да има 30 лева печалба

още нищо не е решено , който иска има тема в хонда форума и от там е човека
                        мене лично започна да ме разочарова
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Няма нищо комерсиални - колегата ще си поръчва и търси и друг ако иска да направи поръчка за да не плаща отделно разходи по доставката. Той не продава такива системи, а предлага някой ако иска да си поръчва да се комбинират за доставката за по-ефтинко.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е в такъв случай добре. Ако реши някои може да се комбинира с мене и да си внесеме на 200лв
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Ми давайте да се събереме 10 човека и тогава цената ще е по- ниска!
                              Аз примерно искам два един за къси и един за дългите на 156цата! Събираме 10 комплекта, питаме ква е цената и готова работата
                              156 V6 turbo

Comment

колеги зичакаите инфо
                                ще ви пратя как колко каде и как ще стане работата
                                но сега смятах даже идват около 150 лева с митници ддс-та и доставка
                                само изчакаите да видим дали на колегата от хонда форума ще му дойде доставката , за да сме сигурни че китайчето е сигурен партниор
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                                X