@SIS, прав си, но има хора и хора. Аз като съпорт във фирма, която няма да споменавам. Винаги се опитвам да помогна максимално на клиента с упътвания и т.н, и съответно след това самите клиенти са доволни. Вярно в момента съм сравнително нов на тази длъжност и аз самия има неща, които не знам, но въпреки това полагам максимално усилия да съм полезен на клиентите, но някои от тях не си дават сметка за това какво са закупили и искат невъзможни неща от нас. Когато не можем да им помогнем почват нападките по наш адрес и ние какво можем да направим?! Еми мълчим си и точка, но после излиза, че сме били незнам си какви си...
Не, че често ни се случва, но си е имало и такива случаи. И самите клиенти понякога прекаляват, и си го изкарват на който не трябва. Също така съм на мнение, че преди да тръгнеш да купуваш някакъв продукт или услуга трябва до някъде да си наясно с това което купуваш, а не в последствие да я(го) разучаваш.
Не, че често ни се случва, но си е имало и такива случаи. И самите клиенти понякога прекаляват, и си го изкарват на който не трябва. Също така съм на мнение, че преди да тръгнеш да купуваш някакъв продукт или услуга трябва до някъде да си наясно с това което купуваш, а не в последствие да я(го) разучаваш.
Comment