Първоначално публикувано от KGB
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти около качеството на някои модели алфа
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аlfa 164 Super 2.5TD
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от DeXПървоначално публикувано от vladuалфите са спортни коли. и много ми харесва като хората се похвалят как ги настъпвали. мисля, че преувеличават. пазят си ги. а аз просто съм си ги ползвал по предписание.
не са те гушкали като малък.Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBКолата съм си я правил по мой си вкус и нещата си стават перфектниа с "тунинговането"
има доста такива моменти сам си го усетил но освен тва си има и положителни качаства ставаш "маистор"е ти си жив пример вече си спец по проблемите на тунингясаните печки
Comment
-
И на мен ми пренадуваше,бая зор водяхме докато открием какво е!Както на колегата,като ускоряваш между 3000 - 4000 оборота,светва инжектора и колата "умира",като отпуснеш газта след малко поема пак,но е много неприятно при изпреварване!Регулирахме селенуида или турбото не си спомням и се оправи,даже сега още малко трябва да се пипне!
Всичко е късмет и добре да я провериш преди да я купиш колеги,казвам го от опит!Дълго е за разправяне,но и аз доста ядове имах с мойта,но основните идват от този дето ми я докара,който даже ми е рода и много близък,но след докарването вече не сме толкова близки!Далаверка си завъртя на мой гръб и то сериозна!
Допълнение:няма да ви разправям,че ще ви просълзя!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
@Декс
бат радвам се,че колата ти е от читавите.
ма да почнем малко по-отначало ...
цялата тема се почна във връзка с едно правило в форумта, а именно да не се започват нови теми по вече нищени и разнищвани теми.
колега сподели, че така форума щял да припадне като изприказваме сичко по сички възможни теми.
сичкото това е за раздел 145/6.
аз само казах, че въпросните 145/6 са толкова проблематични, че след около 300 години ще се изчерпат темите.
после някой ме пита що си мисля, че колите са боклуци и аз проявих откровение. както и изказах съмнение, че хората наистина ги ползват на ръба на капацитета им, както обичат да споделят.
ти тогава взе, че реши и ти да се похвалиш видиш ли колко ти е здрава колата (156 1.8ТС - да съм казвал нещо за тях?? а?) и как си я бил резгал като изоглавен на дълго.
аз само казах, че явну са те гушкали малко като малък.
ти реши, че и мен не са.
сори ма ми се струва тъпо. амин.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
колкото до тунинговането и проблемите на тунингованите 147ци дизел ...
така съм я купил (с чип мунинг, спортни пружини, двойновентилирани дискове, реплейсмент филтър...) ... гледахме я колата имаше си я грешката ... реших, че един път се живее и я взех.
ако се окаже чип - здраве да е.
ако е соленоид - два пъти ура.
ако е турбина - къде не съм дал 2-3к лева.
пари кат л*йн@, да има кой да ги яде.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBДо там се стига от добри майстори
автомонтьор-диагностико-гумаджия нема да стана. аз съм тоо с геврека и педалите. пипам и скоростнио лост.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Тая тема според мен е за ключ, така че ако имате още нещо да си казвайте - давайте бързо, давам ви още 30 минути.
След това заключвам.
Comment
Comment