аз така като гледам, не знаете, за какво ще протестирате, къде сте тръгнали?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Collapse
X
-
Сакам:
1. "95" - да стане истинския 95, а нее 86 racing/ 100-тицата да е 2.20 ама да е огин.
2. Драсточно да се намали количеството вода в бензиня и нафтата.
3. Да ми мият всички стъкла и фарове зимата като зареждам (ако не бързам).
4. Да НЕ ме питат на Shell дали искам от "ПО-ХУБАВИЯ 95", аз ако искам от тая пикня ще си кажа.
5. Продавачките на бензиностанциите да са до 58кг, без мустаци и пъпки.
Това е. Ако това са исканията на протеста се присъединявам!!!Suzuki GSX-R 750 07'
Comment
-
Първоначално публикувано от tvrСакам:
1. "95" - да стане истинския 95, а нее 86 racing/ 100-тицата да е 2.20 ама да е огин.
4. Да НЕ ме питат на Shell дали искам от "ПО-ХУБАВИЯ 95", аз ако искам от тая пикня ще си кажа.
5. Продавачките на бензиностанциите да са до 58кг, без мостаци и пъпки.
Това е. Ако това са исканията на протеста се присъединявам!!!ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
то туй хубаво, ама как 1 протест ще помогне да се извоюват тия неща, м?
станишев или първанов ще погалят главите на бензинаджиите и ще кажат: недейте сипва толкова вода и ще накарат персонала по бензиностанциите да си върши работатаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Точно щото сме ей такива дървени философи, сме на тоя халНякой не издържа, писва му... решава да се опълчи и хоп... болшинството започва да "разсъждава" кой както може и да го разубеждава. Ма то сега тва, ма то еди какво си... мрън-мрън. И така от Османско та до днес.
П.С Някой знае ли какво се е случило в Италия миналата година, когато правителството се е опитало да посегне на горивата
Аз съм твърдо ЗА подобен протест.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Аз съм ЗА да подкрепим протеста на колегите,крайно време е да се събудим щото както са тръгнали горивата до края на годината може да стане и 3лв.за литър бенц и к'во прайм тогава шъ бъхтим цял месец кат загубени за да си позволим да покараме ''икономичните''си колици.P.S.Тая идея с циганина камикадзе ми харесваALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Comment
-
Това е. Ако това са исканията на протеста се присъединявам!!!Alfa 156FL засилена
Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
e.x.HONDA CBR 929RR-152hp
Comment
-
Това е. Ако това са исканията на протеста се присъединявам!!!
1.95 в Шел е 95 истински зареждам само и единствено при тях и нямам никакъв проблем.
2.Сети се ,че трябва и бакшиш да се дава понякогазимата не е задължително да се мият стъкла и др простотии ТОВА НЕ Е Задължение на хората отвън те са асистент бензиноколонки не миячи има мивки за тая работа.
3.Като не искаш да ти предлагат от В-Паура ,защо ходиш,не ходи и няма да те дразни.
4.За тия заплати стоят такива маймуни-виж в Син Сити са готини ама много режат в сметките.
Аре със здравеAlfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Идеята с камикадзето е следната, намира ме циганин, гласим го да прилича на депутат, на гърба му слагаме раница и я пълним с 50 гк тротил, изчакване като дават заплати на депутатите и го пращаме в парламента и там бум. На циганина ще дадем 10 лв. и ще му кажем че трябва да занесе багажа еди каде си.
Абе в нашия форум нали има сценаристи и редактори защо не използват случая и не повдигнат въпроса в медийте.
Comment
-
Ма що един цигани няколко за по-сигурно
Ние сме такава нация-НЕ СМЕ единни,мангалите са много по-единни от нас,ебаси.Се се делим ,се даваме акъл,се се правим на важни, с тая робска психика ще ни ебат здраво и то още доста.Както каза Орешарски 2008 ще е по-зле от2007,но затова пък ще е по-добра от 2009.Както винаги нищо няма да направим и като праведни християни ще дадем и другата бузаAlfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfaПървоначално публикувано от tvrСакам:
Това е. Ако това са исканията на протеста се присъединявам!!!
1.95 в Шел е 95 истински зареждам само и единствено при тях и нямам никакъв проблем.
2.Сети се ,че трябва и бакшиш да се дава понякогазимата не е задължително да се мият стъкла и др простотии ТОВА НЕ Е Задължение на хората отвън те са асистент бензиноколонки не миячи има мивки за тая работа.
3.Като не искаш да ти предлагат от В-Паура ,защо ходиш,не ходи и няма да те дразни.
4.За тия заплати стоят такива маймуни-виж в Син Сити са готини ама много режат в сметките.
Аре със здраве
2. Щом са им дали четки значи трябва да мият. Бакшиш давам ама като ми се изсетът на предното стъкло и го замажат с вестник как да им дам
3. Да направят ОМВ до нас и няма да хоня на Shell, a до тогава да не, ми задават излишни въпроси.
4. Предпочитам да им плащат тогава по 1000лв и без тва ни дерат кожоте с бензина, поне да ни осигуряват матрял
Аре със здравеSuzuki GSX-R 750 07'
Comment
-
И аз съм за протест.. За акциза незнам по европейска норма колко трябва да достигне, е Търтея вместо да се прави да знаещ, да докаже, че найстина е такъв като ни просветли. Но за винетките например.. Не може седмична винетка да е 10 лв. а месечна 25
Друго, което можем да искаме е да се плаща данъка на кубици, не на коне. 3-тото, което може да искаме е да оправят по- бързо метрото- ей тоя излишък от 100 000 000 лв. дето го имаше, да бяха дали 30 000 000 за метрото.. А то с тях какво стана така и не се разбра
после нямало пари... Няма желание за оползотворяване, не че няма пари. А като не могат да смъкнат акциза на горивата, да смъкнат някой от другите акцизи за компенсация или да намалят данъците!!
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlИ аз съм за протест.. За акциза незнам по европейска норма колко трябва да достигне, е Търтея вместо да се прави да знаещ, да докаже, че найстина е такъв като ни просветли. Но за винетките например.. Не може седмична винетка да е 10 лв. а месечна 25
Друго, което можем да искаме е да се плаща данъка на кубици, не на коне. 3-тото, което може да искаме е да оправят по- бързо метрото- ей тоя излишък от 100 000 000 лв. дето го имаше, да бяха дали 30 000 000 за метрото.. А то с тях какво стана така и не се разбра
после нямало пари... Няма желание за оползотворяване, не че няма пари. А като не могат да смъкнат акциза на горивата, да смъкнат някой от другите акцизи за компенсация или да намалят данъците!!
Suzuki GSX-R 750 07'
Comment
-
Абе сценариста на шоу рум по БТВ нали е колега от форума.Що не удариш едно рамо колега
Ето интересна тема за предаването ти
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Comment
Comment